Къде в Пловдив? - 38 тема

• 51 048
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Някои РЗИ обаче се опитват да искат манту за всички институции по чл 1,което е абсолютно неправомерно.Но като им лепнеш наредбата на челото,нещата влиза в релси  Mr. Green
Извинявам се за спама, но РЗИ имат право да изискват, това е правилото-за ВСИЧКИ лица по чл. 1, ал. 1, което включва и бръснарски и фризьорски салони.....
Хм.. сега се загледах пак (оспамихме малко темата) - наистина в ал. 1 влизат няколко точки, т.е. всички изброени..
Не може да е истина  ooooh! Това наистина е половината страна  ooooh!

# 346
  • Пловдив
Момичета, имате ли идея откъде да  купя фондан в Пловдив? newsm78

# 347
Торнадо трип - в Тракия до гарата Simple Smile

# 348
  • Пловдив
Някой да ме упъти къде да занеса детското столче за хранене,за да го претапицират с нова мушама или кожа,че сегашната му тапицерия е много напукана и стърчи дунапрен.

# 349
  • Пловдив
Засичали ли сте някъде да се продава козметика на Catrice   ?

Купувала съм продукти на Catrice от магазини Lilly (от друг град). В Пловдив не знам да има такъв магазин.

# 350
  • Пловдив

Купувала съм продукти на Catrice от магазини Lilly (от друг град). В Пловдив не знам да има такъв магазин.

Мисля, че точно такъв магазин има на Гладстон, срещу магазина за спортни стоки Ексел е, на ъгъл се пада (от страната на Лъки Синема)

# 351
  • Пловдив
някой знае ли къде продават сакове с детски мотиви-за момиче

# 352
  • Пловдив
Къде по-точно, че и мне ме интересува?
Около гарата се сещам само за сладкарницата (Сладък рай)

# 353
Къде по-точно, че и мне ме интересува?
Около гарата се сещам само за сладкарницата (Сладък рай)

"ТОРНАДО ТРИП" ООД, гр. Пловдив, Ж.К. "Тракия", бл. 104А
Тел.: 032 / 68 24 42, Моб.: 0888 80 90 20
www.tornado-trip.com, e-mail: office@tornado-trip.com

# 354
  • Пловдив
А, точно това е, благодаря   bouquet

# 355
  • Пловдив

Аз знам че в дрогерии Лили ги продават, въпроса е че не съм виждала в Пловдив да имаме, а и в сайта им нашия град не фигурира... http://www.lillydrogerie.bg/lilly-magazini  . Ще проверя на Гладстон, може пък да са отворили. Благодаря момичета   Hug

пп. обадих се да попитам, казаха че планират да отворят няколко магазина в нашия град, може би след НГ, но за сега нямат Sad

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 17:41 от aH~

# 356
Може ли отзиви за No mas vello в МОЛ-а ? Струва ли си и доволни сте ?
За фотоепилация ли става въпрос? Миналата зима направих 10 процедури фотоепилация на интим - от октомври до юли и сега космите ли са оредяли , но не толкова колкото очаквах. Все пак 10*40 лв. са 400 лв. Не си струва според мен. Но аз съм светла и космите ми не са много тъмни.

# 357
Знаели някой къде има fish spa,и каква му е цената.Гледам в Интернет и повечето обяви са изтекли.

# 358
  • Пловдив
Знаели някой къде има fish spa,и каква му е цената.Гледам в Интернет и повечето обяви са изтекли.

На Райко Даскалов под пешеходния мост.

# 359

Сега видях - задължително е  Shocked

Не за всички..........все още.Само за работещите в детските заведения.Направиха промяна на наредбата.Преди беше снимка на бял дроб.Но не е записано какво следва от мантуто.Затова питам тези,които сега правят какво следва

Алекс 2007 ,няма логика да не се отчита резултата от мантуто.Иначе защо ще го правят???Да не говорим,че това са пари и то доста.Само така да си правят манту,смисъл не виждам.

Елфита, отчита се резултатът от мантуто, не съм казала че не се отчита. До 15 мм е отрицателен резултатът.Дават ти бележка и отиваш при ЛЛ да ти завери книжката ( заедно с чревните и микробиологията)- ако ти е отрицателен, разбира се.  Цялото удоволствие ми излезна 35лв, за трите изследвания.  Peace

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 19:49 от Алекс 2007

Общи условия

Активация на акаунт