Какво да правя, вече не знам

• 46 073
  • 648
  •   1
Отговори
# 390
Пръдльо! Поиграл си на семеен, омръзнало му и сега пак му се иска да е сингъл. Много мразя такива безотговорни лайна. Отървала си се от него, полей го и затвори този цикъл. Живей си живота без този трън в душата си.

# 391
  Аха. Невидял дискотеки и сайтове за запознанства. Прав му път.

# 392
Момчето е съвсем младо, наистина не е видял. 

# 393
Ми защо е хукнал да създава семейство тогава? Да мислят тия хора като се женят. Никой не е оженен на сила. Като им се ходи, та две не виждат, да се находят, пък тогава да си играят на семейство.

# 394

...обаче довидял да създаде дете и да пробва как е да си сеемеен не е бил малък, нали?. А, майката дали е видяла, а? Обаче тя е длъжна да си гледа детето и да не вижда. Как пък не...абсолютен лигльо. Crossing Arms

# 395
Lizet33, то е много лесно да викаш зарежи го, ама момичето има и дете все пак. На него как да обясни какво става?

Стига сте с тия деца бе Божее....от всички мъже които съм зарязвала имам дете и какво от това? Детето не може да е абсолютно никакъв фактор в личния живот. НИ-КА-КЪВ!!!!

# 396
  Таз пък Joy

# 397

....от всички обаче...колко ли са били?! Whistling

# 398

....от всички обаче...колко ли са били?! Whistling

Колкото са децата и, или по-точно, не по-малко от децата и   Laughing Аз пък съм тоолкова прозаична...3 деца от един мъж....а можеше например 3 деца от трима мъже Simple Smile

# 399
  • в сърцето на един мъж...
Е как пък да не е фактор? Като няма баща, като няма кой да й помага? Тя кво ще го прави? На боклука ли да го хвърли?

# 400
Колкото са децата и, или по-точно, не по-малко от децата и   Laughing Аз пък съм тоолкова прозаична...3 деца от един мъж....а можеше например 3 деца от трима мъже Simple Smile

Ще почнете да вдявате полека-лека как е най-изгодно...  Mr. Green

А баща не е този който е дал спермата, а този който го обича и гледа като баща. "Бащи" по този свят- бол!

# 401
Е как пък да не е фактор? Като няма баща, като няма кой да й помага? Тя кво ще го прави? На боклука ли да го хвърли?

Не, тя ще опъва каиша сама. Не е фактор, за да живее с него просто или не  би трябвало да е оправдание за да бъдеш с някого насила.

# 402
  • София

Член шести - да е бил видял!

То, и за нея важи де, но във варианта, все едно няма други мъже, баш на пубер попаднала!

# 403
  • в сърцето на един мъж...
Ми не е фактор да е с него, но е фактор за детето - щото какъвто и да е за нея, той все пак е баща на детето. Пък това - баща бил тоя дето го гледал, не тоя дето дал спермата... Мъглявина, щото тя не е намерила кой да се грижи за детето...

# 404
И къде ги тия бащи на чужди деца?  Crazy
Пишеш глупости, ама често ти се случва, та не се учудвам.
Каква ти е гаранцията, че следващия ще е по-добър? Примерно само питам...няма такава. Затова човек трябва да преценява и според случая да действа. Иначе с лека ръка ги ръсим тия деца...

Общи условия

Активация на акаунт