Къде в Пловдив? - 38 тема

• 51 002
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, имам малко странен въпрос - откъде да си намеря дамски дънки, по-скоро спортно-елегантен стил, отколкото спортен, но да са леко ватирани отвътре - да имат малко мъхче?

# 376

как се казва салона,само там ли има

за рибките гара руфа ли питаш
Да и ще съм много благодарна ако някой ми отговори.

# 377
  • Пловдив
Да и ще съм много благодарна ако някой ми отговори.

Аз бях на гара руфа в един салон около Герджика,ама като не помня името.Мисля,че е този Стилисимо,на ул Въча.Обади се по тела да питаш 032/ 966 847,0899 144 923

Тук също имат Heaven Fish Studio ул. Райко Даскалов 73,0877 275 015

# 378
  • Пловдив
букети с бонбони, ама хубави бонбони?
от едно магазинче с много вкусни шоколади до новотела купувам, скъпи, правят ги в едно село с белгийски шоколад, но ми е далече, по-близо ми е някъде до тракия, вси, военна болница, центъра?

# 379
Здравейте.
Можете ли да ми препоръчате студио за масаж. Може и лечебен масаж, но искам наистина да е от професионалист! Благодаря ви предварително

# 380
Josefin Аз купувах скоро от Сани Центъра в Тракия,цената беше поносима,около 20лв,но то зависи и от колко голямо гнездо и от колко бонбона ще е!Фереро Роше са бонбоните!

# 381
Момичета,склада на Венера козметикс до колко часа работи?

# 382
  • Пловдив
Момичета,склада на Венера козметикс до колко часа работи?

И къде се намира.  Laughing

# 383
Намира се до Водната палата (бул. Марица 130). Работно време:Пн - Пт: 09:00 - 18:00 ,  Сб: 09:00 - 15:00.

# 384
  • Пловдив

Аз имам подобно на Зелмер - купих го преди две години от Техно маркет и съм много доволна.

# 385
  • Пловдив
Момичета знае ли някой откъде да купя лампа с инфрачервена светлина за нагревки в къщи на по-поносима цена?
От "Лидл".

А вършат ли наистина работа, защото отдавна искам и аз да си купя, но не зная на какъв модел да се спра

# 386
букети с бонбони, ама хубави бонбони?
от едно магазинче с много вкусни шоколади до новотела купувам, скъпи, правят ги в едно село с белгийски шоколад, но ми е далече, по-близо ми е някъде до тракия, вси, военна болница, центъра?
На 6ти септември точно до 19ти век ресторанта на ъгъла има такъв магазин.Но незнам с какви бонбони ги правят  Peace

# 387
Момичета знае ли някой откъде да купя лампа с инфрачервена светлина за нагревки в къщи на по-поносима цена?
От "Лидл".

А вършат ли наистина работа, защото отдавна искам и аз да си купя, но не зная на какъв модел да се спра
Колкото и магнитните наколенки и космодиска Simple Smile

# 388
  • ПЛОВДИВ
Моя 4 год. син иска Дядо Коледа да му донесе  КОМБАЙН!!! newsm09
Някой да е виждал по магазините за играчки? smile3547

# 389
Моя 4 год. син иска Дядо Коледа да му донесе  КОМБАЙН!!! newsm09
Някой да е виждал по магазините за играчки? smile3547
Ей това намерих за 4 годишно... http://www.mirtrading11.com/index.php?route=product/product&product_id=154

Има и легота разни, ама мисля, че са за по-големи (поне на 5).
http://www.toy.store.bg/p55130/kombajn-detski-konstruktor.html
http://www.shopmania.bg/ighrachki/p-liego-siti-kombain-2193646

Общи условия

Активация на акаунт