Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 612
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • В.Търново
Сиска,Таня шивачката работи ли в събота?Оставих два плата,гащеризон и нова рокля при нея,обеща да ми се обади тази вечер и нищо.Ходих два пъти при нея вече,а нищо.Утре преди работа да мина пак от там,ако всеки път се наложи аз да я търся,не ми харесва това...

# 497
Здравейте,момичета!  bouquet
Сигурно не ме помните,но преди списвах и аз в темата,а дори и съм я пускала няколко пъти.После заминахме за чужбина и спрях да пиша.Но сега ни предстои прибиране в България и ще сме си в Търново.Та имам няколко въпроса.За сега ще питам само за детската кухня,че вече сме с мома #2,а с каката не сме били в Търново,когато беше бебе.Тя мома #2 е вече на година и 4 месеца де,но мисля,че ДК може да се взема и до 2-3 годишна възраст.Поправете ме ако греша.Та:Какви документи трябват и къде е детската кухня в Търново и по-специално в Триъгълника?
Дано не ви пречи,че пиша до като сме още в странство! EmbarassedЩе се радвам после да се видим и на живо! Peace
Благодаря ви за отговорите предварително! Hug

# 498
  • Велико Търново
Мирка,как ще не те помним Heart Eyes
За кухнята нищо не мога да кажа аз за Мина вземах от частната,а за Божидара вече не си спомням какво е било Crazy

Роси,за сериозността на Таня не мога да отговарям Simple Smile

# 499
Сиска Heart Eyes!
А за частната да ми кажеш? Wink

# 500
Mirkata, за държавната детска кухня ти трябва бележка от педиатъра, че детето е здраво и няма алергии (нещо такова беше) и копие на акта за раждане. Документи се подават в поликлиниката. На Триъгълника не знам къде е кухнята, обаче Simple Smile Към момента цената е 2.30лв.

# 501
Здравейте, откъде в Търново мога да си купя текстилни ленти за кола маска. Предварително благодаря за отговора.

# 502
Някой знае ли към кого във Велико Търново мога да се обърна за претапициране на диван или по точно ушиване на нещо като калъф за диван?

# 503
Mirkata, за частната кухня http://www.vkusensviat.com/

# 504
Здравейте, момичета. Ще ви помоля за помощ, която в момента ми е много нужна. Трябва ми гинеколог във Велико Търново. Също така, ако мога да питам, дали знаете къде с вакуум се прави аборт в Търново? Знам, че има там, но не знам къде точно. Правих си само тест и за това първо искам да се консултирам с гинеколог, но определено не съм готова за второ дете при моите проблеми. Моля, помогнете!

# 505
avramovska, свържи се с д-р Маринова, тя би трябвало да ти даде актуална информация. Телефонът й е на първа страница. Стискам палци всичко да се развие по най-добрият начин за теб.  Hug

пресияна, опитай в магазините за пердета и дамаски. Преди мнооого години ми ушиха доста приятни калъфи за фотьойли в магазина за пердета на втория етаж в ГУМ. Не съм сигурна, че съществува все още, обаче.  Peace

# 506
  • Велико Търново
Магазинчето Макси Микси за копчета и всякакви шивашки чудесии вече го няма. Разбрах като пратих майка ми да ми сложат ново копче на дънките. На пазара в тунелчето работи, но там не слагали такива копчета. Някаква идея къде могат да ми извършат тази услуга?

# 507
Ако на някой му се ходи на театър, както на мен  Heart Eyes
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1084646

# 508
Благодаря ви за отговорите,момичета и за ЛС! Hug
Ще се радвам да се видим скоро и на живо!Ние ще сме на Полтава 9,така че ако има някой наблизо,да свирка!  bouquet

# 509
Здравейте и от мен  Party Като казахте за гинеколози... кои са вашите? Нека посъберем малко мнения. Доволни/недоволни от кого сте?
Аз лично смятам, пък и по събрани мнения от приятелки, че много зависи какъв точно е гинекологичния проблем към кого да се обърнеш...за жалост не всеки е толкова кадърен....

Общи условия

Активация на акаунт