Жената Рак 7

• 22 917
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък съм в някакъв съвсем различен отбор - мога и без месо, но ям.  Laughing Обаче със сигурност не е храна номер едно по важност за мен.

Така съм и аз. Не че не обичам месо, но не ми е проблем да ям безмесни неща.

# 616
  • Варна
Междудругото, и аз мислех да започвам йога. Ами какво месо...всякакво - пилешко, свинско, телешко.... Като казахте кръвна група, гледах преди време диета според кръвната група...Аз съм Б положителна  Peace Жалко, че съм месоядна, не мога без месо.

http://www.beu.bg/%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B5-%D1 … %B1-news3904.html

Аз като чета, съвсем се уплаших  Laughing трябвало да премахна пилешкото и свинското месо от менюто си, та може би затова ми става лошо  hahaha

# 617
А, тая диета не ми харесва  Joy Включили са всичко, което не ям и са изключили всичко, което ям  Joy

# 618
А, тая диета не ми харесва  Joy Включили са всичко, което не ям и са изключили всичко, което ям  Joy

И аз установих същото  Laughing Сагапо, мерси за линка, и аз съм Б положителна.  Peace
Обаче да имат да вземат да се откажа от ядки и пилешко  smile3534  тва ми е любимото месо.

# 619
  • Варна
И при мен така. Ядки не консумирам често, миналото лято ми се случи почти всеки ден да ям семки. Абсурд да изключа ядките. Макар, че вече като ям семки и ме заболява главата  Joy Рядко ям зеленчуци. А ако ми дойде на акъла - домати, краставици, зеле и царевица...и до там  Laughing Хляба вече гледам да го спирам, ориз не обичам, кускус ОБОЖАВАМ! От морските храни полезни са сьомга, треска, морски език, пъстърва, камбала. - от това нищичко не ям  hahaha Ужас. Попринцип от морските дарове обичам раци,скариди....не съм любителка на рибата обаче, ям само или калкан(който е скъпичък), или маринована такава.

# 620
И моите наблюдения са такива. Чувството за стабилност на мен ми е много важно, а те го излъчват на талази. И скритата чувствителност се усеща някак и е много привлекателна.

и аз въпросният козирог го усещам така...но се съмнявам да не е игра за привличане на противоположния пол, защото ми прилича на мъж, който разиграва...

ха, и на мен асцедентът ми е козирог.  Laughing

# 621
Не знам за твоя Козирог, при моите познати не е игра, просто си го излъчват, част е от тях.  Grinning

Това хранене според кръвната група да си го задържат. Да не ям месо, млечни и какво ли още не, да карам на сурови ядки и кълнове. Че аз ще се превърна в чудовище!

Дон, айде дистанционно цър-пър.  Mr. Green

# 622
Да бе, да не ям пилешко, а риба  Shocked Че аз риба и на картинка не мога да гледам  Laughing пообъркали са се нещо хората, ма то не е задължително да им вярваме!  Mr. Green

# 623
А, аз да добавя една сравнително нова информация по темата - Световната здравна организация е включила вегетарианството и суровоядството в списъка с психични заболявания.  Mr. Green
Ние, раците, така или иначе не сме известни с много стабилна психика, затова... дайте да не дърпаме дявола за опашката и да утежняваме излишно положението. Блажи си, дядо попе. Laughing

Уф, пък аз се бях засилила да отказвам тотално месото и да ставам йога-гуру.  ooooh!  Mr. Green Ей сега ще отида да метна няколко пържолки на скарата. Crazy

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 21:46 от Инана

# 624
  • Варна
Ир Пуц cook  cheers

# 625
 cheers Дон.

Е, тези пък, психични заболявания. Shocked Познавам вегетарианци, нормални са си.  hahaha

# 626
А, има и екстремисти, на които дори аз се дразня, нищо, че и аз съм вегетарианка  Laughing
Аз като цяло на крайни и войнстващи личности, проповядващи собствените си усещания за най-доброто, много се дразня, без значение религия ли е, хранене ли е, здраве ли е  Simple Smile

# 627
Аз като цяло на крайни и войнстващи личности, проповядващи собствените си усещания за най-доброто, много се дразня, без значение религия ли е, хранене ли е, здраве ли е  Simple Smile

Също. И все по-нетолерантна ставам към такива.

# 628
 Сагапо, явно ти е дошло времето, щом ти става кофти като ядеш месо. Проповядването на веганство е незрялост на душата, минала съм по този път, сега си мълча. В живота единственото, за което апелирам, е да се убиват животните кашерно-с 1 изстрел или удар, при най-малко страдание за тях. Sad Нема да забрявя израза на любимката ми Мамацита , че обичала ''сладката плът на прасето'' ooooh! Тя е много красноречива, а и така се заземява, по нейните думи. Grinning

# 629
  • София

Също. И все по-нетолерантна ставам към такива.
И аз така. Мога да понеса само собствената си крайност (по принцип съм крайна, но се боря с това).
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт