Вятърът фучи и вее, но във всяка мама МАЙско слънце грее !

• 24 796
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Честит рожден ден, Ани!!!! Да си жива и здрава и много много щастлива.
И аз разбрах за 25 % - то намаление утре в Хиполенд - мисля да се възползвам, че за Дядо Коледа скоро ще мисля Simple Smile

# 601
Бъфи,наистина ли,на всички стоки newsm78Ма то това звучи много добре,даже нереалистично Shocked
Дааа, на всички налични стоки  Simple Smile, само утре 23.11.2012г. Наричат го Лудият петък   Laughing

# 602
  • Бургас
Toва за всички магазини в страната ли се отнася или за всеки град е различно?

# 603
Леле момичета аз от час и половина гледам бебешки дрешки и не мога да им се нарадвам,за момиченце толкова голям избор има....и едни сладки пухкави роклички..ух...нямам търпение. Heart Eyes Искам да ми препоръчате помпа за кърма,с предната бременност нямах възможността да изпитам това чувство и силно се надявам сега да не лиша бебенце а и себе си да преживеем този хубав момент.

# 604
Мон, важи за всички физически магазини Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 18:11 от buffy

# 605
  • Бургас
Помпа за кърма - имах ръчна на Авент, беше към 80лв тогава, не помня точно. Помогна ми много. С нейна помощ и с един лактогонен чай имах много кърма, самото дето моето диване почна да се мята и да не иска да суче сам, цедих няколко месеца и на 7-мия месец го отбих.

Сега вече има сигурно и още по-добри от тази, аз гледах бебе преди 7г все пак Mr. Green

# 606
  • София
Инче, препоръчвам ти на Медела. Страшен вакум прави!!!! Не си взимай електрическа, че бързо се чупят.

Като говорим за намаления и дрешки Simple Smile на 1-ви декември мисля, че ще е голямото намаление във Фокс. Тогава отварят и мола на бул. България и там ще има доста сериозни намаления. Във ФБ писах и за намалението в Комсед, което е всяка година около нова година /40%/. И внимавайте с Хополенд, защото много надуват цените на някои стоки и с това намаление, все едно е без намаление Simple Smile

# 607
  • Бургас
Мон, за всички физически магазини се отнася  Mr. Green

Благодаря, дядо Коледа в мое лице ще пазарува значи утре Mr. Green

# 608
ina_27, аз ползвах на Медела Мини електрик. Много съм доволна, електрическа е. По принцип не е евтина, но аз си я поръчах от e-bay, от някаква жена, която не я беше ползвала. Изпрати ми я от Англия, всички части си бяха опаковани. С 30-те лв. доставка, помпата ми излезе около 100лв. А това за доставката е друга тема, просто това ми беше първата покупка от сайта и изобщо не бях в час, иначе можеше да ми излезе и по-евтино.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 18:11 от buffy

# 609
Девойки,не ни ли е малко рано за пазар?Simple Smile))

# 610
  • Бургас
! Не си взимай електрическа, че бързо се чупят.

И внимавайте с Хополенд, защото много надуват цените на някои стоки и с това намаление, все едно е без намаление Simple Smile

Да, ръчните са по-издръжливи, а и лично на мен, са ми по-удобни.

За Хиполенд аз си знам моят син какви неща иска и колко струват по принцип, та няма вариант да ме метнат, да имат късмет да няма промяна в цената и всичко да е мираж и заблуда на врага Twisted Evil Mr. Green

# 611
  • София
За утрешното намаление говорим за подаръци за братчета, сестричета и приятелчета, а не за бебета Simple Smile

А така Мон Simple Smile

# 612
 Ето ме и мен след доволна обиколка по магазини  Mr. Green Сдобих с ботушки с дебели грапави подметки и със нисък широк ток. Не са върха на красотата, но са подходящи за зимата Simple Smile
 И тук са започнали да украсяват за празниците- чудно е  Party А в началото и средата на януари ще има големи разпродажби - тогава ще пазаря основните неща за бебчо. И baby shower- а ще е тогава, защото майка ми и сестрите ми ще са тук Simple Smile
 Утре съм на преглед и вече не ме свърта Simple Smile
 Първата бременност си бях купила електрическа на Авент, цедих се с нея известно време докато ми спре кърмата- изглеждаше ми доста удобна работа. Продадох я, но сега пак мисля да си купя такава. Ще видя и другите мами какво ще купят Simple Smile

# 613
Не съм съгласна, че електрическите помпи се чупят по-бързо. Може би зависи каква марка е  Thinking. Моята (Медела мини електрик), след като я ползвах половин година я дадох на една приятелка и тя я ползва и ми я върна работеща  Wink. На мен ми е по-удобна електрическата, защото не се занимаваш да стискаш постоянно с ръка. А и за цената ... ако не броим доставката ми излезе около 60-70 лв., което си е горе-долу на цената на една ръчна  Sunglasses.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 18:12 от buffy

# 614
  • София
Да, Бъфи, голямо значение има и марката на помпата. Аз в интерес на истината ползвах съвсем обикновена помпа на Кемпол бейби /вършеше ми работа чудесна/. Взех я за 25 лв. от Комсед на 50% намаление. Обаче й загубих една част и вече не ставаше за нищо. Тогава взех тази на сестра ми на Медела и огромна разлика. С няколко напомпвания цялото шише пълно. Страшен вакум. Бях напълнила 2 рафта във фризера с пликчета кърма. Явно самата марка Медела си е хубава и за ръчна, и за електрическа помпа

Общи условия

Активация на акаунт