Къде в Пловдив? - 38 тема

• 51 011
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
И аз с питане...
къде в Пловдив може да се намери свястна официална рокля за бременни... Предстои ми дипломиране, а нищо не ми става Sad
Обиколих магазините за бременни, за които се сетих (в халите, в подлеза преди тунела, в подлеза на 6ти септември), но моделите са едни чувалести и не приличат на нищо Sad
Харесала съм си няколко моделчета от нета, но ми се иска да ги пробвам и да видя как ми стоят

# 421
  • Пловдив
как беше сайта на пловдивския аналог на снимкитеви.ком, някой беше споменал?
мерси

# 422
Момичета, къде мога да намеря детска капитанска (моряшка) шапка - за 5 годишен малчуган ми трябва.
Аз използвах автентична на баща му като е бил моряк  Mr. Green
Иначе продават в подлеза на пешеходния мост - има един магазин за шапки. Като отиваш към главната, вляво се пада.
Там купихме и детски вариант. 12 лв мисля беше  Rolling Eyes

# 423
Благодаря, сетих се за това магазинче.   bouquet

# 424
Момичета, къде мога да намеря детска капитанска (моряшка) шапка - за 5 годишен малчуган ми трябва.

Детски капитански шапки произвежда фирма "Веникс" -/виж за координати в Гугъл/.
Лятото имаше и в склада на "Земя на рози" в Малката Търговия на Брезовско шосе.
Цените бяха около 5-6 лв.

# 425
  • Пловдив
  Joy  и кафе не пия, но чай и мляко може да черпиш!  Blush Mr. Green
Ще почерпя,що да не почерпя,нали си ми съседка! Laughing Само да си уредя едно ново ПВЦ,че това си е направо... ooooh! Стола си е доста стар модел,още от каката,сигурно е поне на 6 и повече години.Те Бертони ако се навият мога да отида до склада със старата дамаска /свалена е от стола/ и по нея да намерим сходен модел.Ама дали ще са толкова отзивчиви е друг въпрос.

# 426
  • Пловдив
и освен това и двете не спим явно, що да не направим нощна разходка из вси, а ?  Joy

склад на бертони не го знам, гледай да е дистрибутор някакъв официален,, да има телефона в шумен и да звънне веднага, то при него може и да няма резервни части, ако е просто склад с детска стока. резервните части идват от китай заедно с контейнерите със столчета и си стоят при фирмата, не по търговските мрежи.
друг път да се излъжеш поне с чиполино, те са от пловдив и хоп - веднага сменят всичко.

# 427
  • Пловдив
Стола ни е наследствен/подарен още за 1-вото дете/ и е много стабилен,затова си го обичам. Те Бертони имат един дистрибутор за Пловдив,има тел в склад на Карловско шосе,но знам,че там за на дребно не се занимават. Thinking
П.П. Предлагам разходката да е по слънце,че сега е малко хладничко навън. Grinning 

# 428
  • Пловдив
и освен това и двете не спим явно, що да не направим нощна разходка из вси, а ?  Joy

На лов за млади студентчета,а?
Леко ми е далечко,но за идеята ще скокна и аз  Mr. Green

# 429
  • Пловдив
Стола ни е наследствен/подарен още за 1-вото дете/ и е много стабилен,затова си го обичам. Те Бертони имат един дистрибутор за Пловдив,има тел в склад на Карловско шосе,но знам,че там за на дребно не се занимават. Thinking
П.П. Предлагам разходката да е по слънце,че сега е малко хладничко навън. Grinning  
Що бе, мятаме ски екипите, обуваме апрески, слагаме ушанки, ръкавици, намираме по един фенер, че гледам е тъмно - и ако не е изгряло слънцето докато се приготвим - излизаме. ако е изгряло - разходка по слънце  Mr. Green

ако ни чуят софиянки, ще умрат от смях, там сигурно е 10 градуса по зле.

п.п Пу, нямаш срам Елфита. Мъжо ще види през прозореца и край.
като не спиш, защо не си ми писала в другата тема, искат ме на едно място да им работя, ама се чудя, зорлем няма да стане

# 430
Момичета, въпрос... преди време бях питала за дебели палта (български, а и не само), ако някой е виждал (специално за тези, които бяха в "Хали"), обаче не си спомням къде казахте, че са се преместили. Много ще съм благодарна, ако някой си спомни, а ако имате и други предложения, казвайте. (Срам, не срам, още щъкам с есенното яке. Mr. Green )

# 431
  • Пловдив

п.п Пу, нямаш срам Елфита. Мъжо ще види през прозореца и край.
като не спиш, защо не си ми писала в другата тема, искат ме на едно място да им работя, ама се чудя, зорлем няма да стане

Той да не занича много през прозореца  Laughing

Аз още чакам магазина за шок букети на кап райчо къде е точно да кажеш.Та може да направим един бартер за отговор в другата тема  Mr. Green

# 432
  • Sunshine state
И аз с питане...
къде в Пловдив може да се намери свястна официална рокля за бременни... Предстои ми дипломиране, а нищо не ми става Sad
Обиколих магазините за бременни, за които се сетих (в халите, в подлеза преди тунела, в подлеза на 6ти септември), но моделите са едни чувалести и не приличат на нищо Sad
Харесала съм си няколко моделчета от нета, но ми се иска да ги пробвам и да видя как ми стоят

В магазина на Рени в халите наистина ли не намери нищо?Питам,защото точно там откривах хубави неща,за разлика от другите магазини.От там си взех 2 страхотни зимни рокли за официален повод.По магазините за НЕбременни също можеш да пробваш. Peace

# 433

Детски капитански шапки произвежда фирма "Веникс" -/виж за координати в Гугъл/.
Лятото имаше и в склада на "Земя на рози" в Малката Търговия на Брезовско шосе.
Цените бяха около 5-6 лв.

Фирма "Веникс" имат магазин и във Форума в Тракия  Peace

# 434
И аз с питане...

В Халите има два магазина - на Рени Фешън и на Миро Стил.
В подлезите на Понеделник пазара и на Централна Поща има по един магазин на Конти. Имаше хубави модели през пролетта. Или пък някой по-голям и свободен модел в обикновен магазин. В Продавалника няма ли нещо от Пловдив, за да можеш да го пробваш?
На първо търсене намерих тези:
http://prodavalnik.com/strahotna-roklya-zara-razmer-s-za-slabich … -mamche-i12834971
http://prodavalnik.com/strahotna-i-unikalna-roklya-a-bremenna-dama-i10205259
http://prodavalnik.com/neveroyatna-nestandartna-i-krasiva-roklya-i11925387

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 09:43 от licorn

Общи условия

Активация на акаунт