КГБ = Клуб на Готините Баби - 128

• 41 815
  • 717
  •   1
Отговори
# 105
Момичета красивото момиче подпряно на цъфналото дърво е Галка.Да ви кажа вие сигурно сте я видяли  но все пак да спомена. Красавица!!!  bouquet

# 106
 Момичета.... добро утро... !!! Hug Hug
Браво на вас... , много сте ранобудни... ! Laughing
Благодаря ви за кафенцата...!!!
Джили Hug, Айша Hug, Дидиа Hug , видях снимките , чудесни сте , но къде са  ви панделките ?  Laughing
Гали Hug браво на теб , справила си се ! сега действай! радвам се за майка ти , че вече е добре .
Танче Hug какво стана с новата придобивка  ?
Кари.. Hug , спокоен и спорен ден !! newsm10
Няма да ви споменавам поименно , че много бързам.
Ставам да подготвя терена за боядисване...
Приятен ден !
  love001  love001  love001  love001

# 107

ПРИЯТЕН И СПОРЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ВИ И МНОГО  АМА МНОГО ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ ВИ!!! Е И ВАРНЕНКИ СМЕ ТРИ ПЪТИ ПО-СЕРИОЗНИ ОТ СОФИЯНКИ-ЗДРАВЕ  ДА Е ПАК ЩЕ СИ СПРЕТНЕМ СРЕЩА.[/video]

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 10:25 от дидимити

# 108
ааааааз си сложих нов аватар пък не излиза  Sad

# 109
  • София
Ще излезе, но по-късно. Забелязала съм го  това от преди.

# 110
Ще излезе, но по-късно. Забелязала съм го  това от преди.

Дали newsm78 и след колко време ? Sad

# 111
# 112
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DhpzT6Wq6pKY[%2Fvideo&h=LAQEa25E1
Поздрав за всички !!!
ТОВА Е МОЯТА ЛЮБИМА БАЧАТА И ТАНЦУВАМ И СЕ КЕФЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!

# 113
  • София
Предварително ви уведомявам,че ще има неспоменати. Пиша първосигнално. Това което в момента ми идва наум.
 Това не означава ,че имам по специално отношение към някого и не го уважавам.
 Кари прочетох ти мейла и напълно съм съгласна с написаното. Дано им уврат главите на тези алчни хора. Едва ли....
al4ojb грешен ти е адреса на аватара копирай го наново или пък си сложи друг.
 Накрая в линка трябва да има jpg.
Радвам се ,че майка ти е по добре и вече танцуваш. Това е прекрасно.
 Нашите представителки в бг-мамма са ни представили достойно. Браво на вас.
 Кари ,на теб ти се есвила душичката а аз се занимавам с прозаични неща :варя сладко от дюли,бърша сополиви нослета ,говоря с неразбрани старци по телефона,пазарувам.....,абе живот.Радвайте се на миговете без тревоги. Мелче  Hug Heart Eyes,лек дае деня ти. Деня ще епо хубав,по лош вече беше....

# 114
Момичета милички благодаря ви че не ни забравяте. сега се връщам от супера, всичко иаглежда тихо , спокойно,лежерно, аз съм вече на касата и тъкмо се смеем с касиерката че количките с които зареждат новата стока правят шум на падаща ракета и ей ти на по високоговоритела обявяват бързо всички да се отправят към скривалището че има тревога.Паника няма, въттре сме 3о-40 човека барабар с персонала тичаме към стаята на шефа(става дума за огромен супермаркет от голяма верига)и докато влезем обявяват че успешно са свалени 2 ракети от "железния купол".Децата се обадиха от училищата че са добре, малките са били заедно, та така. върнах на касата да допълня количката с платената вече стока и в къщи. Битовизми  от друг вид Wink

Hug Hug Hug

# 115
Ох,наготвих и присядам.
Гали радвам се че майчето ти се оправя.А песента е чудесна и аз се пофръцках малко.
Кари дано при вас нещата се стабилизират,не може съзнанието ми да го приеме -изтрелване на ракети и отнети животи.Вие си знаете какво ви е .От нас позитивни мисли и  молитви за спиране на това безумство. Hug Praynig
На всички момичета приятни занимания!  bouquet
P.P.Боже Кари сценарии от ужасен филм.

# 116
Здравейте момичета  Heart EyesНеделя е и аз се отдадох на пълен релакс след вчерашната"работна събота"Станах по-късно ,разходихме се с деди  из града,напазарихме си  глезотии за пред компа и тв както казцва той и се прибрахме Мрачно е навън и климатика започна с обичайната си работа ,защото ми е студено...
Айша,Дидиа,Джили прекрасно сте  отсрамили КГБ  Какви сте ми хубави на снимките! Hug
Гали, радвам се  за твоята майчица  че се възстановява полека лека Знам ,че ти е трудно но...
Кари,Кари   изпадам в паника като те чета...как се живее така?Тези  "картонени глави" защо не вцземат адекватни решения,а обричат невинни  хора на стрес и смърт..Дано скоро всичко утихне ,макар че при вас е като ремисия на болест Пазете се!
И аз се опитвах да сменя аватарчето с коледно ,но все големи и не ми ги приема .. Thinking
Сега пак ще опитам
Ето че нямам новини  и пак пиша съвсем елементарни нещица от деня си...сигурно ви е доскучало ,но това е положението  Joy

# 117
А моя аватар не се показва  SadА е такъв готин !Нямам търпение да се покаже ! Crossing Arms

# 118
  • София
al4ojb , виж тук може би ще се ориентираш по-лесно. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0
Каролин, не знам какво да напиша. Това ако се случваше тук сигурно вече щяха да са опразнили магазините.
Танита, какво стана - имаш ли вече климатик?
Нели, защо да си ни доскучала? То това е - какво друго все интересно да пишем.
И при мене проза - бях на маникюр, сега съм с ярко цикламени нокти.  Laughing
После с Пламен ходихме да се прехвърли на Боб, пазарувахме и сега спи.
Кръста му още е схванат. Купихме лекарство и мазило, но няма резултат.
Дидиа, в 3 аптеки ми казаха, че капсацина вече не се произвежда.  Cry
Имам във камерата люти чушки, освен да му натъркам кръста с една ?

# 119
                     Айша,ако го натъркаш ще го изгориш!Трябва първо да намажеш кожата с мазнина и тогава с чушката и то внимателно.Капсацин е разновидност на капсолина.Ще проверя при нас дали го има,че скоро не съм купувала.Може пък и да го няма вече.То нещо дето помага гледат да го сменят с нещо по-скъпо и безполезно.
                     Кариииии  Hug Hug Hug Hug Hug все те мисля и се притеснявам като започнат новините,а и все се надявам да чуя ,че това безумие е свършило.Може би съм тъпа ,ама не мога дори да си представя какво значи военни действия,ракети и т.н. в днешно време.За интересите си и алчността си политиците измъчват обикновенните хора.Поне да не ги убиват.То ясно,че дървени глави трудно увират,а и фанатизма.......направо не ми се мисли. ooooh!
                    Аз също се поразходих с дедито и както винаги накрая се озовахме в ИКЕА  Laughing Купих си две живи дръвченца - бял смърч и май осигурих коледната елха.Вярно ,че са малки около 50 см,но са много красиви и се надявам да си ги отглеждам на терасата в саксия.Ако видя,че не става ще им търси дедито място из двора.Купих си и чаршафи с ластик и се оказаха много фин памук.Направо са чудесни .То за толкова пари оставаше и да са лоши. Mr. Green
                    Танитке,как сте и купихте ли климатика?
                    Янче,вече във Варна ли си?Как е Мелчето?Стискам палци всичко да е на 6!
                    Аз утре съм целодневно.Приятелката ми,която щях да водя на купона се обади,че още е зле и поемам смяната и то не знам за колко време.Отивам да си свърша задължителната работа и ще кацна пак при вас,ако ми остане време.Не се сърдете,че някого не съм споменала,ама времето ме гони. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт