Номинации 2012- коментарна тема

• 23 474
  • 799
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Не, аз искам ясен отговор на един въпрос - ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТЕ НА ОКТОПОДА ДА СИ РАЗВЯВА ПИПАЛАТА и да използва връзките си с модове, за да прекратява номинации и даже да закрива категории за гласуване? Златно огледало е една от най-важните категории, дреме ми на хурката коя била най-миличка и коя- най-сладичка, то тва не зависи от гените, а от пмс-то.

Как е възможно да се стигне до тук, какво ще я правя сега приветствената реч? Разбирам завист, но чак пък толкова! Научете се да губите с достойнство!
Виж, аз признах, че не искам да се позоря като загубя огледалото с много, защото няма да има друг вариант щом ти си в съревнованието, но други не са така открити и си използват връзките, за да избегнат резила. Разбираемо е. Ако имах връзки и аз нямаше да съм открита, направо щях да бан-на всяка по- красива и да не се тормозя повече.

Ей, много злоба им в тоя форум. Много.
И аз това казвам, ама освен да си съчувстваме и да се тюхкаме накъде отива този свят друго не можем да направим.

# 121
  • Казанлък of all places
Сега е момента Плевнелиев да се намеси.

# 122
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Или пък ББ да взриви някоя звезда Party

# 123
ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТЕ НА ОКТОПОДА ДА СИ РАЗВЯВА ПИПАЛАТА и да използва връзките си с модове, за да прекратява номинации и даже да закрива категории за гласуване?

Щом аз няма да си играя в пясъчника, то и вие няма да си играете! Mr. Green

# 124
  • София
ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТЕ НА ОКТОПОДА ДА СИ РАЗВЯВА ПИПАЛАТА и да използва връзките си с модове, за да прекратява номинации и даже да закрива категории за гласуване?

Щом аз няма да си играя в пясъчника, то и вие няма да си играете! Mr. Green
Много злоба, мнооого...

# 125
  • София
Главоного, пясъчникът не  е за теб, връщай се във водата при дребните риби! Тук сме алигатори само!

# 126
Ех, какви красавици имаше едно време в този форум, а сега...  Crossing Arms Whistling

# 127
  • София
Ех, какви красавици имаше едно време в този форум, а сега...  Crossing Arms Whistling
Аз ако бях красавица и минута нямаше да губя във форум, щях все пред огледалото или пред магазина на Картие да вися.

# 128
Как`Сийке, мислех, че поне ТИ не си от тия!

# 129
  • София
Елист, дръж се на положение, да не те обожествят и тебе без време. Името съм си заложила за теб.

# 130
  • В Космоса
Впечатлена съм от смелостта на претендентките през 2007 г.

# 131
Как`Сийке, мислех, че поне ТИ не си от тия!

Е, не съм, де. Нали това казвам.  Laughing

Ама не може да стане дума за злобата в "тоа фором" и да не се спомене за "ах, пък едно време". Да спазваме добрия тон! Naughty

# 132
Впечатлена съм от смелостта на претендентките през 2007 г.
Смелост - дръжки.  Mr. Green Да не мислиш, че доброволно даваха снимки... Whistling

# 133
Папараците пачки направиха тогава.  Mr. Green

# 134
  • София
Едно време к`ви снимки имаше, еех!

Общи условия

Активация на акаунт