Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 994
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Благодаря на всички Ви Hug

не знаех, че в Халите са два магазина newsm78 Днес ще отида да разгледам   bouquet

# 436
  • Пловдив

не знаех, че в Халите са два магазина newsm78 Днес ще отида да разгледам   bouquet

И аз така не знаех Simple Smile Тук в темата ми казаха. В Рени стил имаше много хубави зимни рокли като си купувах офиц. панталон за работа. Продавачките казаха, че постоянно получават нови и различни стоки.
Успех в търсенето!

# 437
sweet_maniche, докаго редактирам, ти си писала... виж линковете, дано са ти полезни.   bouquet

# 438
  • Пловдив
licorn, благодаря Hug
тъкмо там се ровя в момента Mr. Green

Роклята от първия линк е страхотна, но в С-ка много фантазия трябва да имам, за да си мисля, че ще се събера Simple Smile

# 439
Здравейте.
Можете ли да ми препоръчате студио за масаж. Може и лечебен масаж, но искам наистина да е от професионалист! Благодаря ви предварително
Мога да ти препоръчам мой колега, който не работи в студио, а е към Център по редки болести - прави както физиотерапевтичен и лечебен масаж, така и козметични, релаксиращи и т.н.

# 440
  • Пловдив
За масаж - Виолета Попчева  Peace , ходя при нея по препоръка от форума и съм много доволна. Ако се интересуваш пиши на лични да ти дам тел.

# 441

Виж и в Премама. Близо ти е, щом ще ходиш до Халите.

# 442
  • гр.Пловдив
дрехи за бременни има и в магазин 9+, на колелото на Панаира. Предполагам, че ще са по шик.

# 443
дрехи за бременни има и в магазин 9+, на колелото на Панаира. Предполагам, че ще са по шик.
още един глас и от мен Peace

# 444
  • Пловдив

п.п Пу, нямаш срам Елфита. Мъжо ще види през прозореца и край.
като не спиш, защо не си ми писала в другата тема, искат ме на едно място да им работя, ама се чудя, зорлем няма да стане

Той да не занича много през прозореца  Laughing

Аз още чакам магазина за шок букети на кап райчо къде е точно да кажеш.Та може да направим един бартер за отговор в другата тема  Mr. Green

ааа ама аз съм ти казала ,пратих фейсбука в предишното си мнение, веднага след теб! като го отвориш, има снимки какво точно прави, има телефон, има адрес...
 Simple Smile на ъгъла е там, до площадчето хан аспарух май се казва! има метална табела на улицата, която сочи към него!

# 445
  • Пловдив
Спешно ми трябват координати на фирма която се занимава с основно почистване на апартамент. Пране на матраци, тапицерии и килими на място, миене на баня абе всичко. Наистина ми е спешно.

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 15:55 от popy1979

# 446
  • Пловдив
как беше сайта на пловдивския аналог на снимкитеви.ком, някой беше споменал?
мерси

За такъв сайт не знам, сещам се,че обсъждахме едно фото, където може да си пратиш снимките по скайп. /Всъщност аз не само с едно фото така съм процедирала, но все пак са ми познати / Ако те интересува ще пиша подробности.

# 447
Трябва ми Кадърен техник за климатика! Praynig

# 448
  • Пловдив
как беше сайта на пловдивския аналог на снимкитеви.ком, някой беше споменал?
мерси

За такъв сайт не знам, сещам се,че обсъждахме едно фото, където може да си пратиш снимките по скайп. /Всъщност аз не само с едно фото така съм процедирала, но все пак са ми познати / Ако те интересува ще пиша подробности.

не, той по принцип снимкитеви ме устройва напълно, доставка гледам да не плащам, но пък снимкитеви са 14 стотинки/бр, затова исках в пловдивския му вариант да погледна цената, ако са толкова и там, да поръчам от града. но едва ли като се замисля, тук като пообиколя и от 35 до 50 ст ми искат за 10/15

# 449
  • Пловдив
В снимките ни 9/13 е 0.13 ст

Общи условия

Активация на акаунт