Къде в Пловдив? - 38 тема

• 51 017
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив

Елфита, отчита се резултатът от мантуто, не съм казала че не се отчита. Дават ти бележка с резултата и отиваш при ЛЛ да ти завери книжката ( заедно с чревните и микробиологията).  Цялото удоволствие ми излезна 35лв, за трите изследвания.  Peace

Явно резултата ти е бил отрицателен,нали така?
Въпроса ми е какво става,ако е положително мантуто?В смисъл обратното

# 361
Знаели някой къде има fish spa,и каква му е цената.Гледам в Интернет и повечето обяви са изтекли.

На Райко Даскалов под пешеходния мост.
как се казва салона,само там ли има

# 362
  • Пловдив

как се казва салона,само там ли има

за рибките гара руфа ли питаш

# 363

Елфита, отчита се резултатът от мантуто, не съм казала че не се отчита. Дават ти бележка с резултата и отиваш при ЛЛ да ти завери книжката ( заедно с чревните и микробиологията).  Цялото удоволствие ми излезна 35лв, за трите изследвания.  Peace

Пращат те на рентген за снимка на бял дроб.. и/или ти бухат АБ за курс на лечение .. и/или ти боцват и едно БЦЖ (за последното не съм сигурна, ама нищо чудно).

# 364

Тогава започваш лечение, след снимка на бял дроб. Щом е положително мантуто, значи си болен и няма как да ти заверят книжката.

# 365
  • Пловдив

Тогава започваш лечение, след снимка на бял дроб. Щом е положително мантуто, значи си болен и няма как да ти заверят книжката.

Ясно.Благодаря

# 366
Момичета,в библиотека "Хр.Данов" -кино Фламинго отстрани има коледно базарче с декупажни неща.Цени от 50 ст.,2 лв,5 лв. Картички,декоратични чинии,декупаж на дървени лъжици,керемидки,камък. Библиотекарките са ги правили с желание,средствата са за книжки.
Заповядайте,да загреете преди Коледния базар на ДБМ в МОЛ-а  Laughing

# 367
  • Пловдив
Момичета, искам да си купя свестни зимни ботуши (да не се мокрят при дъжд и сняг) и цената да не надвишава 100-120лв. Моля дайте препоръки.Благодаря ви предварително.

# 368
къде мога да видя "на живо" такова нещо  http://tcm.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=143489&df=644779& … a6e19971dcc18b15a

# 369
Всички техномаркети и от сорта.

# 370
ама точно тенджери ли има? защото четох ,че имало разлика между тенджера и уред за такова готвене....
а в гугъл ми излизат уреди и цени над 50 лв /това за мидеа/ и доста нагоре като пари

А къде има тсм в Пл newsm78

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 03:31 от КММК

# 371
  • Пловдив
Някой да е разглеждал случайно детския микрофон в Метро от 8-ма стр. http://www.metro.bg/public/site/metro-bg/get/documents/mcc_bg/mu … %26Decoration.pdf
Какво ще рече с мп3 плеър?!? Че има изход за флашка или, че просто има няколко записани мп3 песнички? Има ли изход за адаптор за ток?

Да помоля ако някой има път към Метро да му хвърли едно око  Praynig

# 372
  • Пловдив
ама точно тенджери ли има? защото четох ,че имало разлика между тенджера и уред за такова готвене....
а в гугъл ми излизат уреди и цени над 50 лв /това за мидеа/ и доста нагоре като пари

А къде има тсм в Пл newsm78

Показаното е точно уред за гответене на пара. Имам такъв на Тефал. Не знам защо пише тенджера...
ТСМ уреди може да видиш на бул. Христо Ботев,  не знам кой точно номер се пада, от страната на Военна болница е, но се пада повече отивайки към Макдоналс, т.е. по близо е до този край на булеварда.

# 373
Момичета знае ли някой откъде да купя лампа с инфрачервена светлина за нагревки в къщи на по-поносима цена?

# 374
  • Пловдив
Момичета знае ли някой откъде да купя лампа с инфрачервена светлина за нагревки в къщи на по-поносима цена?
От "Лидл".

Общи условия

Активация на акаунт