Домакини

• 38 012
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • Fort Worth, TX
Влизам да мрънкам, да знаете:
Скрит текст:
Претърпях пълен кулинарен провал, нищо не стана от шоколадовия ми сладкиш с майонеза, уж всичко направих както трябва, пък се получи пълна отврат, солен е, абе гаден Sad

Как мери чаената чаша?.В рецептата пише, че една ч.ч е равна на 240мл.В началото и аз бях тръгнала да меря с една чаша, с която си меря и после се сетих за това допълнение.Разликата беше близо 150 гр..Вероятно заради това не е станал и е останал солен от майото.После премерих с на малкия едно шише дето все се каня да хвърля, а то взе , че ми свърши чудна работа.

# 136
Креми, толкова е и моята чаша- 240, сега проверих, благодаря  Hug

Скрит текст:
Имам чувството, че съм сложила сол вместо захар...то е направо солено това нещо, много солено...  Joy Ох, да плача ли, да се смея ли...и аз вече не знам

# 137
Скрит текст:
Претърпях пълен кулинарен провал, нищо не стана от шоколадовия ми сладкиш с майонеза, уж всичко направих както трябва, пък се получи пълна отврат, солен е, абе гаден Sad

Е нищо де,другия път ще го докараш. Grinning

# 138
Синчето ни е болничко. То мъж, ама...мен ми е жал...
Ех, Марѝ, много малка съм била, но никога няма да забравя как 90-годишната ми прабаба, говорейки за синовете си ( и двамата около седемдесеттте по онова време) им казваше " момчетата". Мъж, ама за теб си е малко момче. И аз уж виждам как детето расте, вече е в шести клас, а за мен все си е малък.  Hug

# 139
Скрит текст:

Е нищо де,другия път ще го докараш. Grinning

И аз съм била домакиня.... Whistling

# 140
Днес е Денят на християнското семейство!
Честит празник на всички вас!  Hug

# 141
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит да ни бъде!

Да имаме здрави, силни и сплотени християнски семейства... Hug Heart Eyes

# 142
  • Бургас
Честит празник и хубав ден и от мен! Grinning

Болните да се оправят!Малки или големи,все са ни деца.
Снощи се видях с големия син по скайпа.Взел е првия си изпит и беше много доволен.Видя,че не е толкова страшно.Е,поне не много. Grinning

# 143
  • Талант на 2012,2013 г.
Не много за теб и мен, Славче... питаш ли го него?

Питаш ли ги тях?

Така де нашето синче и работи и учи милото. Легнали сме му на ръцете...

Сега ще ходим да пазаруваме с него.

Така е, какво да се прави, има ги тези моменти... Rolling Eyes

# 144
  • Fort Worth, TX
Добро утро.То май вече е добър ден?Ние днес ще си останем вкъщи, макар че доста пече навън.Имам доста неща за вършене из нас, а и пустата болест нещо не ще да ме пусне.Утре май пак ще отскоча до лекарката.Противна кашлица ей.Честит празник на всички.

# 145
  • София
Ау, къде пече, в Пловдив ли? В София въобще не се вижда слънцето. Но аз обичам това време, мрачно, не много студено...
Днес е хубав ден- Ден на християнското семейство!  Дано всички са заобиколени от любимите си хора!
Моите момичета от днес са си на училище- каката я заведох сутринта, малката е втора смяна и сега тръгваме. "Хубавото" на стомашните вируси е, че много бързо идват , но и бързо си отиват / да чукам на дърво/.
В една тема в СО ми направи лошо впечатление, че е коментиран пост на някоя от нас в тази тема, че видиш ли форумка от Домакините писала, че най- сериозните си разговори с децата провеждала в колата.  Не цитирам, пиша по памет. Не съм репликирала, не бих го направила, но пък хубавото е, че се чете нашата тема. Wink
Хубав и слънчев ден  желая!

# 146
  • Fort Worth, TX
Да, Вале в Пловдив.София е друга България.Аз като се прибирам там особено зимата си умирам от студ.Лятото ни е добре, щото апартамента ни в Сф е на гара Пионер и навсякъде е заобиколен от гора.Лятото е супер, но зимата е такъв клинч.Брррр.След 20 дни ще сме в Сф и ще трябват поне 3 дни , за да го затопля.

# 147
Добро утро момичета. Честит ни празник на християнското семейство! Hug
Чета ви и аз,но по малко пиша понякога ,защото все нещо и друго правя, а писането отнема повече време Simple Smile
Да се похваля,че всичко ме боли от днешния фитнес , цялата бях мокра и сега само минавам набързо ,че имам две глави за четене от курса, и след като взема малката сме на танцова школа следобеда.
Оздравявайте ,че тези кашлици и бронхити са много упорити . И аз си влача кашлицата от миналогодишния бронхит ,но това са бели кахъри.Детето е по-добре,АБ действа и тя и всички спим спокойни.
  bouquet

# 148
Честит празник на християнското семейство!
Времето в Пловдив е прекрасно! Топла и слънчева есен! Току що се прибрах с учениците. Направихме една хубава разходка с девойката из квартала, докато  свърши часа на баткото.
Моето малко коте замина на градина сутринта. Явно някакъв странен вирус беше - 4 дена много висока температура и това беше. Без кашлица, хрема и други екстри. На всички боледуващи - да оздравяват бързо!
Славка, Мари, интересно ми е и едно такова мило да ви чета. Мисля си как бързо ще отхвръкне времето и ще почнат да отлитат пиленцата по своя си път!

# 149
  • Талант на 2012,2013 г.
И тогава  ще ти се приисква от време на време да се връщат онези времена в които си гушкала малкото си детенце. Тогава ще те гушка порастналият мъж...Ще ти е уютно, но и малко тъжно... Поне при мене е така. Ама аз съм.. както казват друга бира. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт