Номинации 2012- коментарна тема

• 23 462
  • 799
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Искате да кажете, че острия език и кюфтетата по чирпански са достатъчни на титла за красота, така ли? ooooh! Значи тука 90% сме за титлата мисис "Миска".
 Mr. Green

Наричаш Ellyst грозна?

# 106
Стига сте се обяснявали. На много жени логиката е, че щом някой не ги харесва значи е от завист. Колко сълзи са проляти в ДиС на тази тема...

# 107
За какво им е на жени да ги харесват други жени ( физически ), освен ако не проявяват интерес към собствения си пол?

# 108
Аз само ще гледам тази година.

Аааа, без такива!  Naughty
Ти като чу, че ще е на живо и без фотошоп и даде назад.   Mr. Green

# 109
  • Колибите
Мир извоюван с кървави битки за короната.  Grinning
Не искаме кръв. Искаме красота и ум. 2 в 1. Не искаме много, нали?   Wink

Изобщо не е много. Повечето жени го имат. Да не кажа около 99 %. Виж, здрав разум е нещо съвсем трето, което на женската природа ми се струва, че й убягва. И като резултат - битки и кръв Simple Smile.

# 110
Златното огледало , едишън 2007 Хората са си със снимки, ни г*зове има, ни сиси, ама пак има пляскане със сутиени и тем подобни.

Логично конкурса е след форумската сбирка.

# 111
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ауу, колко съм нова- от имената там знам само три Embarassed
и са красиви много, всичките Simple Smile. Особено Зори и Дуци.

# 112
  • Варна
Мир извоюван с кървави битки за короната.  Grinning
Не искаме кръв. Искаме красота и ум. 2 в 1. Не искаме много, нали?   Wink

Изобщо не е много. Повечето жени го имат. Да не кажа около 99 %. Виж, здрав разум е нещо съвсем трето, което на женската природа ми се струва, че й убягва. И като резултат - битки и кръв Simple Smile.
розмариня ти пък съвсем всичко искаш да имат тия жени.Много си взискателна Grinning

# 113
  • Колибите

.... за да признае една жена, че друга е красива, значи наистина трябва да е така. Жените са много по-критични една към друга.
Не е съвсем така. Жените са адски двулични  и лицемерни една към друга.
И тук се усеща в подобни теми - почва се - ах, ох прекрасна си, но далеч не го мислят. Зарежи ти тея.  Wink
Аз признавам, че понякога го казвам само за да накарам някой да се почувства по-добре или просто  защото усещам, че  иска да го чуе. Sunglasses

Тъййййййййййй bowuu. В романа "Лавината" един от героите по повод твърденията на героинята (Дара, във филма изпълнявана от от Ваня Цветкова, когато беше на възрастта на Боряна Братоева Laughing) , че е грозна, разказа за италианския поет Габриле Д.Анунцио. В началото на светския сезон, поетът си избирал най-грозното момиче от представените в обществото. Започвал да я ухажва непрекъснато по баловете, и в края на сезона тя се превръщала в най-интересната млада дама. Такива работи се помнят от нас старите bowuu.

# 114
...
розмариня ти пък съвсем всичко искаш да имат тия жени.Много си взискателна Grinning
То ние дори не сме толкова взискателни...  Sunglasses

# 115
  • Колибите

bowuu bowuu bowuu

# 116
  • Колибите

То ние дори не сме толкова взискателни...  Sunglasses

BangheadSad Sadемиииииииии Sad Sad Banghead

bowuu bowuu bowuu

# 117
  • София
За какво им е на жени да ги харесват други жени ( физически ), освен ако не проявяват интерес към собствения си пол?
За да им завиждат. Mr. Green (Тук е мястото на репликата "много злоба има в този форум, много")

ПП Хич не ме интересува какво ще се помни за нас, важното е като си жив да ти завиждат, след това вече няма значение. Laughing

# 118
Не, аз искам ясен отговор на един въпрос - ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТЕ НА ОКТОПОДА ДА СИ РАЗВЯВА ПИПАЛАТА и да използва връзките си с модове, за да прекратява номинации и даже да закрива категории за гласуване? Златно огледало е една от най-важните категории, дреме ми на хурката коя била най-миличка и коя- най-сладичка, то тва не зависи от гените, а от пмс-то.

Как е възможно да се стигне до тук, какво ще я правя сега приветствената реч? Разбирам завист, но чак пък толкова! Научете се да губите с достойнство!

# 119
  • София
Ей, много злоба им в тоя форум. Много.

Общи условия

Активация на акаунт