Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 48

• 49 200
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе, у дома
Изненадаааааа, какво прави Сюмбюл на кораба.......
На мен ми се строи, че той говори с Ибрахим преди това, дали изпълнява негова поръчка или ще е верен на Султанката...  newsm78

# 91
  • Мюнхен
Аз не  знам дали не е по-добре и за Хюрем, Фирузе да се върне. Каквото и да кажат на СС, пак тя ще е виновн. Едва ли някой ще повярва, че си е отишла доброволно и то сега, когато Сюлейман е като пластелин в ръцете и

# 92
newsm78 #Crazy
 Какъв син или не разбрах?
Промениха историята май!

Имам чувството ,че това дете няма да оживее  Thinking

И аз. Нали уж момиче е имал по това време
През тази година Мустафа има само дъщеря! Друггите му деца се раждат години след това!
 Или както казвате може да не оцелееи момиченцето после да е от Елена,същата година!
Аз не  знам дали не е по-добре и за Хюрем, Фирузе да се върне. Каквото и да кажат на СС, пак тя ще е виновн. Едва ли някой ще повярва, че си е отишла доброволно и то сега, когато Сюлейман е като пластелин в ръцете и
Да права си! И аз писах преди,че така "Любовта" им ще остане "неизживяна" и като знаем кой има зъб на Фирузето, Хюрем ще си го отнесе.
  Не ми се иска Сюмбюл да е предател! Дано го е пратила Хюрем!

# 93
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
Мисля, че и Афифе е замесена в този план..................ах колко ме е яд, че не знам турски

# 94
Според мен Сюмбюл  е верен на Хю ,но защо е на кораба.. ? Дали пък тя не го е пратила /ако Ибо е поискал нещо от него ,може сюмбюл да е споделил с Хю и тя да му е рекла ,иди да се увериш../ или така ми се иска  Laughing
Аз пък искам да се маха вече Ф ,много ми дотегна..

# 95
А, ако СС разбере за участието на Ибо в този план, дали това няма да е последната капра преди разрива м/у тях, все пак Фирузе е собственост на СС и никой няма право да и посяга.

# 96
А, ако СС разбере за участието на Ибо в този план, дали това няма да е последната капра преди разрива м/у тях, все пак Фирузе е собственост на СС и никой няма право да и посяга.

Да,но ако разбере ,ще стане ясно и кой го е накарал и защо /ще разбере за изнудването с детето ,което направо би променило изцяло отношението му към Хюрем /а това няма да е добре и за нашата Хю Sad .. по-добре СС изобщо да не разбира.

# 97
  • Мюнхен
Ако Фирузе си отиде сега, в което не вярвам, както каза и vvi, нищо повече не може да ме убеди в любовта на СС към Хюрем. Само как студено и безразлично се държи към нея. Тя ще бъде само заместител на голямата любов на СС към Фирузе. Грозно

# 98
И сега какво правим ? ooooh!
След силната 72 серия ,тази беше слаботия /мое мнение/ Thinking
Като си помисля ,че още 4 серии ще ни мъчат с Фирузе и ми става чоглаво  Sad Филма трябва да се казва "Голямата любов на Хюрем" ,защото от страна на Сюлейман аз виждам студенина и безразличие..... Cry

# 99
Детето на Нигяр е голямо сладурче.

# 100
бггърл22 писали сме едновременно  Grinning    bouquet

# 101
  • Мюнхен
И сега какво правим ? ooooh!
След силната 72 серия ,тази беше слаботия /мое мнение/ Thinking
Като си помисля ,че още 4 серии ще ни мъчат с Фирузе и ми става чоглаво  Sad Филма трябва да се казва "Голямата любов на Хюрем" ,защото от страна на Сюлейман аз виждам студенина и безразличие..... Cry

Използвали сме същите думи едновременно!!  Hug Hug

# 102
  • Мюнхен
бггърл22 писали сме едновременно  Grinning    bouquet

И пак, какво единомислие!

# 103
Очаквах повече от тази серия,но не....((

# 104
  • до най слънчевия бряг
Хатидже също е в заговора  ooooh! /явно са я принудили / Тя праща Афифе да извика Ферузе , уж момиченцето и е болно  После хората на Ибро я отвличат на кораба ,където я чака Сюмбюл
Хюрем завежда Кадер при Ибро

Но какво ще става с Ферузе  ,ще видим  другата сряда

Общи условия

Активация на акаунт