Домакини

• 38 441
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • в сърцата на децата <3
Какво представляват тя метални коледни кутии, Креми?  Grinning
Ухото много неприятно боли, дано ти се размине все пак.
Славче, на едно мнение сме по въпроса за оставането в къщи. Въпрос на приоритети. Хубаво е да ги следваме.  Grinning
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-4FE90A5F-36C518D8/lidl_bg/hs … l/index_20145.htm
Аз се сдобих със сините.
Креми изглеждат много готини, колко са големи? Видях, че има размери, но нещо не мога да си ги представя... Най-голямата спрямо кутия от сухи пасти престиж примерно колко по-малка/голяма е?

# 181
  • Fort Worth, TX
Не знам още.Дядо му ги е взел, но не съм ги получила лично.Като ги видя ще ти кажа.

# 182
  • в сърцата на децата <3
Благодаря, ще чакам   bouquet

# 183
  • Талант на 2012,2013 г.
Много са сладки кутийте... Обичам такива нещица. Радват ме малките неща за дома...

Славче
, имам въпрос към тебе.  Не ни е изписала никакъв витамин нашата лична. Със Зината какво може да комбинираме?

Някоя от вас ако знае, моля помагайте. Praynig Той ги започва от довечера, така че има време. Но да знам. По принцип винаги изписваше до сега В комплекс. Сега няма нищо... newsm78

# 184
  • Fort Worth, TX
Вземи му пробиотик.Аз лично ти препоръчвам Лактофлор като съотношение цена и качество.Пробиотиците не позволяват на аб да нарушат флората на червата и изградат много силен имунитет на организма.Имунитета на организма се гради в червата.

# 185
пробиотици  трябват,за стомашно-чревния тракт
няма да навреди и нещо с вит.Ц-боровинка,глогинка,нещо усилващо съпротив.сили на организма-шипки,например Peace
също и омеги

# 186
  • Талант на 2012,2013 г.
Изобщо не съм наясно с тези пробиотици. Blush

И в тема се записвах и четох...  хич не съм наясно.

Нито какво да взема нито как да го давам. Много съм невежа в това отношение... Blush Blush Blush Rolling Eyes

# 187
  • Fort Worth, TX
Изобщо не съм наясно с тези пробиотици. Blush

И в тема се записвах и четох...  хич не съм наясно.

Нито какво да взема нито как да го давам. Много съм невежа в това отношение... Blush Blush Blush Rolling Eyes
http://apteka.framar.bg/12006223/%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE% … B0%D0%BF%D1%81-90
Ето за този ти говоря.Може по 3 пъти на ден.В Марешки ще е значително по-евтин.Давай му спокойно , докато изпие цялата опаковка.

# 188
  • Талант на 2012,2013 г.
Благодаря ти.  bouquet

# 189
Тъкмо се прибрах и поседнах  да ви изчета. Simple Smile 
Исках да купя формички за сладки от Лидл, ама съвсем забравих. Дано да не свършат до довечера. Ще мина да погледна като водя щерката на танци. Ще погледна и кутиите - много ми харесаха на картинка. А и за всяка Коледа с децата правим много медени сладки и ще ми свършат чудесна работа.
Мари, момичетата преди мен са ти писали вече - пробиотик, вит.Ц , В-комплекс. А дядо ми едно време задължително ни даваше с антибиотика кисело мляко, но сегашното мляко не е като онова мляко. Sad

# 190
  • София
Да се включа и аз за тези пробиотици, тъй като трябва да ги пия цял живот. Полезни са, а както ви казах имам коремни операции, та затова. Взимам Normoflor по три таблетки всики ден. По скъпи са, но ми казаха, че на тях мога само да им се доверявам. Българско производство. В случая се доверявам на лекарското мнение и съвет.

# 191
Какво представляват тя метални коледни кутии, Креми?  Grinning
Ухото много неприятно боли, дано ти се размине все пак.
Славче, на едно мнение сме по въпроса за оставането в къщи. Въпрос на приоритети. Хубаво е да ги следваме.  Grinning
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-4FE90A5F-36C518D8/lidl_bg/hs … l/index_20145.htm
Аз се сдобих със сините.
  bouquet И аз си ги закупих миналата Коледа ,но сега са събирачи на играчки на детето.
Привет на новите и на господина Simple Smile Добре сте пописали докато се прибера .
И аз с АБ съм от днес -тъкмо се върнах от зъболекаря . Съседният до мъдреца ,който вадих август , зъб е с инфекция и затова така ми е било зле тези месец и половина ,та 5 дни с АБ и ако не мине инфекцията ще се вади.Иска ми се да си дойда и до БГ да го погледнат ,но  ще видим. Не им вярвам много .
Тази седмица съм само по мои задачи ,но така приятни- маникюр, кола маска, фитнес ,фейшъл и освежаване на цвета ,и все ме няма до 12 да ви прочета,а ми е приятно,че има такава тема без злобливи коментари и подмятания с противопоставяния домакини/кариерситки.
Да се включа и аз за тези пробиотици, тъй като трябва да ги пия цял живот. Полезни са, а както ви казах имам коремни операции, та затова. Взимам Normoflor по три таблетки всики ден. По скъпи са, но ми казаха, че на тях мога само да им се доверявам. Българско производство. В случая се доверявам на лекарското мнение и съвет.
И аз вземам от години като правя паузи лятото ,а от няколко месеца вземам пак след АБ лечение заради мъдреца и сега пак ще ги започвам . И на детето взех миналата  седмица на прах ,а отделно витамини с Омега , водорасли на прах за супи и шейкове и спирулина/зелена енергия за подсилване на имнунната система.
Помагат ,но съм съгласна ,че са скъпи. Аз ги давам с малко ябълков сок разреден с вода на детето.Те са на прахчета и се разтварят,а моите са на таблетки с по 20 билиона активни култури. Продават и мелак/йогурти за пиене с пробиотици и купувам и такива когато не ги пием през лятото.
Относно очилата -никой от нас все още няма и не мога да се включа. Sad

# 192
Здравейте!:)
Добре дошъл на Куркума и на другите нови домакини!
Ние се мъчим все все още без антибиотика,утре сме на преглед и да видим дали ще минем без него.
За очилата онзи ден влизам в един магазин,имаше такива модерни рамки за диоптърни очила,че направо си минават за аксесоар. Simple Smile
Я да питам почнахте ли предколедното пазаруване?Simple Smile
Болните да оздравяват бързо,иде зима трябва да се стягаме. Grinning

# 193
Напазарувахме, надписахме картичките и чакаме да минат 2 седмици, за да ги изпратя към БГ на приятелите. Коледното настроение буквално струи от всеки ъгъл.

Скрит текст:
http://www.flickr.com/photos/eyair/8205998330/
Как е украсено изкуственото езеро в търговският център до нас. Отляво има бар с външни маси и газови лампи. Вечер на едно ирландско кафе или чай /с уиски/ е приказно.  Wink

# 194
само да добавя,че купувам пробиотици и добавки изобщо от iherb- инъче не ми понасят цените  Mr. Green

аз вече започнах да избирам и пазарувам подаръците на децата -снощи до среднощ пазарих един проектор за рисуване ,сега се чудя за една степ пътека за танцуване, и за още нещо,че и на бабите подаръците мисля аз  Whistling ,на всичкото отгоре маймуните не знаят какво искат,та да ми помогнат в избора Crazy мисля и за касов апарат с монети и кошница за пазаруване  и т.н.
те са в една междинна възраст,дето ни рак,ни щука...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт