Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 606
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
Весел празник, момичета!
Според мен- кой както иска да идва, с или без.
Предлагам Интера, дата- нз.  Да се предложат две три и да пишем.
Предлагам всяка неделя до края на месеца. 12, 19,26.
Кой за кога е?

# 481
  • В.Търново
Хубава идея за среща,но без мен,за съжаление.Всички съботи и недели до края на месеца съм на работа. Sad

# 482
Kato има и работещи майчета, дайте идея и вие.
Да се уточним.

# 483
Аз бих дошла на среща, ако приемате мами със закачени на циците бебета Simple Smile) Иначе в близката година не виждам да се класирам :Р

# 484
Здравейте, искам и аз да се изкажа за д-р Димитрова алерголожката, тъй като видях, че името й се появи по-рано в темата. Мои роднини с малко детенце диабетик са я посетили по повод алергия на детето. Изписала е много силни лекарства и предвид деликатното състояние на детето е казала, че е на разположение 24 часа в денонощието ако нещо се случи. Снощи детето получава 2 гърча и губи съзнание при което майка му се обажда на въпросната лечителка в 5.30 сутринта, а тя казва да си лекуват детето на друго място и да не я занимават иначе щяла да се обади в полицията.
Аз нямам впечатления от нейната работа и не целя да оронвам авторитета й на лекар, но просто ми стана много неприятно от тази ситуация.  Sad

# 485
  • Велико Търново
Препоръчайте фирма за пране на мека мебел.

# 486
  • Велико Търново
Аз бих дошла на среща, ако приемате мами със закачени на циците бебета Simple Smile) Иначе в близката година не виждам да се класирам :Р
Две ставаме със закачените на циците бебета  Mr. Green

# 487
Две ставаме със закачените на циците бебета  Mr. Green

Белева, поне официално си признай де Simple Smile Дай снимка, това онова, ти така за третото докато стане ученик няма да ни кажеш  Mr. Green

# 488
Здравейте, момичета!
Аз съм мама на едно прекрасно момченце на годинка и половина, от скоро живеем в Търново и ми се ще да се запиша в темичката ви, надявам се да ме приемете сред вас Simple Smile

# 489
  • Велико Търново
.....

Белева, поне официално си признай де Simple Smile Дай снимка, това онова, ти така за третото докато стане ученик няма да ни кажеш  Mr. Green
да те настигна и почвам да се хваля  Grinning

# 490
Гали- добре дошла! Как е Коце?

# 491
  • В.Търново
qproin,чете ли моя коментар за алерголожката Димитрова?Явно й има нещо на тази жена наистина.Ние така и не отидохме на контролен преглед при нея,че щеше пак да крещи като истеричка на детето ми.Гледам я,че е в листата и на Стъкито за изборите.

# 492
  • София
Привет,
Имате ли впечатления от пивоварна Болярка? С инженерно образование съм и до седмица ще отидя до Търново за интервю. Нямам идея за заплащането, вероятно операторска позиция ще е.

От София съм.  Rolling Eyes

# 493
Положително ми е мнението.
Успех!

# 494
Ауу, Юле, на колко е? Нещо съм изтървала аз  Blush

Общи условия

Активация на акаунт