Къде в Пловдив? - 38 тема

• 51 095
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Къде да проверя за прибори за хранене, на г/д сносна цена, да кажем от 100-200лв. newsm78
провери в
@Home http://athome.bg/products/50016373/villeroy-boch-oscar-9030 /в Техномаркет на 4-ти км./
Гама Елит http://shop.gamaelit.bg/?module=viewProduct&id=335 имат магазин в МОЛ Галерия
разгледах набързо и открих тези, но сигурно има още  Peace

Комплектите прибори за хранене, които Гама Елит предлага са страхотни, на немски марки са и са като бижута на масата Simple Smile Аз си взех този онлайн и съм страшно доволна: http://shop.gamaelit.bg/?module=viewProduct&id=619

# 316
  • Пловдив
Имах предвид да не са откровено китайски! Grinning

наскоро купихме за подарък страхотно пелерина/палто от вълна, красив цвят от Стилна жена в Мола, казаха, че са български или поне бг фирма, даже пловдивска. Виж и там. 90 лв беше.

# 317
  • Пловдив
Стилна жена е категорично българска фирма ! Прекрасни собственици,работят с италиански платове !

# 318
Може ли отзиви за No mas vello в МОЛ-а ? Струва ли си и доволни сте ?

# 319
  • о`майна лунна нощ е
Стилна жена е категорично българска фирма ! Прекрасни собственици,работят с италиански платове !

От Стилна жена си купих насред лято намалено зимно дълго яке за 35 лв. Не ме питайте как съм се въртяла със зачервени бузи пред огледалата в магазина, докато навън беше 40 С. Joy Но за тези пари се оказа много много сполучлива покупка.
Имат много хубави неща наистина!

Последна редакция: пн, 26 ное 2012, 17:20 от `ТуиГ

# 320
Имам палто, пола, панталон и сако от Стилна жена, мога да кажа, че си отговарят на името, кройките са изчистени, наистина са българска фирма!  Flutter

Момичета, а знаете ли къде мога да върна стари електроуреди? За два сешоара става въпрос, но знам че не трябва да се изхвърлят в контейнерите, а не знам къде да ги предам.  Rolling Eyes

# 321
  • Пловдив
Още една положителна оценка за Стилна жена!

# 322
  • о`майна лунна нощ е
Имам палто, пола, панталон и сако от Стилна жена, мога да кажа, че си отговарят на името, кройките са изчистени, наистина са българска фирма!  Flutter

Момичета, а знаете ли къде мога да върна стари електроуреди? За два сешоара става въпрос, но знам че не трябва да се изхвърлят в контейнерите, а не знам къде да ги предам.  Rolling Eyes

Първосигнално се сетих, че може да ги предадеш в сервиз на марката, от която са. Може да ги ползват там за резервни части.

# 323
Момичета, налага ми се подновяване на здравна книжка (която се изисква за работа), но има изискване да се направи манту за туберколоза (?). Въпросът ми е къде трябва да отида? Дали се прави в сградата на ХЕИ на Пещерско или си има друго място за това?

Трябва да отидеш в Туб-диспансера на Цариградско шосе, преди Скобелева майка. Цената е 10лв , прави се в понеделник, вторник или петък , сутринта.

# 324
  • Sunshine state
Страхотно яке си купих от Панда-та/китайския/ за 32лв. И те станаха скъпи,но якето е направо супер,а пази много топло-направо завирам. Peace

# 325
Аз пък ви препоръчвам LUCY, харесват ми много разчупени кройки. Вярно, че за бизнес облекло не може да става дума, но аз и не ходя толкова бизнес. Имам много дрехи от там - панталони, ризи най-вече. Имат магазин на малката главна в Пловдив. Стилна жена е хубав магазин, наистина. От там съм си взимала само панталони. Друга марка, която много ми харесва и е българска е  DANINI. Имам палтенце, което е с уникално красив плат и кройка. Моля да споделите, ако сте доволни от други бъгарски качествени марки дрехи. Интересувам се живо!
Ето го и магазина на Данини: http://danini.net/
Приятен зимен шопинг от мен! Peace

# 326
Здравейте !
Аз имам доста неща от Радекс . М-на е на малката главна до халите .Имам панталони ,туники ,поличка .
Те също са български и имат много интересни неща .
Имат и намалени чанти с 30 %.Намирала съм неща ,където никъде ги няма .Харесвам и Стилна жена и от там имам доста неща .

# 327
Здравейте!
Търся зимно яке за момиченце,с размер 1,5-2 г.
Може ли да ми препоръчате магазин? Simple Smile

# 328
Момичета, налага ми се подновяване на здравна книжка (която се изисква за работа), но има изискване да се направи манту за туберколоза (?). Въпросът ми е къде трябва да отида? Дали се прави в сградата на ХЕИ на Пещерско или си има друго място за това?

Трябва да отидеш в Туб-диспансера на Цариградско шосе, преди Скобелева майка. Цената е 10лв , прави се в понеделник, вторник или петък , сутринта.

Днес отидох направо в ХЕИ. Има кабинет на 2-я етаж, в който се прави манту. Цената там е 12.75 и след 72 часа ходиш да ти го проверят. И там дните са същите Simple Smile

# 329
  • Пловдив

Днес отидох направо в ХЕИ. Има кабинет на 2-я етаж, в който се прави манту. Цената там е 12.75 и след 72 часа ходиш да ти го проверят. И там дните са същите Simple Smile

А според резултата от мантуто,какво се случва с твоята здравна книжка?
Отрицателно манту-не издават книжката преди ваксинаране с БЦЖ или ...?

Общи условия

Активация на акаунт