Къде в Пловдив? - 38 тема

• 51 071
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, случайно да имате представа, дали в града ни е останал сервиз, който да не е свързан с НАП и да може да се прекара на преглед кола без платен данък?

Миналата година търсихме подобно нещо, но не открихме. Навсякъде са с камери и връзка с НАП-а

# 406
  • Пловдив
Знаете ли до колко работи LC Waikiki в Мол Галерия?

# 407
Поне до 20ч. работи   Simple Smile

# 408
  • Пловдив
Търся склад за детски играчки,в който да продават и на дребно ! Моля   помагайте !

# 409
Здравейте, момичета!
Знам, че тук може да ми помогнете - предстои банкет на фирмата и искам да отида някъде да ми направят опушен грим. Та въпросът ми е къде. Ако някоя от вас има инфо - нека да сподели. Интересуват ме също и цените. Благодаря предварително!

# 410
  • Пловдив
Никой ли не знае къде продават хубави детски сакове

# 411
  • Пловдив
вилиана, не съм видяла кога си питала.аз съм фен на сакове, постоянно ми трябват за нещо.
първо - продавалник - там има нови, отлични и прочие, може да видиш ако нещо ти допадне, има сакове като подарък към поръчки от ларедут - розов с феи, аз имам такъв, не е зле, но е малък за спортни дрехи и обувки да напъхаш.

сакове в спортните магазини - сега има разнообразие от цветове, не са само черни и сиви, има лилави, червени, провери в адидас на центъра, също на коматевско има един аутлет спортен - имаха преди бая сакове, на долната главна има и найк, малко по- неофициален от официалния,но сигурно имат и различна стока.

най-любими са ми рокси - за раждането си взех от там, стандартен сак, леко по широк иначе не е дълъг, шарен, подходящ за деца, аз също обичам цветовете. в рокси има доста цветове, то по принцип и е цветна марката.

и последно - мола в магазина на самсонит - там има куфари детски, може да видиш и нещо като сак/чанти имат ли, ние още сме на вълна детски куфари за малката и ранички, че сак не може да носи миличката  Mr. Green  за раничка мога да ти дам страхотен сайт, стига да не сте от 10+ години, малко по-детски са.

дано откриеш, заложи първо на продавалника, после на аркадията (рокси).
http://prodavalnik.com/sak-winx-s-dlga-drzhka---w39-171434-i9665963
ето и моя:
http://prodavalnik.com/sak-za-momichentse-s-feite-na-disney-i12972053

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 15:32 от Josefin

# 412
  • Пловдив
Момичета,може ли да ми дадете телефон на някакъв майстор,който поправя ел.уреди.Става въпрос за една зеленчукорезачка,професионална.

# 413
Здравейте, виждал съм в Пловдив че има магазини за конфискувани стоки, надписът е с големи червени букви,казвали са ми че са мого в Пловдив, някой знае ли къде се намира.
благодаря

# 414
  • о`майна лунна нощ е
В тия магазини има доста боклуци, на нормални цени. Нищо не съм си харесвала на "далавера" от такъв.

# 415
В тия магазини има доста боклуци, на нормални цени. Нищо не съм си харесвала на "далавера" от такъв.
Абсолютно. А и така и не разбрах кой и от къде ги е кофискувал и от къФ зор ни ги продават на нас  Mr. Green

# 416
  • Пловдив
До нас има такъв магазин (45 блок в Тракия) - ми освен бельо на дребния нищо друго не ми е хващало окото...
Иначе бельото (гащички и потниче) става, предвид цената му от 1,50 Mr. Green

# 417
Нужни са ми 2-3 човека за пренасяне на мебели. Дали някой може да ми даде координати на хамали, по възможност на приемливи цени.
Заповядай: http://www.hamali-atlant.infojoker.com/cgi-bin/index.pl?_state=I … ;page=1&LANG=

# 418
Здравейте, момичета!
Знам, че тук може да ми помогнете - предстои банкет на фирмата и искам да отида някъде да ми направят опушен грим. Та въпросът ми е къде. Ако някоя от вас има инфо - нека да сподели. Интересуват ме също и цените. Благодаря предварително!

Разгледай тук и и пиши за координати ако ти хареса http://www.facebook.com/pages/Rene-Kirilova/153449064679722.

# 419
Момичета, къде мога да намеря детска капитанска (моряшка) шапка - за 5 годишен малчуган ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт