КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 809
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
Ехе,купонджийки,чакам ви не спя! Laughing
Дидиа браво добре сте си изкарали,чакаме снимки.
Аз вече ходя в три групи на сбирки и се чувствам прекрасно в компанията на млади,по-млади и набори  и над набори  Hug

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 23:36 от Ivllin

# 91
Ето ме и мен.
Диди и Айша вече са писали- беше чудесно.
Радвам се, че осъществих една своя многогодишна мечта, да присъствам на такава среща, да се запозная с Мамма и Татти и много други пишещи в различните теми.

Снимки нямаме много, снимахме се с Мамма и Татти в началото и повече не сме се снимали
Ей сега ги качвам.

# 92
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро! Хайде на по едно кафенце   love001

Диди, Айша, Джили  Heart Eyes Много сте хубави! Ама къде са ви джувките, само на Джили се вижда !?!? Радвам се, че сте си изкарали много добре.
Бебокът днес ни събуди рано-рано и сега съм го взела да може мама да поспи малко, та се дундуркаме и малко мрънкаме. Вече си търси занимавки и му е скучно като остане сам. Сега си правим компания и сме на "раздумка"  baby
Прекрасен ден, момичета!
П.П. Сетих се за Кари - дано при тях нощта е била спокойна  Praynig

# 93
Добрутро мимичета, благодаря ви за вниманието,мейлите, скаипа,феисбук HugНощта ни мина тихо, всъщност навсякъде е било така, но днес пак са подновили ракетите в южните райони.При нас вече всички са по местата си-работа , училище, живота продължава, надявам се поне до привечер когато всички вече се приберат да е така Praynig Praynig Praynig,аз сега отивам на пазар че всичко за ежедневна.. употреба-млеко, хляб и т.н свърши( не че до там ще се свършат покупите де Simple Smile    )Дано няма неприятни изненади. Praynig

На всички вас мили момичета без изключение много  Hug  и хубава и спокойна неделя Hug Hug Hug

# 94
Добро утро.
Уж не си легнах късно, а едвам си ,,отлепих'' очите тази сутрин.
Това мрачно време навън ми действа зле. Пак ме боли глава, предполагам , че може да е нещо свързано с атмосферното налягане, но кой зн

Сега няма да ви ,,заговарям'' поименно, но си мисля за вас.
Кари, когато можеш драсни 2-3 реда, че сте добре.

Желая ви един хубав ден.

П.П. Благодаря ти Кари, че се включваш. Прегръдки.

# 95
Добро утро!
Мамси,благодаря  и аз пия кафенце и ви чета    food010  food010 kaffeetrmker_2Баба е свикнала бебо на ръце и като си отидеш мама мия ще му липсва дундуркането Laughing
Джили,Айша и Дидиа много сте стилни и хубавици. newsm10А панделката на Джили е чудесна ,хубав спомен ще си имате
Тук е хладно мрачно не ти дава настроение за нищо.Пуснахме топло и ще си стоим в къщи
Кари дано сте изкарали спокойна нощ.
Пожелавам ви релаксираща неделя!

P.P.Кари и аз те прегръщам Hug

# 96
               Добро утро!
               Кари,като те чета и чак не ми се вярва,че може да има подобно нещо.Дано им дойде ума в главите,ама ....дали.Ти ни пиши да сме спокойни,че сте добре .Колкото  и когато можеш ,но драсвай по 2-3 думички. Hug Hug Hug
               Мамси,ние вече те чакаме,ама бебчо ще се сърди ,че няма кой да го дундурка. Laughing
               И на мен нещо ми е криво и аз обвинявам времето.
               Изоставям ви,че дедито ми носи кафето!

# 97
  • София

Добро утро, мили мои дружки!

Кари, прегръдки. Хубавото е, че животът влиза в руслото, дано да няма обстрели и да сте спокойни.

Джили, Дидия, Айша, много сте хубави, представили сте бабетките на ниво. И гледам, че основият дрес код при вас е бил "нещо в сиво". Много гот. Айша,много ти отива сиво на косата, абе изобщо ти отива. Радвам се, че сте се забавлявали, че сте се видели и побъбрили. А мама и тати са прекрасни млади хора, мерси за снимката с тях.  Hug

А, сега да благодаря за кафенцето, че къде без него? Иви, гледам, че с нова "премяна", превари ме и аз това обмислях тези дни. Пък и гледам онзи ден курабики спряташ да приготвяш. И аз си мисля да правя пак таз година с детето, ама да видим дали ще ми доде музата.  Laughing

Мамси, и ти си ранобудна с бебока сладък. Нали трябва да си гугате с него.  Joy

Диди, превари ме, ама щом деди те глези отивай.

Хубава неделя

# 98
  • София
Добро утро.
Видях снимките, четох новини в нета, пих кафе.
След малко отивам на поредния  маникюр с ваучер.

# 99

Добро утро на всички мили бабки !!!
Благодаря ти Иви и Роси за съветите как се качват снимки  bouquet  love001  love001  love001 newsm10
Ето ме сега с по добри новини  Simple SmileМоже да се каже ,че мамче вече се въздигна !!!Много се радвам ,че скоро аз ще влеза в релси и отново ще ходя на танци  newsm68 newsm44
В понеделник и колата ще може да я закарат да я оправят ,че и тя чака милата  SadОф ,в продължение на месец бая се изхарчих ,а наближават и празници  PraynigДано да се съвзема финансово ,но се питам от къде  Rolling Eyes
Абе да съм жива и здрава пък каквото му дойде  Naughty
Очите ми все на вън гледат ,ама мама няма кой да я гледа  Crossing Arms
Ами това е от мен !!!
Днес почиваммммммммммммммммм !!!
Приятна неделя и много целувки на моите бабки любими !!!

# 100
Маринка wavey
Да започнах настройване за Коледа и Нова година-първо смених аватара че е най-лесно Laughing Laughing
Ще ми се да си поиграя с тези сладки и щолен да направя ,за да се усети атмосферата че тъмни облаци около нас,но дано ми дойде музата  chef  chef
Галии трепач си бравоооооо! newsm10

# 101

Ей това е за теб Ивиииииииииииииииииииии!!!

А това е за Роси !!!

# 102
Мерси Галка! newsm51  love001

# 103

Добро утро мили мой !!!
Аз вече си изпих кафенцето ,но го споделих с вас !!!

# 104

Добро утро Simple Smile

Колко сте ранобудни в неделния ден Simple Smile Мамси, Джили, Каролин, Ив, Дидиа, Марина, Айша,  al4ojb, благодаря за   food010 Пия второто кафе с вас - тъкмо седнах с първото и една приятелка ми писа в скайп, после смених водата на боба, прострях прането и ето ме тук  Wink  Да изпием кафето пред топлата камина в тихия домашен уют, в спокойния неделен ден - МЕЧТА  Heart Eyes
Сутринта тук е леко мъгливо, дано поне малко слънчице се покаже към обед. Вчера целия ден беше мрачен  Rolling Eyes

Джили, Дидиа, Айша, добре сте си изкарали снощи - наистина админите на сайта са млади хора и  сладури  Simple Smile
Кари, дано да е спокойно при вас  Hug Hug Hug
Танита, къде изчезна  newsm78

Отивам да се правя на работна, не че има кой да ме види - мъжа ми пак е на работа, но тя все мен чака  #Crazy

Спокоен и красив неделен ден

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.
Много съм бърза  Joy

Общи условия

Активация на акаунт