Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 233 - След финала

• 70 182
  • 731
  •   1
Отговори
# 690

Здравейте, Незабравими! Обичам слабите жени естествено с дълги стройни крака и средно големи очи, но това вече е прекалено!!! Дори снощи наместо нормалния ми еротичен сън, сънувах как с Йозлем сме в Ава и там в бунгалото я почвам, та чак до заранта - тъпча, тъпча, тъпча, направо я разпрах по шевовете с пържоли, манджи, баклави, локум. захарен памук и т.н.

Лек ден ви желая с едно малко стихче по този повод.

Слабост

Нашата Незабравима
стопила е бая кила
Четиресет едва ли има
По-слаба тя не е била

Стъпила на два пищяла
Две очи връз тях блестят
Откога ли не е яла?
Ще припадне тя от глад

Караолан ли е причина
или новият юрист?
ама Йозка не е фина,
а прилича ми на глист

# 691
# 692
Ахх добре си го написал  hahaha

В последните епизоди на Незабравима , за мен лично , Йозлем си остава най-неустоима  Laughing

# 693
Добър ден,Незабравими! Hug Hug Hug
Ивва  bouquet bowuu,Милена  bouquet bowuu,Леман  bouquetbowuu,чудесен подарък,от сърце ви благодаря!
Благодаря на Рески  bouquetи Ивва  bouquet за новите снимки,на мен Йозлем страшно много ми харесва с новата си визия.
На всички желая лек,успешен и ползотворен ден! Heart Eyes Grinning

# 694
.................. на мен Йозлем страшно много ми харесва с новата си визия.

Наде, и аз много я харесвам с тази визия. Прекрасна е! Peace

# 695
Ахх добре си го написал  hahaha

В последните епизоди на Незабравима , за мен лично , Йозлем си остава най-неустоима  Laughing

Тя си е неустоима от началото до края. И новата й визия също ми харесва, но е нужен малко повече пълнеж.

# 696
Здравейте, Незабравими... Нови снимки на Йозлем имаме, на които е зашеметяваща, макар и отслабнала драстично..А, и стайлинга е сменен, но по-важното е, че си е все същото лъчезарно и усмихнато момиче...Очаквам с нетърпение вече Караолан, за да се насладя на участието и актьорския и талант.

Благодаря и на екипа от преводачки за 86епизод Hug Hug Hug

# 697
  • София

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 16:46 от Слънчогледка Яваш

# 698
  • София
Драги ми Незабравими, позволете ми макар и със закъснение да ви пожелая здраве, щастие, сполука, и всички най-хубави неща за вас и хората, които обичате през 2013 г.
Благодаря ви за търпението. През последните месеци съм един бавен помощник в екипа по преводите и затова ви поднасям и моите извинения. Струпаха ми се доста грижи и задачи в личен план, а освен това … поех и ангажимент и към друга тема от форума и съответно също толкова предана група от почитатели. А пък техният сериал в момента е и сред хитовете на познатата ATV и има доста актуална информация, за разбирането на която помагам.
Но, все пак, нали „Незабравима” е незабравима тема, така че няма как на края на филма да забравя и почитателите му. Щастлива съм, че ви познавам.   bouquet

# 699
# 700
  • Русе

Рекси, изтървала си една... Wink
На целия екип - Милена, Леман, Ивва - огромно благодаря за 86 еп! newsm51 newsm51 newsm51
Бганьо, за теб само  smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 "Супер, супер, супер!"

# 701
  • София

Рекси, изтървала си една... Wink
Вени,снимките са подобни и затова  Crazy Crazy Повече ме е яд че не можах да гледам предаването,дано се появи из нета  Whistling

# 702
  • Русе

А има ли желаещи да хапнат на една маса със Серхан?  newsm47

# 703

Гъмжи , гъмжи със снимки на Йозлем  Heart Eyes Прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п. Харесва ми новата й прическа Mr. Green

# 704
  • София
Здравейте Незабравими.
Честита новата 2013г на всички. На екипа, направил превода и дал възможността да се насладим на новия 86 епизод, изказвам искрени благодарности   bouquet smile3525 newsm51
Очаквам с нетърпение да започне излъчването на Караолан за да видим отново Йозлем в действие... 

Общи условия

Активация на акаунт