Домакини

• 38 000
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Сега...то от дебеланки до дебеланки има разлика. Забелязала съм, че някои наричат дебеланки жени, които за мен са слаби. Нооо, аз започнах 90 дневната от завидните 109кг Mr. Green Blush. Сега се движа между 93 и 94 и съм доволна, колкото и да звучи глупаво. имам огромен бюст, който ме прави да изглеждам още по-дебела.
Аз Дюкан не го харесвам, не толерирам ограничаването на сто процена на някоя хранителна група.
Що се отнася до засилване на отслабен имунитет- това лято имах страхотни преживелици здравословни, биопсии, накрая - конизация на маточната шийка и препоръка за засилване на имунитета . Направих сироп от черен бъз и всички вкъщи пием. е, не ни спаси от стомашно-чревен вирус, но нека не искаме невъзможното все пак. Wink
Ох, темичката много ми допада, дано и занапред е така, защото имам лоши спомени като стане дума за работещи и домакини.

# 106
  • София
Ох, темичката много ми допада, дано и занапред е така, защото имам лоши спомени като стане дума за работещи и домакини.
Е, то работещи се предполага, че няма  Wink Или поне не такива, които се изживяват като Работещи. За Дюкан, въпреки, че не бих я повторила пак, смятам че повечето хора не я правят както трябва и от там идват проблемите им. Пренебрегват овесените трици, не пият достатъчно вода, опитват се да намаляват количеството, спестяват си и част от зеленчуците.. и много малко правят стабилизиращия режим накрая.

# 107
Аз с    Детоксикацията на д-р Михайлов- тема 10 свалих кг. и съм супер доволна  Peace 

# 108
смятам че повечето хора не я правят както трябва и от там идват проблемите им.

Аз съм възхитена от бивша колежка, която смъкна над 15 кг и забременя след 10 г мъки. Наистина тази диета я промени много, но тя строго я спазваше. Аз нямам такава воля, имам едни 10 кг да свалям. С ваучъри мога да ходя къде ли не около нас на фитнес, хот йога и пр. Обаче пусти мързел.

Ако имахте време, докато децата са на училище, на какви курсове бихте се записали? Аз в момента съм в чуденка след Нова година как да си уплътня времето с краткосрочни такива...

# 109
  • планетата Земя
Лекси,да свалиш 40 кг е геройство висша степен.Браво.А защо се върнаха?Започна да хапваш като преди ли?

Аз за 1 месец с Дюкан свалих 10 кг .Забременях и първите 3 месеца не качвах,но после се започна.

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 19:13 от Milena___

# 110
Явно този Дюки действа добре на всички Simple Smile  bouquet  bouquet
немирница - аз бих се записала на фотография ,че ми е страст, на фитнес за кг и на "бук клуб "към местната библиотека.

# 111
  • София
Милена, аз не съм свалила 40, а 18 и от тях се върнаха само 3кг за изминалите 2г и половина. Бъркаш ме с Лекси. Peace Аз бях на 90дневната, не на Дюкан.

# 112
  • планетата Земя
О,извинявай Валенце.Редактирам се

# 113
  • София
Валенце,да свалиш 40 кг е геройство висша степен.Браво.А защо се върнаха?Започна да хапваш като преди ли?

Аз за 1 месец с Дюкан свалих 10 кг с Дюкан.Забременях и първите 3 месеца не качвах,но после се започна.
Аз съм с 40-те  Embarassed Да, не направих стабилизиращия режим и ядях основно въглехидрати и шоколад. Всеки ден си казвах днес за последно, от утре - край и така... месеци наред.

Kontesa Kokona, и на мен ми е страст. С какво снимаш и обработваш ли? Лично аз научих много от фотографската тема в Хобит-о. Мисля, че е по-добър вариант, поне за мен.
немирница, фитнеса на мен не ми понесе, може би от спортовете единствено плуването ми е приятно. Дъщерите ми са се запалили по спортно катерене. И на мен ми се струва много приятно, бих се пробвала, ако бях по-грацилна  Laughing  Една приятелка в момента ходи на курсове по хомеопатия и е мн. доволна. Аз не съм почитател, но мога да разпитам.

# 114
  • София
Нищо де. Simple Smile Току виж пък верно се заема да сваля 40 кила. Тамън ще стана 50 и малко, толкова игурно в 5-6 клас съм била. Crazy

# 115
  • София
Нищо де. Simple Smile Току виж пък верно се заема да сваля 40 кила. Тамън ще стана 50 и малко, толкова игурно в 5-6 клас съм била. Crazy
хайде заедно Simple Smile Да заформим една отслабваща групичка? Желаещите да се строят и подредят  Joy

# 116
Лекси- записах го от март:) Ще видя какво ще е тогава,но е основи на фотографията и начини във фото дизайна Simple Smile Нямам търпение-живея за да снимам и снимам за да живея. Голям ексхибионист съм била с тези снимки,но ми отне години да го разбера.

хайде заедно Simple Smile Да заформим една отслабваща групичка? Желаещите да се строят и подредят  Joy
Хайде де:)
О,имало и фотографска тема -отивам да надникна, мерси  bouquet
Аз пък най-недолюбвам бягането и всичко друго правя с кеф ,но кардио с бягане  Sick Иначе детето от другата година ще записваме на тенис . А катерене съм пробвала-не е за мен -нямам силни ръце, на мен силата ми е в краката и имам добре оформени крака та ще наблягам на ръцете с гиричките. Целя към връщане на атлетическата си фигура от преди години . ooooh!

# 117
Здравейте домакини!
Голям лаф сте подкарали. Laughing
У дома малкия дзвер е с гнойна ангина ,снощи с 39.7,днес бяхме по лекари.
На болните бързо оздравяване!
Към групата на диетуващите се записвам и аз,имам 5 кила в излишък. Simple Smile

# 118
и аз да се изкажа за килцата  Mr. Green
правила съм 90дневната,ама не ми понесе-лягам си много късно,а в онзи период-още по-късно,та ми се събираха много часове глад след 18,30-19ч  Crazy
за Дюкан имам особено мнение,имам и два примера на много разклатено здраве след нея,но няма да ви занимавам излишно
при мен формулата е по-малко хапване+упражнения
пак да кажа,че преди 2 години постигнах супер успехи с ей тая мацка

точно тази не я прескочих поне 2 месеца-много зле бях,а и сега съм ,де,ако почна отначало едва ще си вдигам дупето  Crazy но за 4 месеца лято/нали знаете дебеланите кога се замислят за отслабване  hahaha/,свалих над 7 см корем/при мен мазнините са много там +крака,бедра/ и на кг. не помня точно колко ,но се вкарвах в дрехи отпреди бремеността
има й програмите по торентите 
на мен любими са ми jillian_michaels_30_day_shred,Jillian_Michaels_No_More_Trouble_Zones_Workout и Jillian_Michaels_Banish_Fat_Boost_Metabolism_Workout

# 119
  • Бургас
Честито ,миличка Мари! Hug
Ти я заслужаваш тази титла.

Аз имам 2 кила да досмъкна от щерката,но сякаш са се заварили за костите ми.Освен това изглеждат като 20.Обичам да плувам,но сега нямам време и възможност.

После ще пиша повече,че чакам едно обаждане и ще ми се пръсне сърцето. Sad

Общи условия

Активация на акаунт