Жената Рак 7

• 22 891
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Sun   Taurus    0.37       Ascendant   Virgo   13.13
Moon   Leo   23.33   

Голям работохолик ще бъде Вальо tooth Да е жив и здрав! Simple Smile

# 721
    Hug Оказа се, че аз, щерката и мъжа ми сме лъвове. Рак, телец и везни с лъв  Laughing

Grinning Нищо случайно няма на този свят!

# 722
Имаме си беебее Simple Smile Да ви е живо и здраво, Ео и вие да сте живи и здрави!  Hug Hug Hug

# 723
  • Варна
Честито Ви бебенце, мила Ео   bouquet Да ви е жив и здрав... и много да Ви радва бебчо  Heart Eyes  Hug

А иначе това написаното за числото 6 е тоолкова вярно....... обичам да се занимавам с изкуство, музикантка съм и мога да рисувам (ех, че скромнича ама) Grinning ама отдавна не съм рисувала.
"Тези хора са надарени с нравствена смелост, чувствително сърце и умение да водят преговори. Интуитивно разбират нуждите и затрудненията на другите и са в състояние да извадят наяве най-добрите им черти." Много вярно Simple Smile

# 724
Честито на Ео! Да са живи и здрави.   bouquet

Аз вчера пак си смятах числото, този път излезе 6.  hahaha Сега чета и, естествено, се съгласявам. Все хубави неща пишат за тия числа.  Mr. Green

# 725
И аз съм 6  Grinning- отивам да чета за 6-иците Simple Smile

# 726
И аз с удоволствие го изчетох. Има верни неща, да, но в частта с изкуството не важат за мен.  Naughty Laughing Никога не съм могла да рисувам хубаво, не умея да танцувам, а музикална съм дотолкова, че просто пея вярно, не блестя с някакви велики гласови данни.

# 727
  • Варна
Честито бебе на Еовин! Да е живо и здраво!  bouquet

# 728
  • Варна
Аз съм 1. Не съм го прочела още.
Някой с желание да пусне нова тема? Simple Smile

# 729
Няма ли да изчакаме Ео в тази? Аз не знам как се пуска....

# 730
  • Варна
Хах, извинявам се ако съм избързала. Просто реших, че едва ли ще й е до пускане на теми, ама ще се радвам много да ни навести скоро Simple Smile)

# 731
Хах, извинявам се ако съм избързала. Просто реших, че едва ли ще й е до пускане на теми, ама ще се радвам много да ни навести скоро Simple Smile)
Hug Радост, в никакъв случай не си избързала- не исках така да прозвучи!  Hug Време си е за нова тема- и си права, че едва ли ще и е до това.

# 732
Честито, Ео Simple Smile да е живо и здраво, много да ви радва Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 733
Благодаря ви, момичета  Hug
Пуснете нова тема, да, че ние сме в болницата до петък Simple Smile после роднини, джамбурета  Crazy
20.04 му избра докторката  Laughing

# 734
Честито, сестра и приятелка Еовин! Hug
Да сте живи и здрави, много щастливи и засмяни! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт