Домакини

• 38 027
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Днес ми е по-спокойно и бих искала да споделя нещо,което чувствам откакто станах домакиня.
Няма го това напрежение,гадене и сърцебиене в неделя вечер,но пък остана приятното чувство в петък следобяд, може би защото знам,че приятелите ще се обадят и ще се видим.
Изчезнаха и ужасните болки в кръста,за които лекарите се оказаха прави,че са на нервна почва.
Толкова ми е уютно и приятно да съм си в къщи! Grinning
Не искам майчинството да свършва!Не искам да се връщам на гадната си работа!
Имам още време и все ще измисля нещо.

# 151
Здравейте!
Честит празник на Християнското семейство!
И на мен не ми се работи. Embarassed

# 152
  • в сърцата на децата <3
Честит празник   bouquet
Гледам обсъждате спокойствието вкъщи и ужаса на работа... Моята работа е и отговорна и много, много стресираща... Имало е вечери, като се прибера само гледам в точка и мълча, или пък крещя на мъжа за нищо... Но какво да се прави - такова е. Работата ми е клиентите да ми викат, а аз да съм спокойна и да ги убеждавам, че "всичко ще се оправи" (въпреки, че няма да се оправи, ама...) и накрая тези нерви аз ги обирам. Откакто съм си вкъщи направо съм друг човек - спокойна, щастлива... Очаквам малкото съкровище да се появи и да ми заеме 24 часа от денонощието  Mr. Green Не мисля, че работата ми липсва, но ми липсват момичетата ми. Не ми се връща там, а може би ще трябва... До тогава има време де, няма какво да го мисля от сега, но... Започвам редовно да пускам тото и да не ми се налага да работя  hahaha

# 153
  • Бургас
Значи ще си имаме и бебе в темичката. Laughing

# 154
За тук ли съм, не съм ли....май не, ама се чувствам като домакиня и това ми вгорчава живота, затова се записвам. Може да ми мине докато чета. Така, от 4 години в пенсия по болест и доработваща от вкъщи. Но в кризата тази допълнителна работа е на изчезване и съвсем се вкисвам. Не мога да работя, не ми се седи и без работа, съответно без пари. Нямам много домашни задължения, трима възрастни сме, синът ми е на 22, отдавна няма нужда да се въртя около него, мъжът цял ден работи. Бесните ме хващат  Crossing Arms Ще почета назад да видя какво пише, че видях само началото на темата.

# 155
Днес ми е по-спокойно и бих искала да споделя нещо,което чувствам откакто станах домакиня.
Няма го това напрежение,гадене и сърцебиене в неделя вечер,но пък остана приятното чувство в петък следобяд, може би защото знам,че приятелите ще се обадят и ще се видим.
Изчезнаха и ужасните болки в кръста,за които лекарите се оказаха прави,че са на нервна почва.
Толкова ми е уютно и приятно да съм си в къщи! Grinning
Не искам майчинството да свършва!Не искам да се връщам на гадната си работа!
Имам още време и все ще измисля нещо.
Аз по този повод реших. Последните дни ми изкристализира до последната мисъл, запетая и точка. След няколко месеца напускам работата по трудовия си договор. Grinning  Ще се отдам  на себе си и на семейна работа.
Честит празник на всички!

# 156
  • Пазете Гор
Браво, luna.

Учудващо е, че такова толкова логично и отговорно решение в наше време се възприема като ексцентричност.

Аз подкрепих и даже подтикнах благоверната да вземе подобно.

# 157
 reverance
За мен е логично, Куркума, всеки друг си знае.  Grinning

# 158
Браво, luna.

Учудващо е, че такова толкова логично и отговорно решение в наше време се възприема като ексцентричност.

Аз подкрепих и даже подтикнах благоверната да вземе подобно.
Най-после мъж в темата!  Mr. Green

# 159
  • планетата Земя
Момичета,днес ни е много мъчно с моя мъж.Налага се да сложим очила на нашето детенце.Днес бяхме на преглед при д-р Константинов.Не е кой знае какво,но и двамата го преживяваме тежко.Отделно преди първи клас ще правим операция-корекция на страбизъм (кривогледство).За операцията си знаехме,но досега всички лекари казваха,че няма нужда от очила.
И за капак провежданото лечение на страбизма досега е било грешно според д-р Константинов.Досега сме правили нещо,което му е влошявало състоянието.Не мога да се побера в кожата си просто.
Сега ще търсим подходящи детски рамки.Ако някой има опит,да сподели

Аз също си мразя работата.Този месец напускам.Досега бях в неплатен за гледане на дете.Кредитен консултант в магазин бях и усещам,че вече не е за мен.
Славче,твоята работа каква е?Сподели,ако искаш.Все си мисля,че моята е една от най-кофтито.Цял ден преследваме хората да взимат на изплащане,отделно се джафкаме с конкуренцията,работим събота и неделя.Вечер сме до 20.30 часа.И от София постоянно ни навикват и все малко им работим

# 160
Сега ще търсим подходящи детски рамки.Ако някой има опит,да сподели

Синът ми е със скрито далекогледство и го открихме това лято в БГ. Той е много щастлив, че има очила като на мама и тате, даже същата форма на рамките си избра. Аз исках друга рамка, но като се запъна....Ето ги:http://www.specsavers.ie/glasses/childrens-glasses/kids-hi-tec-36/
Няма нищо страшно. Той ги носи само за работа в клас, през другото време не ги използва. Много му отиват.

# 161
аз нося очила от малка,и мога да направпя една съществена и положителна разлика в наши дни  Grinning- вече не е толкова срамно носенето на очила  Peace -в групата на моите дъщери имаше  миналата година 3 дечица,тази са само 2-на никой не му прави и минимално вяечатление  Grinning

# 162
  • София
Оф, и аз съм за тук. Вече от осем години не съм на работа и съм си вкъщи. Така реши домочадието,  защото изкарах тежки операции. Станах домакиня. Не ми харесва да ви кажа, но вероятно така и ще си остана. Сутрин ставам късно, изпивам кафето, помотвам се, превърнах се в отвратителна чистница за съжаление. На всеки две седмици се измиват прозорци, един път месечно се изпират пердета. Мразя се! Обичах да ходя на работа, стегната, облечена, в кондиция...а сега с едни джинси и яке и това е. Имам чувството че затъпявам.  Детето е голямо и нужда от мен няма, остана един мъж...Нито съм баба за при бабите, нито съм млада за при младите  Mr. Green Това е. Казах си болката. Mr. Green  Hug

PS харесвам дечица с очила, има нещо много мило в тях.

# 163
  Добро утро,момичета! Рядко в темите се попада на такова спокойно място,всеки споделя ,не го нападат и веднага "изяждат с парцалките" .Уютно е така!Иска ми се на всеки да отговоря индивидуално,толкова съдби,истории...Ще Ви пожелая усмихнат ден!-
Скрит текст:
ето и кафенце и поздрав! Hug

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 09:22 от Roo Roo

# 164
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро да е утрото за вас, момичета.
При нас:

Личната изписа Зинат. Освен гърлото, подути са лимфите, заглъхнало едното ухо... Жената каза, че за да предпади ухото трябва антибиотик и то не какъв да е...

Гадно...

Общи условия

Активация на акаунт