Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 164

• 36 180
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
Кики,то това беше постнато в EA HS,но беше някакво несвързано изречение,без да е посочен първоизточника smile3530

Марианка,тези девойки да му бяха задали още един въпрос за бъдещия му проект-така щяха да ни спестят толкова емоции.

# 31
Маричка,ти си го отписала,но ето че Марианка подклажда огъняАз затова съм си взела монокъла,че да виждам по-добре Joy Joy

Хич даже не се чувствам подкладена. Simple Smile) Тия твърдения ги слушаме вече 2 месеца... както и твърденията в противното. Simple Smile

# 32
Това  гадаене ми припомня дните и нощите, когато след пореден трейлър правехме същото. Обсъждахме всичко каквото въобще е възможно  да родят умовете ни  и накрая - бам нещо друго.
Аз тези 20 минути ги отписвам до второ "нареждане" т.е трейлър и заглавни надписи.

# 33
Ами ето още едно потвърждение че вече незнам кое е реалност и кое фентъзи.Благодаря за уточнението Велияна Grinning

# 34
И аз така ще направя-ще чакам първата серия.

# 35
А кога ще е началото на тези 20 мин .Това поне знае ли се вече официално newsm78

# 36
  • Пловдив

Става въпрос вероятно за едно посещение при Енгин - с много сложни контакти, докато стигнаха до него - пуснаха ни онази снимка ... Тогава казаха, че след време ще ни казват по-малко...вероятно знаят нещо и все още не е време да го споделят. Сигурно са дали обещание.
Скрит текст:

# 37
  • Варна
Честита нова тема,Марианка   bouquet

Денят не е добър,лека пръст на бабата на Енгин Sad

Може би това е причината за липсата му за наградата newsm78
Не знам за вас,ама аз май не знам вече какво искам.Всъщност знам-да гледам Енгин в нов филм Praynig
Минах от едната крайност на другата.Не ми харесва сюжета на 20 мин,дразня се на постоянното спрягане на името на Туба/май не е тя причината да се подлуди пак медийното пространство Crossing Arms/,но толкова ми се иска вече да го гледам в нов филм,че #Crazy #Crazy
Направо се разочаровах даже.Странно е,че ако няма да участва,не излиза никой след тая шумотевица,която се вдигна да отрече участието му.Което ме навежда на мисълта,че не се знае още какво ще стане.

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 22:35 от Аnista

# 38
  • Пловдив
Маричка,ти си го отписала,но ето че Марианка подклажда огъняАз затова съм си взела монокъла,че да виждам по-добре Joy Joy

Хич даже не се чувствам подкладена. Simple Smile) Тия твърдения ги слушаме вече 2 месеца... както и твърденията в противното. Simple Smile

Не подклаждам огъня - поддържам го. Винаги пиша - следваме хронологията. Лично аз ще я следвам. Ще я слагам в темата. Вярно или не - по-важно е момчето да е в устата на медиите и ел.изданията. По този начин дори предизвикват ПР-та да се обажда. Новините около и за Енгин за мен са винаги интересни. Винаги пускам линкове - други отговарят за достоверността им.

# 39
Честита нова тема,Марианка   bouquet

Денят не е добър,лека пръст на бабата на Енгин Sad

Може би това е причината за липсата му за наградата newsm78
Не знам за вас,ама аз май не знам вече какво искам.Всъщност знам-да гледам Енгин в нов филм Praynig
Минах от едната крайност на другата.Не ми харесва сюжета на 20 мин,дразня се на постоянното спрягане на името на Туба/май не е тя причината да се подлуди пак медийното пространство Crossing Arms/,но толкова ми се иска вече да го гледам в нов филм,че #Crazy #Crazy
Направо се разочаровах даже.Странно е,че ако няма да участва,не излиза никой след тая шумотевица,която се вдигна да отрече участието му.Което ме навежда на мисълта,че не се знае още какво ще стане.

Че от зор изпапквам пак с кориците старите му филми. Simple Smile)) (Допълва Марица, клатейки глава в съгласие) Simple Smile)

# 40
Марианка,ние главно на твоята информация разчитаме-ти си винаги на пост с последните информации(то не зависи от теб дали са верни или не),за което ти благодаря. smile3525 smile3525

Ани,те няколко пъти излизаха изявления от мениджърката му(доколко достоверни никой не знае),че няма да участва,но ние йок-ще участва,та ще участва.

# 41
Марианка,ние главно на твоята информация разчитаме-ти си винаги на пост с последните информации(то не зависи от теб дали са верни или не),за което ти благодаря. smile3525 smile3525

Марица се присъединява и към това. Simple Smile)

Ама такъв злобен принудителен рестарт си спретнах преди малко... щото съм леко  Outta Joint нагла. Simple Smile) Инсталиране на ъпдейт, темичката, статии с археологически новини и уърдовски док накуп... И все пак не мога да изляза от тук... Simple Smile Ще побъбря още малко и после - досадният ъпдейт...

# 42
  • Пловдив

Слагам си гифчетата. Покрай Мукадессссс, двамата започват да заздравяват връзката си.

# 43
А кога ще е началото на тези 20 мин .Това поне знае ли се вече официално newsm78

Марианка вчера припомни - от края на ноември до януари 2013-а се спряга началото. Simple Smile)) Много точна информация, нали? Simple Smile)

# 44
  • Пловдив

От арабските фенки. Под нея са двата въпроса с отговорите, които ние вече знаем. Снимката е прекрасна.

Общи условия

Активация на акаунт