Къде в Пловдив? - 38 тема

• 51 030
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
Работното време на "Илиянци"?

до към 18ч

# 196
  • Пловдив
MamaGeri, а пазарувала ли си от склада?

Не съм пазарувала. Само се обаждах да питам дали продават на дребно. Бях харесала на дребния нещо, но после го намерих в един магазин и не се наложи да ходя до склада.

# 197
  • Пловдив
Момичета, кажете откъде да купя хубаво хасе с детски мотиви или направо спален комплект/за кошара/ до макс. 30лв. newsm78

# 198
  • Пловдив
Момичета някой ходил ли е скоро до магазина Мечо пух в Кичука, има ли хубави зимни модели за момче (25 номер) ?   bouquet

# 199
  • Пловдив
Къде в Пловдив може да се купи оригинално музикално CD?  
Търся новия албум на Chambao .
 Благодаря предварително!   bouquet

# 200
  • Пловдив
Сиела в мол Пловдив. Евентуално Мюзик центъра на "Отец Паисий". Само за тези места се сещам в момента.

# 201
  • Пловдив
Къде в Пловдив може да се купи оригинално музикално CD?  
Търся новия албум на Chambao .
 Благодаря предварително!   bouquet
В книжарници "Хеликон" го имат.

# 202
Преди малко прочетох и бързам да споделя- на 7 декември в 11:00 е откриването на H&M  в мол Пловдив.  Sunglasses
Скрит текст:
Първият магазин на H&M в Пловдив ще е с площ 2000 кв.м. и ще включва H&M Ladies, Men, Kids, Underwear, Accessories, Divided, Mama and Ladies Sport.

# 203
Момичета,виждали ли сте някъде малки бутилки алкохол(примерно Джак Даниелс,Руски стандарт и други)?Виждала съм такива по мини-баровете в хотелите,трябва ми за допълнение към подарък. Wink

# 204
Да,във всички/или поне в повечето/ специализирани магазини за алкохол има от малките разфасофки-по 50гр.

# 205
Да,във всички/или поне в повечето/ специализирани магазини за алкохол има от малките разфасофки-по 50гр.
Благодаря!  bouquet
Аз се чудех за големите магазини тип Била,Карфур,но никога не съм виждала,не се бях сетила за тези за алкохол и цигари Laughing

# 206
Момичета, някой дали знае къде мога да намеря изгоден протектор за матрак? Мислех си за JYSK  newsm78, но не съм успяла да стигна до там все още, ако някой може да даде идея и от друго място ще съм благодарна  Praynig

# 207
Имам две питания:

Кога ще отвори dm-а срещу Новотела?

Има ли в Пловдив фирма/магазин за високи подови первази/над 12см/, май ги наричат тримове?

Благодаря.

Тези первази и молдинг май ги наричат, провери в Артистико-http://www.artistico.bg/static/showroom. Чувала съм, че имат високи бели первази от мдф. Може да има подобни
и в Домко.

# 208
Момичета,виждали ли сте някъде малки бутилки алкохол(примерно Джак Даниелс,Руски стандарт и други)?Виждала съм такива по мини-баровете в хотелите,трябва ми за допълнение към подарък. Wink

Виждала съм доста голямо разнообразие от такива малки бутилчици в един магазин срещу фонтаните на общината, до клюкарниците- Кореком мисля, че се казваше.

# 209
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте някъде играчка Авто-паяк?

Общи условия

Активация на акаунт