Къде в Пловдив? - 38 тема

• 51 065
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Духи Пухи,в Торнадото има ли всякакви джундурийки за торто-правене или само фондан?На дребно пазарува ли се?

# 391
Намира се до Водната палата (бул. Марица 130). Работно време:Пн - Пт: 09:00 - 18:00 ,  Сб: 09:00 - 15:00.

Благодаря ти   bouquet

# 392
Духи Пухи,в Торнадото има ли всякакви джундурийки за торто-правене или само фондан?На дребно пазарува ли се?
Има всичко за сладкарството. Повечето неща може и на дребно.

# 393
  • Пловдив

Има всичко за сладкарството. Повечето неща може и на дребно.

Супер
Благодаря ти

# 394
 Някой знае ли кога отварят ДМ-а зад хепи до новотела?

# 395
  • Пловдив
Купих букет с бонбони срещу карфур на капитан райчо. отсрещния ъгъл има магазинчета и едното е за ръчна изработка на много неща от хартия, имаше готови букети, само бонбона да пъхнем в розичките и съм доволна. за 10 лв букета, 9 бонбона събира.

Относно комбайн...бих заложила на лего и аз миналата година търсих за нашия племенник - ужас, никъде комбайн...един трактор взех и той се строши докато го ръчкаха децата. А лего - бетон, тука нашата ги смуче, полуизяжда, мята от високо, цапа - нямат мърдане. Само това купуваме, даже за коледа приготвихме вече ето това: http://www.bebe-best.com/lego-duplo-veterinarna-klinika-6158-p-33661.html

# 396
  • Пловдив
Някой да ме упъти къде да занеса детското столче за хранене,за да го претапицират с нова мушама или кожа,че сегашната му тапицерия е много напукана и стърчи дунапрен.
Някой ще ми помогне ли с добър тапицер за облицовката на столчето/ тя се сваля  от пластмасовата основа/? По възможност около ВСИ,Стадион Хр.Ботев,Военна болница,Тракия

# 397
  • Пловдив
Виж каква марка ти е столчето - дизайна се мени, но основата остава - например моето е гранд комфорт на чиполино и го има от 5 години едно и също, та и сега. само дизайна сменят, тапицерии цели имат, аз я скъсах по невнимание и ми дадоха изцяло нова. важи и за бертонита, чико и прочие, а дори да е една марка, потърси сходна конструкция. идеята ми е дори да нямаш гаранция, те ще имат от нови колекции и ще си вземеш цялостна подходяща нова тапицерия.  Mr. Green

# 398
  • Пловдив
Купих букет с бонбони срещу карфур на капитан райчо. отсрещния ъгъл има магазинчета и едното е за ръчна изработка на много неща от хартия, имаше готови букети, само бонбона да пъхнем в розичките и съм доволна. за 10 лв букета, 9 бонбона събира.

Къде има Карфур там?Ще ходя и аз да го търся този магазин за букетите,та да се ориентирам

Балли ,тапицер на мебели би ти свършил работа.Сещам се за този,който е в близост до кръстовище на паталогична

# 399
  • Пловдив
На Бертони е.Дали ще имат резервни тапицерии наистина? Утре ще се обадя в склада да питам. А иначе къде е този тапицер до патологична?

# 400
  • Пловдив
ето не се мъчи - https://www.facebook.com/pages/%D0%90%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0 … 873464868?fref=ts

От тапицер няма смисъл, ако си намери цяло пвц от фирмата производител - слага се за секунди, то е като подмяна на резервна част и им се води такова във фирмите, поддържат и като не е в гаранция си плащаш за него. казвам ви го и като работил в детска фирма производител и знам какво имат и правят и могат.

така сега редактирам, защото балли е писала - бертони сменят моделите, но ако е от по-скъпите, сменят само дамаската! затова виж си модела, отвори бертони онлайн и огледай за твоя стол с друго име и прочие. а ако ти е нов ( на 1 -2 години) е в гаранция и трябва да ти го пратят безплатно! И ако се правят, че нямат тези шуменци..кажи им, че ще си вземеш от чиполино и на стола им ще пише друга марка. и огледай чиполино имат ли сходен модел, ще ти продадат дамаска, обади се и кажи,че имаш техен стол извън гаранция (научи там името) и искаш да купиш дамаска!  Joy  и кафе не пия, но чай и мляко може да черпиш!  Blush Mr. Green

# 401
  • Пловдив
А иначе къде е този тапицер до патологична?

http://www.bgmaps.com/link/7FAD020192BBBF7279EB899AB50B7B63

на ул Граф Игнатиев,между ул Борислав и ул Леонардо Да Винчи
Бараката е точна на улицата.Ще я видиш,ако ходиш

# 402
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, случайно да имате представа, дали в града ни е останал сервиз, който да не е свързан с НАП и да може да се прекара на преглед кола без платен данък?

# 403
  • Пловдив
Нужни са ми 2-3 човека за пренасяне на мебели. Дали някой може да ми даде координати на хамали, по възможност на приемливи цени.

# 404
  • Пловдив
Нужни са ми 2-3 човека за пренасяне на мебели. Дали някой може да ми даде координати на хамали, по възможност на приемливи цени.
Ползвали сме тези - http://www.plovdiv-hamali.hit.bg/ за изнасяне на строителни отпадъци и бяхме много доволни. Не съм се впечатлила от цената, която ни взеха (но беше преди 2-3 години), така че сигурно работят на нормални цени.

Общи условия

Активация на акаунт