Номинации 2012- коментарна тема

• 24 632
  • 799
  •   1
Отговори
# 645
Бояна , с тоя аватар отблъскваш избирателите. hahaha Даваш заявка за форумно здраве и дълголетие , направо си от/хвърлила бастуна!
Не прихванали нещо от бандата на годината Wink

# 646
Абе зарежете я тая Бояна, като я гледам на снимката, само на прана кара. Сия пък в другата крайност, ояла се е като за Коледа. Гласувайте за бохемската душа и тяло, признак на един пълноценно изживян живот! Гласувайте за сигарата, рома и дуендето, оле!

# 647
  • София
Дан олреди!

# 648
Не знам как го правите, всяка година по номинации поддържам low профил. Некои, да не посочвам поименно, се съдират от агитация, показват, обещават, и накрая откачалките пак по мен се лепят.
Каква е тая орис ..  Crossing Arms

# 649
  • Пловдив
Не знам как го правите, всяка година по номинации поддържам low профил. Некои, да не посочвам поименно, се съдират от агитация, показват, обещават, и накрая откачалките пак по мен се лепят.
Каква е тая орис ..  Crossing Arms
Както вчера казах - талант бе жена, талант Mr. Green

# 650
  • София
Каква е тая орис ..  Crossing Arms
Не са само по теб, аз опитах всичко, нисък профил, и късокрак и пак ме столкват и анализират.

Дона, не казвам на какво съм, нееее. Grinning

# 651
  • София
На амфети, мно`о ясно.

# 652
Абе зарежете я тая Бояна...
Сбрали сте се all stars (пфу, пепел ми на пръстите, за малко да напиша old)...

# 653
Аре бе, Бояна, с джойнт маймуни ще ловиш.

# 654
Не се разсейвайте, бръчките и бастуните си вървят ръка за ръка. Изтлелите от старост аватари - също.  Naughty
Оставете ни нас, младите и опънати були, да се поперчим с перо в задникаMr. Green

# 655
Ако и да казват, че размера не е от значение, перото не е ли твърде малко Mr. Green Laughing

# 656
Малко, ама златно!  Flutter
(Хм, всъщност ми трябваше този емотикон -  Money)

# 657
Подозирах, затова питам дали да си стягам багажа и да препцуя, когото трябва на тръгване.

Ако ми кажеш какво значи това, ша тъ уважа при гласуването Mr. Green

# 658
Ако аз ти кажа, ще ме уважиш ли мен  Flutter

# 659
Здравейте, бабишкери. Ние, лауреатките от темата за красивите,  минаваме да ви попитаме имате ли нужда от нещо, щото Короната, знаете, задължава. Световния мир, старите хора, такива неща. Мога да ви направя супа?

Общи условия

Активация на акаунт