Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 988
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Трябва ми Кадърен техник за климатика! Praynig

Утре у нас ще ремонтират един климатик, но чак вечерта мога да дам отзиви дали се вписва в "Кадърен". Simple Smile

# 451
Момичета, въпрос... преди време бях питала за дебели палта (български, а и не само), ако някой е виждал (специално за тези, които бяха в "Хали"), обаче не си спомням къде казахте, че са се преместили. Много ще съм благодарна, ако някой си спомни, а ако имате и други предложения, казвайте. (Срам, не срам, още щъкам с есенното яке. Mr. Green )
Магазина от халите е преместен на ъгъла на Евлоги Георгиев 1 точно до пирожките .Да имат хубави палтенца и са български .Има някой с подплата има и без ,но плата е изпечен .
Ами дано да съм полезна .

# 452
  • Пловдив
В снимките ни 9/13 е 0.13 ст

да, мернах го. но аз отдавна само 10/15 ползвам.
намери ли букетите с бонбонки днес?

# 453
  • Пловдив

намери ли букетите с бонбонки днес?

Да,на лесно място е.Нищо готово не ми хареса обаче и нямах време за поръчка.Но момичето прави хубави неща,на хубави цени.Не поддържа голям готов асортимент,което е нормално.

Тя прави много хубави хартиени торти /около 20 лв излизат-зависи от парчетата/-за рождениците в детските градини,където не дават да се внася истинска торта

# 454
  • гр.Пловдив
Мацки, търся черен вълнен плат на възможно най-ниска цена в голям метраж. От някъде нещо останал, бракуван, ала бала. идеи?

# 455
Момичета, откъде да купя кана Брита най-евтино?  Rolling Eyes
Търся я за подарък, но имам спомен, че в различните магазини е на доста различни цени, та се чудех дали в момента не е някъде на промоция  Thinking.

# 456
  • Карлово
Да знаете къде се продават листове за прехвърляне на снимка, от листа на дреха?

# 457
  • Пловдив
Мацки, търся черен вълнен плат на възможно най-ниска цена в голям метраж. От някъде нещо останал, бракуван, ала бала. идеи?

Магазин Какаду в капана,до писоарите.Цените са им хубави.Провери

# 458
  • Пловдив
Търся я за подарък, но имам спомен, че в различните магазини е на доста различни цени, та се чудех дали в момента не е някъде на промоция  Thinking.

В Карфур я имат в промоция за 28лв, но не знам по принцип как върви.

# 459
Момичета, има ли автобус/и до магазин Джъмбо срещу Метро 2? А до самото метро? Благодаря!

# 460
  • Пловдив
Не, нищо не върви вече до там

# 461
# 462
  • Пловдив
Тази година ще си купуваме изкуствена елха. Кажете къде да търся - метро ли....Най-добро съотношение качество-цена.

# 463

Нашата си я купихме от Метро, но преди време, най-ниска беше там цената.

# 464
  • Пловдив
Моля да ми дадете координати на свестен  и съвестен хладилен техник.

Общи условия

Активация на акаунт