Домакини

• 38 456
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
немирница-красота. Много позната картинка:)

Anji_ Anji-не съм започнала коледното пазаруване ,но в началото на декември ще поръчам всичко онлайн,че не харесвам тълпите и пазаруването. Детето този уикенд ще напише,т.е. аз ще напиша, писмото до Дядо Коледа и ще сведем подаръците до необходимия минимум,че иска 10 неща,но ще получи не повече от 3 Simple Smile
Тази седмица ще ходим и във фабриката на Дядо Коледа Heart Eyes

# 196
Марѝ, аз да кажа, че между антибиотика и пробиотика трябва да има известен интервал от време доколкото аз знам, не бива да се взимат едновременно. Ако Аб - то е вечер пробиотика - сутрин, ако Аб е сутрин и вечер, пробиотика - следобяд и така.  Hug Бързо оздравяване на синчето!

Немирница, завидях ви благородно, много е красиво!

Аз днес се мотах из Лидл, обаче не съм гледала кутиите. Не че нямаше да ми свършат работа, но реших да си ги спестя.

За дечко не съм го решила още. В понеделник ще пускат някакви книжки в Лидл с писалка дето нещо свирят и може такава да му взема. И без това нещо не разбира още и само чупи и хвърля, не смятам да се охарчвам излишно.

# 197
  • Бургас
Мари,аз съм същата калпазанка в това онтошение. Embarassed
На децата давам мултивитамини-немски,но аз не гълтам нищо.Мразя хаповете.То не хапчета,ами цели джанти.Едва ги гълтам.Съветвам те да дадеш витамини.Нямам опит с пробиотиците,виж какво пишат другите майки.

Немирница,наистина много красиво!

Контеса Кокона,ако не е тайна,къде живееш? Да не би във Финландия?
Била съм два пъти там,но в Рованиеме никога.Това ми е мечтата,само дето не мога да накарам заморничавия си мъж да ме закара дотам.Извинявай пак за нахалния въпрос.Ако искаш не отговаряй.

# 198
  • София
Изобщо не съм наясно с тези пробиотици. Blush

И в тема се записвах и четох...  хич не съм наясно.

Нито какво да взема нито как да го давам. Много съм невежа в това отношение... Blush Blush Blush Rolling Eyes
http://apteka.framar.bg/12006223/%D0%BB%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE% … B0%D0%BF%D1%81-90
Ето за този ти говоря.Може по 3 пъти на ден.В Марешки ще е значително по-евтин.Давай му спокойно , докато изпие цялата опаковка.
Точно преди час купих такъв за моите деца. Отвреме навреме им давам, без да са пили АБ. Да кажа, че ако детето не може да гълта капсулата, може да се отвори и да се сложи така в устата или разтворено прахчето във вода. И лекарката, и аптекарката ми го казаха. Аз винаги го давамкато отварям капсулата и изсипвам прахчето директно в устата.

Немирница, чудесно!

Аз купих днес коледния календар, от плат, много хубав, сега остава да измисля гатанки, задачки и подобни за всеки един ден от декември.
За кутиите- да кажа аз какво правя. Купувам еднократни чинийки, ако има с коледни мотиви още по-добре. Ако не- червени. Направените коледни сладки ги редя в тях, после в прозрачен целофан увивам, слагам една червена панделка и става много красиво. Подаряваме на бабите, на приятели.
Миналата година купих готови стени за коледната къщичка от Икеа, дотогава вси ги печах аз, но много сложна. Лепим с децата,украсяваме и става чудно. Миналта година я направихме така:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2703311339446&set=a.2 … ype=3&theater

# 199
  • Fort Worth, TX
Малкия ми син също е на постоянен прием на пробиотици-някой напред беше споменал, че също пие нон-стоп.Тъй като и той има коремна операция се налага нон-стоп прием.Аз ги въртя.В момента е на Протексин.Много добре му се отразяват.Да не се хвалля, но почти не боледува.Ето нас ни нтръша всички той изкара само с някава хрема.Дори гърлото му не беше червено и докторката категорично отказа да му изписва АБ, пийна само едно шише бисептол, ама можеше и без него.А не като да сме го пазели, то и няма как.

# 200
Напазарувахме, надписахме картичките и чакаме да минат 2 седмици, за да ги изпратя към БГ на приятелите. Коледното настроение буквално струи от всеки ъгъл.

Скрит текст:
http://www.flickr.com/photos/eyair/8205998330/
Как е украсено изкуственото езеро в търговският център до нас. Отляво има бар с външни маси и газови лампи. Вечер на едно ирландско кафе или чай /с уиски/ е приказно.  Wink

Аууу, наистина е приказно! Simple Smile А какво представлява ирландското кафе, с какво се различава от...кафето въобще? Rolling Eyes

# 201
  • Fort Worth, TX
Напазарувахме, надписахме картичките и чакаме да минат 2 седмици, за да ги изпратя към БГ на приятелите. Коледното настроение буквално струи от всеки ъгъл.

Скрит текст:
http://www.flickr.com/photos/eyair/8205998330/
Как е украсено изкуственото езеро в търговският център до нас. Отляво има бар с външни маси и газови лампи. Вечер на едно ирландско кафе или чай /с уиски/ е приказно.  Wink

Аууу, наистина е приказно! Simple Smile А какво представлява ирландското кафе, с какво се различава от...кафето въобще? Rolling Eyes
Ти пък сега.Аз знам, че има вътре уиски.

# 202
  • в сърцата на децата <3
Когато работех като барманка в ирландското кафе имаше кафе, уиски и бита сметана. Аз за мен си съм го правила с бейлис и сметана и става.... Приказно!!!

# 203
  • На село (близо до Лондон)
Тук много силно духа, Филип е на футбол тренировка с баща му ще ги издуха.
Аз съм в подготовка на рожденни дни на моите деца. Едниния го направихме. И детето (Денис на 5г) искаше само 4 деца от класа и още 5-6 други приятелчета. Не бяха много деца и беше в къщи, много хубаво и весело.

Но сега Филип иска да поканим 24 деца, все най-близки приятели за неговия рожден ден. Започнахме от 32  . Мъчих го да намали още бройката, но не става. Сега ги поканих всички пък да видим кой ще може да дойде. Близо до Коледа се пада и може доста да ходят на почивка  . Знам си аз той така ми тръгна от рано, по цял клас да каним . Дано Питър ми е с по-скромна бройка, като дойде неговия ред. Направо не ми се мисли тогава ще е три месеца (октомври, ноември и декември са им рожденните дни) по ред яли, пили и се веселили.

Вие какви партита правите на децата си? По цял клас ли каните или по-малка бройка деца? В клубче или вкъщи? Ще ми е интересно да споделите и да каква възраст продължава това. Кога започват да си канят 3-4 приятели за по кино/пица?

# 204
  • Пловдив
Привет, домакини!
В момента работя професия домакиня. Simple Smile Връщам се назад да ви прочета...
Лека вечер на всички.

# 205
  • София
Привет и от мене Simple Smile Аз също се замислих за Коледните празници, но май по-скоро със свито сърце. Едната скромно иска от дядо Коледа ПСП, а другата - фотоапарат.. Освен това са се научили и на Коледни календари  (поне 10-тина дни подаръчета-изненади). Голямата вече не е за това, но как да правя за малката, а за нея да няма.. Освен това по Коледните празници няма да сме в къщи, а на хотел с приятели и има ред сълзи, ред сополи как така ще оставим котарака, кака така ще сме без елха (е, една изкуствена обещах да вземем с нас)
GI, голямата ми е на 12 г. От край време кани на РД по много деца (класа + още няколко) и празнува в клубове. Последните 2 години обаче, т.к. са големи за клубчета, купона бешев  боулинг и в зала за спортно катерене. При малката (5 г.) е точно обратното. Няма много приятели, родена е в средата на лятото и обикновено празнува само с нас в с. Крапец където ходим по това време. Малко нечестно се получава така, затова тази година ще й предложа, ако иска да празнува именния си ден с деца.
Има ли пушачки на електрони цигари тук?

# 206
Големият ми син е на 12 и от две години насам РД си го празнува с приятели на пица. Малкият е на 5. До миналата година го празнувахме с домашните и малките му братовчеди - в къщи. Бях решила тази година да ги водя в клуб, но човекът събрал прекрасни впечатления от РД на едно съседче у тях и от пролетта ми беше заявил, че ще празнува у нас, периодично напомняйки ме, като се сети.  Crazy Голям купон се получи, но едва ли ще повторя. Grinning

# 207
  • планетата Земя
Добро утро.

Тази нощ ставах 4 пъти заради малкия.Първо нещо му убивало в чувала,после вода,после просто така да ме види,после нещо сънуваше.И сега съм така  smile3557

Славче,аз пък мислех,че счетоводителят има относително спокойствие и работата е хубава.Но то си и зависи къде работиш.

За РД-в клубче ги правим.Удобно е така.Мисля,че към 4-5 клас ходят на пица или кино няколко приятелчета

# 208
Добро утро, домакини  Mr. Green
И аз по стечение на обстоятелствата съм вкъщи вече 4-5 месеца.
Имам син на 9 години.

# 209
  • в сърцата на децата <3
Добро утро, дами   bouquet
Тази сутрин съм в мнооооого добро настроение - направо перфектно!!! Предстои ми ден, изпълнен с почистване, измиване и готвене, НО всичко това е защо? Защото довечера ще идват свекъра и свекървата (не, не са те повод за радостта ми  Mr. Green ), ще спят тук и утре рано сутринта ще пътуваме за вкъщи! Много се радвам, ама МНОГО!!! Тази календарна година това ще ми е третото прибиране, защото родом съм от доста далече и всяко пътуване освен много време, отнема и много финанси (а тази година не е като да не ни се събраха харчове - купихме апартамент, сега пари за обзавеждане, за бебка, сложихме газ на колата...) И тъй като ходихме миналия месец, сега съвсем не ми се вярваше, че ще успея да ги придумам толкова скоро! Направо хвърча от щастие! Може да ходим само за една - единствена вечер, но по-добре половин нещо, отколкото цяло нищо!  Laughing Усмихнат ден ви пожелавам!!!!  Heart Eyes

П.С. Креми Анев, ще следя за отговора ти за кутиите, защото нямам възможност профилактично да мина през Лидл да ги видя, а ако са достатъчно големи определено имам нужда от такова нещо! Предварително благодаря!

Усмивки за всички!!!!!  Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт