Вятърът фучи и вее, но във всяка мама МАЙско слънце грее !

• 24 806
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
изглежда ,че доста мами ги болят главите днес ,включително и мен,и то доста силно.започвам да си мисля дали не е от витамините/мама протект/ защото аз други лекарства не пия.но днес не се трае това главоболие и се замислям за парацетамол.
че ще ходя и на кола маска/бразилска/ Simple Smile ....трябва да съм в кондиция Simple Smile

# 121
  • София
bruha1 аз вече пих Парацетамол, но не минава #Crazy. АУУУУ не те ли е страх от колата маска - боли ooooh!

# 122
аз съм свикнала,но ме притеснява,че от бременността като че ли ме боли повечко,но какво да се прави в понеделник сме на доктор и трябва да сме представителни  bowuu

# 123
Като стана въпрос за колата маска, да се включа Laughing Аз си правя редовно.Ако някъде прочетете или чуете, че не трябва да се ходи на кола маска, имайте предвид, че това касае случаи, в които сефте стъпвате на кола маска.Може наистина да ви боли, да се стягате и това не е хубаво.Но ако ходите редовно, тази болка не я възприемате като стрес.Поне за мен е така.
В първите седмици от бременността допуснах да ме подведат, че едва ли не ще пометна, ако ходя на кола маска.Та се бръснех.Няма такъв ад ooooh! И след като се пообразовах по темата, разбрах, че няма нищо страшно и фатално за бебето. Peace

# 124
  • София
И аз ще ходя днес на кола маска. Ще ме боли, знам си аз, дори повече отколкото преди, но ще ходя. И ще се подстрижа малко, и ще се боядисам най-накрая  4470 Моята коса е доста дълга вече, до средата на гърба ми е. Грижите за нея ми идват малко в повече вече и от сега обмислям подстригването и до..... ушите. След появата на малкото ми второ момиченце нямам да имам време за кипрене, а и честно казано предпочитам това време да го дам на семейството си.
След появата на Кати доста си улесних живота откъм домакинстване, но тогава и с повече средства разполагах и можех да си позволя всичките тези глезотийки, които ми служат вярно все още и са ми най-добрите приятелки в домакинството  clean clean clean prostor

# 125
  • в пералнята
Като стана въпрос за колата маска, да се включа Laughing Аз си правя редовно.Ако някъде прочетете или чуете, че не трябва да се ходи на кола маска, имайте предвид, че това касае случаи, в които сефте стъпвате на кола маска.Може наистина да ви боли, да се стягате и това не е хубаво.Но ако ходите редовно, тази болка не я възприемате като стрес.Поне за мен е така.
В първите седмици от бременността допуснах да ме подведат, че едва ли не ще пометна, ако ходя на кола маска.Та се бръснех.Няма такъв ад ooooh! И след като се пообразовах по темата, разбрах, че няма нищо страшно и фатално за бебето. Peace
+1
Тук в темата даже се вихреха дебати относно колата. Няма нищо фатално. Аз всеки месец се подлагам на тази процедура навсякъде, много по-хигиенично ми е.

# 126
  • София
+1
Тук в темата даже се вихреха дебати относно колата. Няма нищо фатално. Аз всеки месец се подлагам на тази процедура навсякъде, много по-хигиенично ми е.
Аз този проблем го реших преди година с лазерна епилация. Няма такъв кеф, препоръчвам с две ръце! Заслужаваше си всяка стотинка! Като приключа с кърменето живот и здраве ще отида на 2-3 поддържащи процедури, че се появиха тук-таме разни косъмчета.

# 127
Напълно съм ЗА кола маската, стига и преди да сте се обезкосмявали по този начин и да сте свикнали на болката. Бръсненето е отвратително, особено там долу... Blush В началото като ходех до АГ всяка седмица и ми се наложи да се обръсна един път.   Shocked Да не ви разправям колко по-гадно ми беше после. То бяха сърбежи, пъпки, а на следващата кола много ме боля.  ooooh! След колата растат много по-бавно, по-редки са, не боцкат. Екстра си е!   Flutter

# 128
  • София
Аз този проблем го реших преди година с лазерна епилация. Няма такъв кеф, препоръчвам с две ръце! Заслужаваше си всяка стотинка! Като приключа с кърменето живот и здраве ще отида на 2-3 поддържащи процедури, че се появиха тук-таме разни косъмчета.
Точно това мисля да направя след кърменето  Hug. Винаги съм се бръснала - умирам от страх от кола маска на "съкровеното ми място".

# 129
Вече и аз мога да си правя изводи  newsm48 - Анум яко ти е влезнала под кожата!!!!  
А представяш ли си какво правя с мъжете  4470  Flutter  rotfImao rotfImao rotfImao
 Нанина- не се връзвай на ТМ, то тия пререкания отвреме-навреме са солта на семейния живот  Hug  Поздравления за новата стая, не се преуморявай  Simple Smile
 Аз направих пълен курс фотоепилация и засега е добре положението там долу. Към лазерна ще прибегна някой ден когато приключа окончателно с детеродната дейност.
 Кафе с мляко си пия всяка сутрин, след като спрях цигарите не мога да се лиша и от него. Като ми падне кръвното пия айран със сол, че кофеина много ми действа и получавам сърцебиене . А безкофеиновото кафе е такава химия, че не смея.
 Мернах, че за Активия сте писали- в нея слагат Дуфалак и от там идва разхлабващото й действие  Peace

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 15:08 от Анум

# 130
  • София
А представяш ли си какво правя с мъжете

Не смея да си помисля, че......... Blush moresmile

Има ли мами дето пушат   smile3513

# 131
Аз като някаква зла вещица идвам и почвам да намилам Laughing Крайно ми е мнението за бременните пушачки.Предпочитам да не се хвалят с това Confused Отказах цигарите януари месец тази година.Разбира се, че имам моменти, в които ми се припушва, но не си и помислям да си угодя.Знам до какво води "само една цигара".Имам един грях обаче.Септември месец имахме една раздяла с моя, не знаех къде се намирам, но и не предполагах, че съм била бременна тогава.Та пуших 5 дни.В мига, в който си видях теста пощурях от яд, че съм пушила.И дотам бях с цигарите аз. Hug

# 132
 Стефи Д,и  аз явно съм сред пъзлите Laughing не ми стиска да си направя кола маска там долу  Crazy винаги съм действала със самобръсна4ка . А относно на4алните ''депресии'' и мисли,4е нищо няма да е както преди с големите ни-малки де4ица ,сигурно е нормално и през това да минем  Peace макар 4е в твоят слу4ай всик4о си е нормално,при мен е гадно 4е не мога да шавам много много,както аз си знам  Peace
Нанина,такива изнервения са нормални !всеки има лоши дни и обикновено си го изкарваме на най близките  Peace ooooh! Не обръщай много внимание ,мисли за беб4ето  Hug
цигарите ги спрях преди 5 години по4ти  Hug

# 133
  • в пералнята
Аз пушех преди да забременея, след като видях положителното тестче прекратих тотално. Но по принцип не съм била страстен пушач и не съм пушила по повече от 5-6 цигари на ден.
Мен ме е яд за една вечер, в която доста прекалих с алкохола. То е било няколко дни след зачеването... ooooh!

# 134
  • София
Много ми е грозно и безотговорно да видя бременна да пуши!!!!  smile3516. Имам една колежка дето като забременя и д-ра й бил казал да не ги спира цигарите, защото щяла да си стресира организма и от там бебето. На нея само това й трябваше да чуе и пушеше дори повече от преди  Close
Аз ги спрях в момента, в който разбрах, че съм бременна преди повече от 2 години и дори не съм си и помисляла да се връщам към тях.

Общи условия

Активация на акаунт