Номинации 2012- коментарна тема

• 23 474
  • 799
  •   1
Отговори
# 135
Едно време к`ви снимки имаше, еех!

Изкормих мишката, пък то не било линк!  Crossing Arms

# 136
  • София
Не ме провокирай за комплименти с подобни изказвания, Октоподе!

# 137
  • В Космоса
Впечатлена съм от смелостта на претендентките през 2007 г.
Смелост - дръжки.  Mr. Green Да не мислиш, че доброволно даваха снимки... Whistling

Ай, счига е! Shocked

Като гледам, на доброволна ми мяза работата - колажчета, линкчета, ала-бала...

# 138
  • София
То едно време тук пишеха хора от списания като Плейбой и прочее, сега да се убием не можем да ги стигнем.

Едно време к`ви снимки имаше, еех!

Изкормих мишката, пък то не било линк!  Crossing Arms
Joy hahaha Joy hahaha И аз, сега пиша от телефона.

# 139
 Ни задници, ни предници, ни нозе...и фотошопът сигурно още не е бил измислен през 2007-ма.

# 140
  • Канада
Не знам кои са всички номинирани за Огледалото, но без снимка няма как да стане избор.
Аз съм виждала части от Шанталчик, и от Нашата Богиня. Както и от някои други.
А дали Октоподка е в номинациите? Нея също съм я виждала на снимка.

# 141
Aa, фотошопът винаги си е бил измислен, ама без мярка водеше до теми като внучките на баба Яга или нещо отя род  Mr. Green Там снимките бяха предимно от красива мама  Simple Smile

# 142
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, вие пък- от който сте виждали части, не получава глас, и толкова. Не можете никого да задължите да пусне снимка. Различни сме все пак- Шанталчето не ще да пусне муцунка, мен пък и под дулото на пистолет няма да ме заставите да си дранна задника във форума Mr. Green.

# 143
  • Канада
Джой, никого няма да заставяме, разбира се.
Аз също не бих си пуснала снимка на крака, задник или ц**и.

просто не ми става ясно без фото как ще знаеш някой как изглежда.

# 144
За да върна жеста на ellyst за кюфтетата по Чирпански, съм приготвила за победителя в кОнкурса - Оглледало, еротична коледна картичка. Ей ся си извадих шаблона и я почвам. Чу-дна е!

Забелязваш ли, еllyst, как съм си построила изречението? Нема и доза съмнение кой ще е! Чакам си колета. АдреЗа на ЛС.
С по-малко мерудия и повече кюфтета.

# 145
А дали Октоподка е в номинациите?

Не.

# 146

НиноТино, преполагам, че на коледната картичка съм аз, като Снежанка и Пронобис, като дядо Коледа? Одобрявам!

п.п. Мерудия на кюфтета?!!? Аз да не съм някаква дилетантка. Можеш да си сигурна, че такива кюфтета като моите няма по всичките земни кълбета.

# 147

НиноТино, преполагам, че на коледната картичка съм аз, като Снежанка и Пронобис, като дядо Коледа? Одобрявам!

Пронобис чука на вратата, СЪблечен като дядо Мраз, демек по шапка с пискюл. Ти си в къщата и се чудиш дали да му отвориш. Туй е сюжета. По пълнолуние, вечерно време.
Всичко е в силуети, но детайлно!

# 148
Пронобис чука на вратата, СЪблечен като дядо Мраз, демек по шапка с пискюл.

Простете, дядо Мраз с консумация ли ще е тази година? За да изпратя подходящ аксесоар към картичката ведно с короната. Организатор съм все пак, не прост квестор.

# 149
Зори и Дуци са много хубави, да! От години не съм срещала такива красавици съфорумки. Къде ли се изгубиха, отдавна не съм засичала нито едната. В темата от 2007 даже не са показани с особено хубави снимки и двете са показвали много повече и много по- хубави. Зори и като булка участваше в конкурс, зашеметителна беше.

Общи условия

Активация на акаунт