Домакини

• 37 993
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Милото! Дано се оправи по-бързо!
И аз лепнах някакъв вирус, а и на работа е кучешки студ, едвам изтрайвам 4 часа. Колегите ми почнаха да окапват един по един.

# 661
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!
мама-коко, давай му витаминчета, разтворими. Аз в началото на бременността като повръщах много ми изписаха едно хомеопатично против гадене и повръщане - Вомитусхилл. Не е скъпо, капки са и не са гадни на вкус. Веднага "пресичат" гаденето и повръщането. За да действа, обаче, след като се изпие трябва да хапне малко нещо - например 1-2 солетки. Дано бързо се оправи  Praynig

Луна, витамин С 1000 милиграма, поне по 4-5 на ден. От години се лекуваме само така и до сега най-тежкия грип ни е минавал за 3 дни на крак, без нищо друго. Разтворим витамин С и мед (ако обичаш и не си алергична). Това е еквивалент на старото бабешко лекарство "мед и лимони", но витамините тук са в пъти по-висока доза.

# 662
Здравейте и от мен!  bouquet
Майка съм на студентка и звездна принцеса на 1г и 2 месеца CrazyПристрастена домакиня съм,макар че на моменти ми иде да яхна вятъра и да покажа среден пръст на мъжкополовия елемент,който в последно време редовно ми роши прическата #Cussing out
В момента нямаме дом. любимец/освен ако не броим таткото Mr. Green/,понеже така наречената глава на семейството е вет. доктор и така или иначе около нас гъмжи от четириноги,пернати и какви ли още не...
Надявам се да ме приемете сред вас! Hug

# 663
♥snow_angel♥,  Hug аз се подсилвам с вода, мед и сок от лимон,  сок от полски бъзак, орехова тинктура и чай. Само прополиса пропускам сега, че ми свърши. Температура не вдигам. В къщи бивам, но ида ли на работа и ме втриса направо. Crazy

Bitter(^_^)Moon , добре дошла сред нас! Grinning

# 664
  • София
Добро утро  Hug Hug
Нищо ми е притеснено и душата ми е свита.
Болните дечица да се оправят бързо. Разбрах от една приятелка, че има такъв вирус но минавал за 1-2 дни.
Bitter(^ _^)Moon, добре дошла! Simple Smile 

# 665
  • при късмета
Лекарката му изписа Натриев цитрат(който е глюкоза и лимон като чета състава, на сироп) и още едно хомеопатично за смучене и двете за повръщането.Добре действат за сега. Взе и носен секрет и докато излязат резултатите утре следобяд ще лудна.
Температурата го изстисква, както няма, така след 20 минути е 39.3.
За имуностимулатори, докторката каза, да ги започне, като изпие предписаните неща.
luna, мъжа ми е като теб, не вдига t, като е болен, за сметка на това му избиват херпеси.
Bitter(^_^)Moon , добре дошла!

П.П Тук заваля много сняг

# 666
И херпеси не ми избиват. Мисля си понкога, че е по-добре да вдигна температура, да се наспя, изпотя и да ми мине. Липсва ми температурата в такива ситуации, имам усещането, че повече се влача откак боледувам без повишена температура.

# 667
Що така много болни виждам  Sad
Уж сви студ, а гадните бацили не мрат.
Бързо оздравяване на всички!

Днес домакинствам яко...чак кръста ме заболя  Crazy

Bitter(^_^)Moon, добре дошла и от мен!
Че кой няма пориви да яхне вятъра от време на време Mr. Green Последния ми порив беше вчера. Днес впрегнах енергията си в чистене  hahaha ей тъй да не отива напразно.

# 668
  • Fort Worth, TX
Здравейте и от мен!  bouquet
Майка съм на студентка и звездна принцеса на 1г и 2 месеца CrazyПристрастена домакиня съм,макар че на моменти ми иде да яхна вятъра и да покажа среден пръст на мъжкополовия елемент,който в последно време редовно ми роши прическата #Cussing out
В момента нямаме дом. любимец/освен ако не броим таткото Mr. Green/,понеже така наречената глава на семейството е вет. доктор и така или иначе около нас гъмжи от четириноги,пернати и какви ли още не...
Надявам се да ме приемете сред вас! Hug
Здрасти.Не можеш да се оплачеш от липса на животинки.

# 669
  • планетата Земя
Добър ден,

дребния е добре вече,но го наляга скука вкъщи.Днес реших да мръднем до мола.Оставих го на детския център,а аз овършах Ню Йоркъра и H and M.Оправих си настроението както се казва.Кво да правим,скучен домакински живот  Mr. Green
Мъжо ми дигна кръвното по телефона.Щял да води моята кола на сервиз,пък аз къде съм митнала?Ами,да си казал,че ще я водиш,не си.Сега се прибрахме и след малко ще полягаме дружно,че ме цепи главате нещо.

Всички болни бързо да се оправят

# 670
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук съм вече. Hug Наложи ми се и пътувах за едно денонощие извън София. Болна съм и аз... Пия прахчета разни, кошмари ме преследват и в сънищата ми в часовете, когато мога изобщо да поспя...
Милите дечица... Ние големите ще се оправим. Ама когато на децата не им е добре... е тогава светът е гаден чак...

По-бързичко да оздравяват, че да могат да се радват на идващите празници. Heart Eyes

# 671
Сърдечно благодаря за милото приемане Hug
Mrs. L , и аз впрягам енергията покрай образувалите се нерви в чистене,също като теб-да не отива на вятъра LaughingИ съм забелязала,че дори умора не ме хваща в такива моменти...И туй всичкото от бяс Mr. Green
Креми Анев , Wink

# 672
  • София
Че кой няма пориви да яхне вятъра от време на време Mr. Green Последния ми порив беше вчера. Днес впрегнах енергията си в чистене  hahaha ей тъй да не отива напразно.

Е, ами това ми е ежедневно..трябва да съм изтрещяла вече  Mr. Green
МариHug
Губи ми се някой.. Мама Цоцоланка...где е таз жена..?
ПП при нас вали яко,не мога да си изрина колата, ама ще трябва да мога и да излезна, защото ме е стегнала душатааааа... #Cussing out

# 673
  • Fort Worth, TX
Хо, хо и при нас вече вали.

# 674
  • в сърцата на децата <3
Вали и още как... Обаче направих грешката да тръгна до магазина. Освен, че вали (аз чадъри не ползвам, при сняг - още повече), е и много заледено, та за малко да падна. Сигурно щях да съм страшна картинка - квакната на леда седя и чакам да мине някой да ме вдигне  Laughing Повече такива експерименти няма да правя - излизане или когато е сухо или с мъжа под ръчичка.

Общи условия

Активация на акаунт