Къде в Пловдив? - 38 тема

• 50 990
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Тази година ще си купуваме изкуствена елха. Кажете къде да търся - метро ли....Най-добро съотношение качество-цена.

Аз преди години купих от Бриколаж. Имаше и много интересни играчки за елха и не беше чак толкова скъпо. Тази година мисля пак да намина в онази посока.  Laughing

# 466
Тази година ще си купуваме изкуствена елха. Кажете къде да търся - метро ли....Най-добро съотношение качество-цена.

Аз преди години купих от Бриколаж. Имаше и много интересни играчки за елха и не беше чак толкова скъпо. Тази година мисля пак да намина в онази посока.  Laughing
Руския пазар Peace
Купихме миналата седмица елха 1.80 м,гъста и хубава,за 50 лв.

# 467
Някой виждал ли е рокличка за коледа ?Става въпрос за 6 месечна бебка .Благодаря!

# 468
Аз преди години купих от Бриколаж. Имаше и много интересни играчки за елха и не беше чак толкова скъпо. Тази година мисля пак да намина в онази посока.  Laughing
Руския пазар Peace
Тези, по моя информация, са единствените елхи на български производител- грипс Pvc се казваше фирмата (сега на сайта нещо пише друго, хмммм)- в раковски, но ги предлагат в почти всички магазини- кауфланд, метро, страхотни са наживо (особено тази с побелелите връхчета).

# 469
  • Пловдив
Аз преди години купих от Бриколаж. Имаше и много интересни играчки за елха и не беше чак толкова скъпо. Тази година мисля пак да намина в онази посока.  Laughing
Руския пазар Peace
Тези, по моя информация, са единствените елхи на български производител- грипс Pvc се казваше фирмата (сега на сайта нещо пише друго, хмммм)- в раковски, но ги предлагат в почти всички магазини- кауфланд, метро, страхотни са наживо (особено тази с побелелите връхчета).

и ние сме на тема елха - благодаря за инфото. само да кажа, че и аз в метро ги забелязах тези гъстите и хубавите елхи и от тях мисля да купя!
лампички и прочие, кажете цени и къде най -хубави - ако има склад (едно време в кичука имаше) или нещо такова за играчки...че ние всичко наново сега купуваме, украса за къщата, терасата, прозорци...да ида направо в склад някакъв!

# 470
Момичета, има ли втори Бриколаж в Пловдив?

# 471
  • Балчик
до Центpална гаpа  Peace

# 472
  • Пловдив
Да до Била  бул Македония в Кючука( от лятото )

# 473
Благодаря, момичета  Hug!

# 474
Трябва ми Кадърен техник за климатика! Praynig

много ми е спешно ,защото трупа някакъв скреж и бучи странно Praynig

# 475
  • Пловдив
Благодаря на всички за отговорите за елхата.   bouquet

# 476
Трябва ми Кадърен техник за климатика! Praynig

Утре у нас ще ремонтират един климатик, но чак вечерта мога да дам отзиви дали се вписва в "Кадърен". Simple Smile

много ми е спешно ,защото трупа някакъв скреж и бучи странно Praynig

Не писах, защото при нашия се оказа или електрониката, или компресора. Демонтираха вътрешно и външно тяло и го отнесоха в сервиза да го включат към някакъв спец компютър - така, че нямам отзиви за това какво ще направят. Иначе техниците ги извикахме по препоръка на приятели. Ако искаш утре сутрин мога да ти пусна телефон за връзка с тях на лс. Peace

Разбирай тази сутрин.

# 477
Момичета търся ето такова нещо : http://www.leifheit.de/en/leifheit/produkte/produktdetails/kateg … r-parat-plus.html
Някой виждал ли е някъде в Пловдив нещо такова?

# 478
  • Пловдив
Момичета търся ето такова нещо : http://www.leifheit.de/en/leifheit/produkte/produktdetails/kateg … r-parat-plus.html
Някой виждал ли е някъде в Пловдив нещо такова?
Имам подобно от Метро.Взех го преди година.Виж  в по луксозни домашни потреби: Гама елит - първия етаж в Мол Галерия до Карфур

# 479
Някой виждал ли е рокличка за коледа ?Става въпрос за 6 месечна бебка .Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт