Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 859
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • в колонките
Да знае някоя числата от тотото тази вечер ?  Wink

# 91
Джакпотът гони вече 9млн. лв. Crazy

# 92
  • в колонките

bouquet
     А кои числа излязоха ?  Laughing

# 93
  • Пловдив
ужас и аз това гледах...ми ако не падне сега, неделя и аз залагам (дето не съм привърженик). 9 млн.! Crazy

# 94
  • на село
Къде в района на Джумаята мога да разпечатам документи от личната си поща. Thinking

# 95
# 96
  • Sunshine state

bouquet
     А кои числа излязоха ?  Laughing

# 97
брех, 21 - едно от числата , на които обикновено залагам Crazy

# 98
  • Пловдив
Къде в района на Веонна болница,ВСИ,Тракия мога да намеря бидон с "чучурка" за налагане на кисело зеле?

Предполагам, че в Баумакс, има. Живея,около Военна болница и скоро някъде гледах, но сега не се сещам къде.

# 99
  • в колонките

bouquet
     А кои числа излязоха ?  Laughing

newsm51       

# 100
www.toto.bg
Има и онлайн проверка на фишове Simple Smile

# 101
  • Пловдив
Къде в района на Веонна болница,ВСИ,Тракия мога да намеря бидон с "чучурка" за налагане на кисело зеле?

Предполагам, че в Баумакс, има. Живея,около Военна болница и скоро някъде гледах, но сега не се сещам къде.
Проверих в Баумакс-имат,но без канелка /чучурка/за източване. И в кауфланд имаше на промоция миналата седмица,но пак без чучурка.А на мен ми трябва със.мМоля,дайте ми идея къде наоколода си взема такъв бидон-спешно ми е.

# 102
  • Пловдив
вариант да се купиш такъв без и да му сложиш? С пластмасова заварка, би трябвало да стане newsm78

# 103
Момичета, откъде мога да си намеря стягащо бельо? Не много скъпо...  newsm78

# 104

Проверих в Баумакс-имат,но без канелка /чучурка/за източване. И в кауфланд имаше на промоция миналата седмица,но пак без чучурка.А на мен ми трябва със.мМоля,дайте ми идея къде наоколода си взема такъв бидон-спешно ми е.
На Руския пазар със сигурност има Simple Smile
Докато се чудиш куде да обикаляш наоколо...

Общи условия

Активация на акаунт