Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 519
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • При децата ми
Момичета, дайте идея за заведение за детски рожден ден? Simple Smile

# 661
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D0%B2%D0%B5%D0%BB … Ub_kdH1MrYBxUG9kQ
Фасони, мисля че там правят детски празненства

# 662
Само имайте предвид, че пиците им са гадниии...

Някой да даде отзиви за роженните дни там- детските

И още нещо - каква е причината да затвори Смехоландия?

# 663
  • велико търново
Новият детски клуб ,,Приказките ,, на пишмана в бившият супермаркет на 2 етаж. Вече бяхме там на рожден ден и Теди не искаше да си тръгва .Просторно обзаведено,може да си поръчаш кетъринг почерпка от където желаеш .
От ,,Бианко,, не сме доволни .Много лоши каките в детският кът бе  #Cussing out

# 664
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
От ,,Бианко,, не сме доволни .Много лоши каките в детският кът бе  #Cussing out
При зависещи от мен обстоятелства, кракът ми не би стъпил в Бианко-Картала, камо ли там да направя РД на детето. Кухнята е ужасна / и като вкус, и като хигиенни условия/, тоалетните са страшно мизерни, "аниматорките" в детския кът  ooooh!.

# 665
От ,,Бианко,, не сме доволни .Много лоши каките в детският кът бе  #Cussing out
При зависещи от мен обстоятелства, кракът ми не би стъпил в Бианко-Картала, камо ли там да направя РД на детето. Кухнята е ужасна / и като вкус, и като хигиенни условия/, тоалетните са страшно мизерни, "аниматорките" в детския кът  ooooh!.

Цени- до небето..

# 666
  • велико търново
http://uzanafest.com/ Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 667
Един въпрос към майките с деца на ясла или градина - колко по-рано трябва да запиша бебето на ясла за да съм спокойна, че ще я  приемат. Няма да тръгне по-рано от септември другата година, но все пак искам да съм подготвена. Има ли голям наплив и труден ли е приема? Бихте ли препоръчали някоя ясла. Ние живеем в триъгалника.

Друго - във връзка със детската кухня - който може да сподели мнение за частната и държавната - цени, доволни ли сте от менюто?

И последно  Grinning от къде пазаруват детски стоки в града - памперси, пюрета и т.н.

Благодаря предварително!!! smile3525

# 668
Момичета, здравейте!

Писах на M0NIQUE с молба да добави в началната страничка на темата малко информация, но ще споделя и тук.

Аз съм една от майките в родителския кооператив  “Слънчева пътека” (Велико Търново).
Пиша Ви, защото в момента приемаме дечица, родени през 2010, 2011 или началото на 2012г. 

Ние сме семейства, които отглеждаме децата си, оставайки близо до тях, включвайки се активно в заниманията и обучението им, доколкото е по възможностите ни. Търсим съмишленици, с които взаимно да си допаднем и децата им да се чувстват добре в нашата весела групичка.

Нашите предимства:
- Малка група - до 10-12 деца
- Индивидуално внимание към нуждите на детето и изискванията на родителите
- Среда, близка до семейната
- Плавен преход, така че детето да се чувства спокойно и щастливо
- Домашно приготвена, здравословна храна, съобразена с вкуса му

Предлагаме също:
- Специални занимания с педагог
- Елементи от Монтесори педагогиката в ежедневието на децата
- Свободни игри на двора и на закрито (никакви телевизори)
- Целодневно работно време

Кооперативът се самоиздържа, т.е. не цели печалба, а само грижа за децата ни!
Намираме се близо до източния вход на стадион „Ивайло”.
За един безплатен ден можете да се свържете се с нас на тел.: 0884038909, на e-mail: slancheva.pateka@gmail.com или на https://www.facebook.com/SlanchevaPateka .

Моля Ви да споделите това с приятелите си, които имат малки деца. Знаем, че някъде там има семейства, които търсят точно възможност като нашата. Помогнете ни да ги открием! Благодаря Ви много за вниманието и съдействието!

# 669
presiyana,
аз малкия още не съм го записала на ясла, но тази, в която ще го записвам, сега почива, та другия месец ще свърша и тази работа. На 5 месеца е.
Малкия ми не е захранен и не ползвам пюрета и тем подобни, но иначе в Щастливото бебе до парка на Триъгълника има разнообразие, а също и в ДМ. От ДМ пазарувам памперси Babylove и съм доволна.
Детски кухни не съм ползвала с каката, сега също не ми трябват  Simple Smile Аз ще приготвям всичко вкъщи.

# 670
  • Велико Търново
presiyana, за яслата не мога да се изказвам, защото още не съм записала малкия, а е на 10 месеца, но явно съм закъсняла, защото мои познати мами си записали децата още на по 2-3 месечна възраст.
     За магазини за пюрета сме доволни от Ганчев, защото Преси хареса само техните пюрета, а в магазинчето са по-евтини.
     Памперси вземам от едно малко магазинче, приличащо на склад, на Габровски, до двата магазина за кафе, ако се сещаш.
     От 1 месец е на кухня. Записах го на частната и сме много доволни. Готвят вкусно, разнообразно и на бебо му харесва. Преимущество пред държавната е, че можеш да избереш различен грамаж за храните, в зависимост от кое по колко хапва, както и ако не обича някоя храна, да не ти слагат такава. Като недостатък мога да кажа, че е по-скъпа, но все пак е оправдано. Всеки ден има месце - дали в супата, дали в основното, а десертите са много хубави винаги eat

# 671
Момичета, здравейте!

Писах на M0NIQUE с молба да добави в началната страничка на темата малко информация, но ще споделя и тук.

Аз съм една от майките в родителския кооператив  “Слънчева пътека” (Велико Търново).
Пиша Ви, защото в момента приемаме дечица, родени през 2010, 2011 или началото на 2012г. 

Ние сме семейства, които отглеждаме децата си, оставайки близо до тях, включвайки се активно в заниманията и обучението им, доколкото е по възможностите ни. Търсим съмишленици, с които взаимно да си допаднем и децата им да се чувстват добре в нашата весела групичка.

Нашите предимства:
- Малка група - до 10-12 деца
- Индивидуално внимание към нуждите на детето и изискванията на родителите
- Среда, близка до семейната
- Плавен преход, така че детето да се чувства спокойно и щастливо
- Домашно приготвена, здравословна храна, съобразена с вкуса му

Предлагаме също:
- Специални занимания с педагог
- Елементи от Монтесори педагогиката в ежедневието на децата
- Свободни игри на двора и на закрито (никакви телевизори)
- Целодневно работно време

Кооперативът се самоиздържа, т.е. не цели печалба, а само грижа за децата ни!
Намираме се близо до източния вход на стадион „Ивайло”.
За един безплатен ден можете да се свържете се с нас на тел.: 0884038909, на e-mail: slancheva.pateka@gmail.com или на https://www.facebook.com/SlanchevaPateka .

Моля Ви да споделите това с приятелите си, които имат малки деца. Знаем, че някъде там има семейства, които търсят точно възможност като нашата. Помогнете ни да ги открием! Благодаря Ви много за вниманието и съдействието!
Това звучи мнного хубаво...само че каква е таксата?

# 672
  • В.Търново
Моето дете е родено 2009г,което значи,че не може да се включим...за съжаление.

# 673
presiyana, за детските градини се записва детето през януари на съответната календарна година, през която ще постъпва детето. Т.е - ако ще тръгва септември 2014, трябва да се запише януари 2014. Доколкото знам, има значение дали живеете в района на градината.
За детските ясли обаче записването и чакането на ред може да стане още от раждането на детето, без значение за коя година кандидатствате. И няма значение къде живеете. Важно е само дали молбата е подадена достатъчно рано. Аз предишния път закъснях и не успях да се вредя за яслата, която е на 2 минути от нас и водихме баткото на по-далечна ясла. Сега обаче съм взела мерки от рано и вече записах бебето да чака ред за есента на 2014. А той е още на 2 месеца Simple Smile
Но, не знам, може в яслата на Триъгълника да има повече бройки и да не е необходимо толкова рано да се кандидатства...

# 674
Знаете ли къде в Търново се изкупуват бижута? Сваровски?

Общи условия

Активация на акаунт