Домакини

• 38 439
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро! Grinning
Ру Ру, благодаря за поздрава и кафенцето!
Милена, нормално е да го преживявате и да се притеснявате като родители.   bouquet По оптиките има голямо разнообразие от детски рамки и съм сигурна, че ще намерите такива, които и детенцето да си харесва.Като малка бях с очила за далекогледство и с леко кривогледство. По-късно в пубертета започнах да нося очила заради късогледство. Помня, че имаше ужасно грозни рамки и много ме беше срам да ходя с очила. Слагах ги само в час. А сега има много и най-различни рамки. Прави ми впечатление, че самите деца са много по-толерантни и няма подмятания, и обиди.
А колкото за работата - бременност, майчинство и в един момент след майчинството се оказах без работа. Вкиснах се много. Не ми се стоеше вкъщи, но реших, че е по-добре да се възползвам и да правя това, което ми харесва и както ми харесва, докато имам възможност. Наслаждавам се на престоя си у дома!  Grinning Не знам докога, но се усещам, че все повече започва да ми харесва.  Grinning
Мари, много гадно! Дано да минава бързо с антибиотика.   bouquet

# 166
  • при късмета
Добро утро,
приемате ли нови?
И мен ме съкратиха, след като детето направи 2 години.
Още не мога да си намеря работа, в същото време се усещам, че свикнах да си стоя в къщи.Аз, дето не се спирах за 5 минути преди детето и отначало ми беше трудно да свикна да не ходя на работа.
Сега ми е добре в къщи, особено по това време на годината.
Хубав ден да пожелая на всички  bouquet

# 167
Добро да е утрото за вас, момичета.
При нас:

Личната изписа Зинат. Освен гърлото, подути са лимфите, заглъхнало едното ухо... Жената каза, че за да предпади ухото трябва антибиотик и то не какъв да е...

Гадно...
Е, и за теб е добро, Мари.  Heart Eyes Когато е наложително,  и антибиотикът е за добро.

# 168
  • Талант на 2012,2013 г.
Права си, но в първият момент избеснях... буквално.

А зная, че трябва, за да няма усложнения... Познавам си детето...

# 169
Добро утро и от мен и благодарско за кафенцето!   bouquet

Мама-коко, добри си дошла, благодаря за вниманието в една друга тема!  Hug

Гледам за очила си говорите, аз също съм носила като малка заради кривогледство.
Ако ви кажа как ми се оправиха очите няма да ми повярвате, а искаха да ме оперират, но майка ми се запъна. Заведе ме жената на ... хмммм, как да се изразя, някаква лечителка, която ръкомахаше около главата ми.  Joy Знам, че е смешно, но е факт. Не знам аз дали бих постъпила така, но в днешно време нямам никакъв проблем с очите, поне засега.

Може би е лесно да се говори отстрани, но по - добре е според мен да си поноси очилата детенцето и да се оправи.  Hug В смисъл, че е добре, че е поправимо имах предвид.

Мари, бързо оздравяване на момченцето ти!  Hug

Аз вдигам гълъбите към Лидл за коледни формички за сладки. Колкото по - студено става, толкова по ми е коледно.  Heart Eyes

# 170
  • София
Здравейте и от мен!
Сутрешното кафе си го пия по това време, че доста неща отхвърлих досега. Но от няколко дни го пия с вас и ми е приятно!
Добре дошли на новите момичета! И видях, че си имаме и мъж в темата, страхотно!
За очилата- в днешно врее е много честно срещано, пък и такива сладурски рамки съм виждала, че не е истина просто! Моят съвет- нека детето въобще не усети вашето притеснение, напротив, показвайте и му казвайте колко хубаво изглежда и как със сигурност ще има деца, на които ще им се пиискат такива очила!
Антибиотика....някой път не минава без него. Скорошно оздравяване! Hug
 Малката ми госпожица другата седмица заминава с балета в Банско за два дни. За първи път ще пътува някъде с преспиване сама. До това лято дори и при бабите си не е оставала никога, но се наложи и взе, че и хареса. Всъщност е вече на 8 г и май и беше време да остане за малко при баба Laughing.

# 171
  • в сърцата на децата <3
Аз съм си от домошарския тип. Дори на работа винаги съм се опитвала да си създам един вид домашен уют - успях да убедя един от шефовете да ни отдели малко килерче за почивка и с момичетата ми си го подредихме - кана за гореща вода, микровълнова (подарък от шефа на магазина - бракувана защото беше с огъната ламарина), чинийки, чашки... Все едни такива глупости. Но пък като стане време за обяд можеш да седнеш далеч от лудницата на тихо и спокойно и да ти отпочине главата, поне за 20-30 минути. Сега, особено преди празниците, ми е толкова хубаво вкъщи! Ще започвам да украсявам другата седмица, не мога да чакам повече! Ако може и малко снежец да капне за още по-коледно настроение - перфектно!

# 172
snow_angel, ти като моят дребосък. И той всяка сутрин още не отворил очи и пита: - Мамо, нали има сняг вече! Joy
Аз за украсяването ще почакам да свие студ първо, че тая топлина и влага не ме предразполага към коледно-подаръчно, приповдигнато настроение. Grinning
Днес ми е особено приятно. Осигурих си цял ден на свое разположение. Минах на преглед при гинеколожката. И тя ме зарадва с резултата от цитонамазката. Сега, докато ги няма децата, ще овършея цялата къща.

# 173
  • при късмета
Благодаря за посрещането,момичета  bouquet
QueenBee , Hug
Бързо оздравяване на болните. Аз съм абонирана за всички вируси и сега пак чакам включване Laughing
Добре, че детето не боледува толкова често.
А що се отнася до очилата, в групата на малкия има две дечица с очила и на никое дете не прави особено впечатление.В същото време наблизо до градината има оптика и гледам все по-малки пациенти. Преди и лекари и родители избягваха да слагат очила на малки деца, но се изясни, че колкото по-рано, по-добре.

# 174
  • София
Добро утро ! Благодаря за кафенцето, беше вкусно!  Сега изпивам второто.
Приятен ден ви пожелавам!

PS Съжалявам, че така влезнах снощи, ни Добър вечер, ни поздрав...така ме беше стегнала душата...моля за извинение.  Hug Благодаря ви.  bouquet

# 175
  • Бургас
Добър ден вече и от мен и добре дошъл на Куркума! Laughing

МА14,сега имаш време за неща,които не си могла да свършиш.Възползвай се!Явно дълго време си била на въртележката и още ти се вие свят.Здравето е най-ценно!Пази се и винаги когато ти е тегаво,цоп тук. Heart Eyes

Миленка,счетоводител съм.За детето наистина не се притеснявайте от коментари на приятелчетата.Сега с тези компютри и телевизори всички деца са така.За това поне вече икой не се смее.

Луна,браво момиче!Куркума е много прав.Присъединявам се към мнението му.

Мари,аз съм като сина ти.При ангина ме "удря" в ушите.Също Зинат.Даже гърлото да мине,болката в ушите остава и не може без АБ.Къде се е разболял така? Аз правих гаргара със Септадин.

За сега ви оставям.Само да се похваля,че вчера направих много хубава рибена чорба от чернокоп. Embarassed

# 176
  • Fort Worth, TX
Добър ден и от мен!Успях да седна .С малкия от 9.30 сме по трасето.Първо до банката.След това сметки.Кафе с две приятелки и накрая малко пазар.Мен нещо се опитва да ме боли ухото.Явно не съм излекувана напълно въпреки антибиотика, който пих.Аз днес пратих дядо ми да ми купи от металните коледни кутии, които са пуснали в Лидъл.Айде до после, че трябва да храня малкия звяр. Grinning

# 177
Какво представляват тя метални коледни кутии, Креми?  Grinning
Ухото много неприятно боли, дано ти се размине все пак.
Славче, на едно мнение сме по въпроса за оставането в къщи. Въпрос на приоритети. Хубаво е да ги следваме.  Grinning

# 178
  • Fort Worth, TX
Какво представляват тя метални коледни кутии, Креми?  Grinning
Ухото много неприятно боли, дано ти се размине все пак.
Славче, на едно мнение сме по въпроса за оставането в къщи. Въпрос на приоритети. Хубаво е да ги следваме.  Grinning
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-4FE90A5F-36C518D8/lidl_bg/hs … l/index_20145.htm
Аз се сдобих със сините.

# 179
Благодаря! Помислих, че са пълни с нещо сладко.  Blush 

Общи условия

Активация на акаунт