Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 233 - След финала

• 70 210
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Йозлем и Черeн( така ли се произнася  newsm78) - Гьозде

и с една стара любимка  Mr. Green

# 706
# 707
Момичета,благодаря за снимките  bouquet.Добре че е Йозито да ни радва очите,че ако разчитахме на мистериозния ''батко'',ще си я караме само на спомени Cry.

# 708
Аз отдааавна спрях да разчитам на него. Вече не се и надявам на някаква нова информация Whistling

За мен Серхан Яваш се оказа пълно разочарование  Peace Peace Peace  Харун винаги ще си остане любим образ , но бате Серхо  ...  Naughty

# 709
  • Русе

Добро утрооо!
Да започнем деня с усмивка, кафе и стария стайлинг на Йозлем не е лошо! newsm03

# 710
Добро утро! Hug Hug Hug
Вени  bouquet,благодаря за кафето! Grinning
Днес имаме повод за празнуване ,навършват се 3 години от началото на нашата лудост,наречена Незабравима! Joy Joy Joy Joy Joy
Хубав ден ви желая! Heart Eyes

# 711

Добро утрооо!
Да започнем деня с усмивка, кафе и стария стайлинг на Йозлем не е лошо! newsm03

Присъединявам се към кафето и компанията   love001 Hug

# 712
Добро утро!  Hug Hug Hug

Очаквам с нетърпение да започне излъчването на Караолан за да видим отново Йозлем в действие...  

Момичета, и аз като вас чакам с интерес да видя този Караолан, но почти съм сигурна, че няма да видим нищо от в следващите месеци.  Sad Най-много да се появят някой кратки клипчета, и дотам.  Naughty Whistling Съдя по друг игрален филм, чиято премиери мина през октомври и до ден днешен има два три трейлъра и няколко снимки.  Sad

Пожелавам ви весел ден!
 Hug Hug Hug

# 713
Добро утро и от мен  Hug

Хубав и усмихнат ден ви желая  Hug Hug Hug

# 714
Здравейте, Незабравими! Честита 3-та годишнина от началото на излъчването на филма по Нова! Следващата по-забележителна дата е моето включване в темата, но има още време - чак към края на февурари е и ще ви предупредя преди това. Със стар или нов стайлинг Йозлем си остава страхотна жена. Сега от новите снимки още по-силно проличава царствената й осанка и излъчване. На този фон другите бледнеят и изглеждат като случайни хора от улицата. То затова и в Незабравима, Йозлем, която уж играеше обикновено момиче от простолюдието, така добре се вписваше във всякакви дворци, палати, мавзолеи, мерцедеси, беемвета и т.н.  Лек ден ви желая!

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 10:39 от baigun

# 715

Иве, Миленка, Леман, благодаря!   newsm20 newsm20 newsm20

# 716
# 717
Доста звезди са уважили премиерата:  Peace

# 718
Още няколко фотки на чаровницата Heart Eyes: Hug

# 719

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 17:11 от диди88

Общи условия

Активация на акаунт