Домакини

• 37 999
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
  bouquet Честито, Мари!

# 91
Честито, миличка Марѝ!!!   bouquet
Знаех си, че ще спечелиш, просто нямаше друг начин! Hug

Ние с Малчо се завъртяхме в някаква глупава схема на лягане и ставане, която не ми се нрави особено и трябва да го строявам.  Crossing Arms Става в 10.00 ч., ляга в 16.00, става в 18.00 и после до 24.00 ч. не му се спи!  Tired

Аз упражнения не правя, щото ме мързи ... и то зверски.  Blush
Скачах един ден на някакво тае бо от нета свалено,  но то си беше само за тогава. Мога дълго да ходя пеша, но става ли въпрос за нещо друго адрски ме мързи.

Бързо оздравяване на всички болнички!  Hug

# 92
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ви, милички. Hug Heart Eyes Толкова ми е хубаво да споделям радостта си с вас. Защото макар и съвсем в началото, темичката ни е многообещаваща. Тук ще имаме спокойствието да си споделяме и помагаме.

Куини, точно ти знам, че никога не си се съмнявала в мен. И аз го оценявам, да си го знаеш...Остави детето да спи, когато му се ще... Laughing

Моето синче също е на разболяване. Ноо... няма спирка. Беше нощна смяна. Мъчно ми е, но животът ни е такъв, че трябва да се борим всяка минутка.

Този следобед и аз ще си взема една книжка и ще почета.

Вече имам нужните очила и това може да се случи. Mr. Green Laughing
Хайде... до ново писане...

И да нямаме болни... да имаме хубави новини само... макар, че то не може ама ми се ще... Rolling Eyes

# 93
Наработих се. Цял преди обяд чаках някаква група да дойде, така и не дойде, но аз без нерви останах да притропвам в очакване. Crazy Сега удрям една салата за отскок и ще приготвя баница за вечеря. Не че много ми се точи, но с яденето са много претенциозни. Ако има един чалъм само пица, салата и баница ще ядат. Единият не кусва месо, другият само ако му е кеф в момента.   #Silly Та ставам на див петел вечер, ако не одобрят вечерята.
Торти правя, ама после ги ядем само ние, порасналите деца. Mr. Green Младежите предпочитат сладолед.
Малкият иска да излиза в "голяяяма почивка" от детската градина. И аз искам, пък да видим, какво ще покаже сабята. Joy

# 94
аз съм пак с дечурлигата вкъщи ,но са по-добре  Heart Eyes
с болестите се израствало,казват-днес си прибраха стаята без големи караници и крясъци,и даже си подредиха шкафа с чорапите  Mr. Green
за обед ми е много тежка програмата,така че ставам
как са останалите неразположени малчугани?оздравявайте бързо!

# 95
  • Fort Worth, TX
Цитат
Моето синче също е на разболяване
Дано да го подмине.Мари , а ти с какво точно спечели?Аз в темата за талантите много не съм чела и се познаваме от скоро заради това те питам така настоятелно.

# 96
  • Талант на 2012,2013 г.
Със стихове. Ако ти се чете...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587793.0

# 97
Добро утор и от мен-докато седна на компа и станало обяд:)
Благодаря за кафенцето Милена Laughing
Mamagemelar Детето е по-добре ,благодаря ,и е на училище ,няма температура -явно АБ действа ,и казва,че гърлото не боли толкова ,а обривът не се е разраснал.  Praynig
И аз днес по задачи- правих мъфини на закуска за детето , мъжа е в командировка 5 дни та сме двете, заведох я до училище, ходих 4 км пеша до маникюристката ,направих си маникюра, оставих да къкри  рибката с домати и праз в глинен гювеч и сядам да ви чета .
Валенцето- на кой режим ги свали тези 15 кг? Браво на теб.
Луна-и ние ядем различни неща ,но мъжа ми като не му хареса яденето директно си готви той или си поръчваме нещо отвън,а сготвеното остава за работа . Иначе е много трудно да правиш 4 ястия на вечер:( Като беше малко детето готвих три различни ,но сега тя хапва или от неговото или от моето/нашето и така.
QueenBee-много уморителен този режим за теб ,съчувствам ти. Hug
Мари-честитоо!  bouquet
Rali- и при нас валежи сутринта и наизкарах пак дъждобрани и ботуши,но така ще е явно късната есен.След 40 мин спря де ,но колкото да ни намокри .

# 98
  • София
Kontesa Kokona, свалих ги с 90 дневната диета. Много съм доволна, много. обаче пробвах втори път и не се получи нищо, макар че отново бях стриктна. Може би защото сега съм на килограмите, на които съм била най-дълго време в живота си, казват, че тялото "помни". Обаче пак съм много дебела.
 Оф, моето отроче се намъчи тая нощ, за последно в 10,30 повърна, оттогава живна, хапва по малко и иска да пие по много, но не давам.

# 99
Kontesa Kokona, свалих ги с 90 дневната диета. Много съм доволна, много. обаче пробвах втори път и не се получи нищо, макар че отново бях стриктна. Може би защото сега съм на килограмите, на които съм била най-дълго време в живота си, казват, че тялото "помни". Обаче пак съм много дебела.
 Оф, моето отроче се намъчи тая нощ, за последно в 10,30 повърна, оттогава живна, хапва по малко и иска да пие по много, но не давам.
Мерси   bouquet -работи казваш ,но донякъде? Нямаше ли и само плодови и водни там дни? Не искам да гладувам ,повече на тренировките искам да заложа.
Мъжът ми все казва,че ако се тренира усилено и всекидневно за час и половина и се ходи пеша навсякъде може да се яде колкото си искаш добра и здравословна храна . PraynigЗасега аз повече на протеини и малко въглехидрати наблягам без калорични ограничения -нещо тип Дюкан, Аткинс и ВМ-НВХ.  Crazy
Съжалявам за мъничето ви- дано е било за последно и се стабилизират нещата. Течностите нали са добре при обезводняване от диария и повръщане? Или направо даваш солите за наваксване на водния баланс в тялото?

# 100
Не че съм голяма разбирачка, но съм фен на Ипократис диетолога. Човекът казва, че трябва да се яде често и по малко, без разни боклучаци /на които съм страшен фен/ и газирани и сокове.
Скоро го гледах в Модерно, ако не се лъжа и каза, че 90 дневната дава добри резултати, но след това ако не спазваш някакъв режим, няма смисъл да я започваш.

Аз лично с ограничаване на хляб, сокове, газирано и сладко, свалих 10 кила, но лошото е, че имам поне още 6 - 7, за да вляза в някаква прилична форма.  Embarassed

# 101
  • София
Ами тя повръщаше често, но всъщност повече се напъваше и имаше спазми, отколкото количеството...извинете за обясненията. С една дума далеч не е обезводнена- ходи си по малка нужда редовно. Просто и беше адски гадно от спазмите. Яде сухари, пие водичка и компот от праскови. Игра си, гледа си филмче, става...надявам се това значи, че гадната нощ си е останала там.
За диетата- аз избрах този режим, защото не искам диета в истинския смисъл, страхувам се за здравето си един вид Flutter. В този режим няма забранена хранителна група , яде се всичко , просто се редува в цикъл от четири дни- белтъчен, варива, въглехидрати и плодово-зеленчуков. Със съпруга ти не мога да се съглася, много, много ходя всекидневно, ама не мога да ти опиша колко. И пак постоянно броя какво слагам в устата си. Ау, това последното сигурно прозвуча страхотно! Mr. Green
QueenBee, донякъде съм съгласна, донякъде -не. Режим след 90дневната не съм спазвала, пък от 18 свалени кила си запазих 15. Три години вече. Режим след завършването и не съм спазвала, но аз като цяло внимавам в храненето. Обаче свикнах да вечерям много рано, към 18,30  след това нищо. Боклуци не ям...пусто сладко, то ми е голям проблем.

# 102
Не мога да спазвам никакви диети за отслабване, но виж, ако се почувствам с по-отслабен имунитет или с погрозняла кожа, минавам на фрешове от моркови, ябълки, праскови, зелени и червени чушки, целина, магданоз, червено цвекло и салата за ден, два ,три...  Килограмите не са ми били проблем, дори и когато бях сочна, сочна дебеланка. Даже съм забелязала един непостижим за слаботелесността плюс на подплътената с мазнинка кожа - не усещах студ, а бръчките бяха мираж. Mr. Green

# 103
  • София
Привет и от мен  Hug
Мари, честито! Прекрасни стихове!
Мен пък ми се скофтва настроението при такова време. Толкова планове имах и нищо не направих... Само един омлет и мляко с ориз  Mr. Green Лошото е, че времето ще е все така.
За диетите, не знам дали има друго такова дЖивотно като мене, но през изминалата година и половина свалих и си върнах 40 кила  Embarassed С Дюкан. За връщането - аз съм си виновна. Сега правя опити отново да започна, защото много ми хареса да съм слабичка, обаче трудно става - и когато ми е кофти ми се яде, и когато ми е хубаво - пак  Joy От всичкото нагоре от 10-тина дни съм спряла и цигарите (от време на време само се залъгвам с една електронна) и положението е още по-зле. Но не смятам да спазвам Дюкан в чистия му вид - ще включа и плодове, и повече зеленчуци.
Иначе, да чукам на дърво, зверовете са здрави, малкия само ме ядосва с особеностите на характера си  Close

# 104
ВаленцетоГоркото детенце-дано е минало-и аз не мога да повръщам ,много рядко съм до правила ,но от спазмите ми ставаше по-лошо от самото повръщане. Hug
Благодаря ти,прочетох я аз ,но избрах по-лесния за мен вариянт. С това неядене до 12 на обяд, и след 19 вечер хич не ми се струва добре за мен .
Ще видя как ще се разултатите -сега чета един сайт за тренировки и хранене и само детето да се закрепи тръгвам пак на фитнес. Praynig
QueenBee -него не съм го чувала ,но на диетолог съм ходела и ми каза да увелича натоварването си( и аз ходя много -по 6/7 км на ден) с целенасочено бягане, повече протеинова храна за и въглехидрати сметка на скрбялните такива и движение. Данос е окаже прав,че имам над 1/4 от мен да свалям и аз .

Общи условия

Активация на акаунт