Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 48

• 49 131
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте всички!

Като гледам кой какво публикувал кадри,снимки смея да твърдя,че на нас JP не ни трябва,малко ни е.
Направо сме си за един друг Консултативен център  Laughing
Не знам в другите градове,но в моя град този Диспансер се намира на една спирка преди "Захарна фабрика"..

...Но както казва моята баба "Общата болест не е болест" така че спокойно,нищо ни няма  Joy

# 406
И аз не мога да го изтегля, дава ми вирус. Спрях антивирусната - пак не става.
Моля, пуснете го в ескейпа!

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 08:52 от gold__

# 407
Добро, утро!Мерси за серията! Благодаря и за хубавите моменти,фиксирани с точност! Wink
Живея на висок етаж и за такова посещение мога само да си мечтая! Grinning

Цитат
да добавя, че не само детето на Нягар проиграва .... забравихте ли отровата по книгата и починалото дете на Хатидже. Тя и него не пожали в името на своя враг Ибрахим.
#Crazy #Crazy #Crazy Ей,хора! Така написано излиза,че тя е  убила детето!
Ей, тази сутрин съм много любовно настроена!Като гледам началните моменти на това http://www.vbox7.com/play:e2f45f3a96&start=154
си представям как kiss  вместо fight
 А така?
Скрит текст:
magnet:?xt=urn:btih:6D162FD3BB00F19D74C1994F3F48D711914AB164

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 09:04 от vvi

# 408
Ако ти е жал за монитора, принтирай една снимка на серийния убиец и я мачкай или боди с карфици, опции много..., ако това ще те накара да се почувстваш добре.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Смях се от сърце на това предложение на АРИ. smile3501

Siren62   bouquet

# 409
# 410
Добро утроооо! Супер изненада с новата серия! Hug

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 14:40 от @steraki

# 411
Добро утроооо! Супер изненада с новата серия!  Hug

Да наистина Добро утро! newsm10

Лек и приятен ден! smile3525

# 412
Тези ,които не харесват Фирузето може да приложат същото предложение.
Ето давам ви възможност,но да не сте посмяли да боднете султана,че
лошо ви се пише!Така ще се развихря,че Хюрем ще е кротко агънце пред мен.
Пък надявам се и на съмишленици да ми се притекът на помощ за да отмъстиме
за посегателството. Joy hahaha Joy hahaha

.

# 413
  • София
НАДЕ,   newsm10 smile3501 newsm51  love001

# 414
Здравейте,   момичета   bouquet
От скоро се запалих по сериала и изгледах на един дъх всички серии до момента. Сега след като изгледах и последната преведа серия ме налегна тъга, толкова се потопих във филма че с часове гледах и преживявах историите в него. Искам да попитам колко серии е филма и кога евентуално се очаква да е финалния епизод. Благодаря  Hug

# 415
Прекрасно съботно утро  Heart Eyes Може ли да помоля за магнитен линк  на новата серия  ?  bouquet

# 416
Прекрасно съботно утро  Heart Eyes Може ли да помоля за магнитен линк  на новата серия  ?  bouquet

Добро утро,  Hug

И аз искам да помоля за магнитен линк, защото никъде в темата не го вождам   Praynig

Здравейте,   момичета   bouquet
От скоро се запалих по сериала и изгледах на един дъх всички серии до момента. Сега след като изгледах и последната преведа серия ме налегна тъга, толкова се потопих във филма че с часове гледах и преживявах историите в него. Искам да попитам колко серии е филма и кога евентуално се очаква да е финалния епизод. Благодаря  Hug

Сериалът ни се снима в момента, говори се, че има план за около 150 серии, 5 сезона...Сега сме на 74 епизод - почти, че му излезе само трейлър Wink...до края на 3 сезон към май-юни догодина  има към 30 -ина епизода някъде....Демек края му не се вижда и не се знае точно кога ще е..Wink Wink

nadejda2639 , хубав колаж, харесва ми! thumbsup Споко за Султана и без това го забравихме.. Rolling Eyes Rolling Eyes Wink

# 417
Виждам ,че вече се приемат нещата  с хумор , newsm10

Надявам се с такова чувство да приемете и това ,тъй като още от първите теми се води тази дискусия ,моите наблюдения са  Laughing

Този спор разгорещен
Права ли е, или не Хюрем
Тук се води … всеки ден  
Пак превеждат се цитати ,
 клипове и реферати
остри думи ,епитети
от антихюремките
заклети  
В дружен хор им отговарят
 От другият  лагер
 С доводи и разяснения
И лирични обяснения
С исторически препратки.
Следват пак словесни схватки .
Резултата е плачевен
Никой не е победен
Но  и победител не е
Няма как ,
за  таз история
Всеки има си теория .

Важното е да ,че тук наистина  се поднася много  интересна информация , забавляваме се и разтоварваме  Peace

siren62
thumbsup thumbsup страхотно и много точно си уловила настроението в темата, и това в поетична форма, супер! Rolling Eyes

Само да кажа, че като цяло тона тук загрубя, гледам и диагнози се раздават.... и на мен това не ми харесва..!!! Така, че ако понякога не влизам тук, то не е защото някой ме е оборил или надвил  и прочие , както намекна по-рано някой тук, а защото ме залива вълна от...негативизъм и скука дори ..да чета все едно и също.. Rolling Eyes     Sick   Наистина този спор досади - няма победители и няма победени..И не бива да има, защото всеки по малко е прав, както за себе си, така и в общ план.
Но пък има много други интересни статии, публикации и т.н (използвам случая да приветствам и Mistik отново сред нас  bye  friendship ), които ме задържат тук. Надявам се да мога да остана още дълго..., защото  когато дойдох преди няколко месеца, се чувствах много уютно..!  Praynig

# 418
преди предложих да обсъдим образа на Гюлфем

Въпросът е много инетересен, пропуснала съм предишното типредложение за дискусия, но ако позволиш ще изложа мислите си за Гюлфем

Гюлфем е един сякаш в сянка образ, но всъщност има голяма роля в живота на харема. Тя е кротка, тиха, дори изглежда примирена,  но в нея има много живот и всяко нещо, което се случва тя го пречупва през призмата на мъдростта. Един силно положителен образ, тъй като се опитва винаги да види света през всички гледни точки. Тя егласа на разума.
Тя е човекът , който най-много е изстрадал в харема... Първата любов (така е показана във филма) на Сюлейман ... Дарила го с пъровото му мъжко чедо,  и не поради друго, а заради болест детето им умира. С тази смърт тя губи и любимият си. Как се преживява такова нещо? но тя е намерила сили да продължи. Да приеме следващата жена в постелята на тогава още принц Сюлейман. Приела е и всяка друга ... Това не мисля че я прави слаба, напротив Гюлфем спрямо тогавашните закони е показала характер и сила, за да продължи. На нея й се дължи също уважение - тя е Султан. Уважение, което не виждам някой особено да се сеща да й окаже.
Но тя го получава от самият Сюлейман ... когато има нужда от човешки разгово с човек , който е трезвомислещ той вика нея. Дори той изпитва вина за отношението си към нея. Тя е единствената жена, на която Сюлейман има доверие. по някакъв начин тя е будната съвест на харема. Когато трябва тя може по подходящ начин да укори (случая с Хатидже, когато й каза че сама тласка мъжа си в ръцете на друга) , но и да даде утеха (когато Сюлейман я попита дали Бог го наказва заради това как е постъпил към нея, тя много човешки и любвеобвилно успокои съвестта му).

В сянка, но реално тези хора , като Гюлфем изиграват еднаот най-важните роли в човешкият живот. Защото в трудните моменти те са стълб , на който можеш да се уповеш.

# 419
Някой има ли под ръка танца на Хюррем, с който съблазни СС? Или поне да ме ориентирате в кой епизод беше  newsm78

Ето клип с танца на ХЮРРЕМ :

bouquet

Благодаря   bouquet Ari888 и на теб също   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт