Вятърът фучи и вее, но във всяка мама МАЙско слънце грее !

• 24 787
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Много пишете, беее, нямате изчитане Laughing И не ви изчетох съответно.
Пъро да честитя рожденния ден на аni2002  bouquet Желая ти всичко най-хубаво, но най-вече здраве!

Днес бях на преглед при д-р Чорбова за пръв път.Хареса ми много, дано и занапред да й е такова хубаво отношението.Взе ми секрет за микробиология, че досега не бях пускала.Иначе бебето си щъкаше доволно, расте си, отговаря си на седмиците.Все още не знаем пола, но аз и никога не питам.
Ще разберем на някой от прегледите така или иначе.Назначи ми магнезий, защото плацентата ми била малко ниско разположена, та за всеки случай.Ще видим дали и на мен ще ми действа по такъв начин като на повечето от вас Laughing Каза временно да спра витамините и да почна Биозин мама за зимния период.Гледам за кърмене вече си говорите.Кога родихме, кога кърмене, ама нищо Laughing Laughing Намирайте си се на приказка.
Лека и спокойна вечер от мен bowuu

# 631
Аз да си призная вече си купих ръчна помпа на Авент.Имат промоция -25%.
Понеже първия път имах страшни проблеми с гърдите (бях пред операция) и се мъчих 6 месеца с една помпа спринцовка.
Сега си взех от рано.

# 632
Лелеее, тази помпа-спринцовка е чист кошмар,  истинска инквизиция...сега като се сетих, бяха ми я пробутали отнякъде  smile3515, добре че се сдобих набързо с нормална помпа...

# 633
Само да вметна, че тази на Медела работи на ток и на батерии. Те се водят за най-висок клас и съответно смятам, че са най-добри.  Peace Прочете малко повечко! Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 17:31 от Neveroqtka

# 634
Малко рано наистина май подхванахме тази тема, но и аз да споделя. Аз също ползвах на Медела ръчната и съм супер доволна. Трябва да си я потърся да видя в какво състояние е, че и този път мисля да й се доверя.

# 635
  • София

Хихик, ама защо само се оплаквате, че в другите теми има някой "който дразни"...
Дори проверих, не можах да разбера за кого говорите  Blush Аз съм такава любознателкааааа   

А за кърменето, на мен ми е рано, ама е добре мамите с опит да споделят, че и на мен помпата ми изглежда като уред от инквизицията  Crazy

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 17:52 от rainy...

# 636
Аз така и не използвах помпа а ако ми се наложеше се цедях на ръка.Simple Smile
Но този път май,май ще си купя  помпа.Simple Smile

# 637
Силвърче, и аз същото щях да кажа, виждам обаче, че Невероятка ме е изпреварила - електрическите помпи работят и на батерии. Виждам, че има доволни и от ръчната на Медела, явно наистина са висок клас и са хубави и двата вида. За бръмченето съм съгласна, не е много приятно, особено по нощите, но пък си има други предимства. От ръчната на Авент мои приятелки също са много доволни  Peace.

rainy, това за моето писание ли се отнася? Ако е така, то това е стара история и героите са от стара тема  Wink.

# 638
То, че е рано-рано е.Но мисля, че всяка бременна се вълнува от тези неща и никога не е рано да се онформира за нещо.
На ръка нямам представа как би ставало цеденето, сега отивам да прочета как става, че ми стана интересно  Laughing

# 639
Момичета,връщам се от лекар..Всичко е наред,расте малкото човече..Не видяхме пола,седеше по турски,после се боксираше,като тати..Но..Да ви питам,платен преглед,протече за 5 минути,хич не ми обърна внимание,взе ми 50 лв..Някак тъпо ми стана..Вие къде ходите,за мамите от София?Ка протича прегледа,аз жк я водя в 14 поликлиника и се чудя дали да не си остана само там.. newsm78

# 640
  • Бургас
Гледам за кърмене вече си говорите.Кога родихме, кога кърмене, ама нищо Laughing Laughing Намирайте си се на приказка.

Права си, че е рано, но също така, малко "обща култура" за това-онова никога не е излишна, защото в последния момент човек се чуди за какво да мисли по-напред, какаво да купува  и какво да прави. Не е казано сега да купуваме помпите, но да се знае коя каква работа върши може да бъде само от полза. Същото се отнася и за колички, кошари и всякакви други неща. Wink

Аз така и не използвах помпа а ако ми се наложеше се цедях на ръка.Simple Smile

Мен на ръка ме болеше, въпреки че уж го правих правилно. А и как се цедят примерно 400мл на ръка  Crazy, трудно ми е да си го представя. С помпата става за нула време.

# 641
  • Бургас
Много ме е страх аз се обадих на лекарката тя каза да си сложа една превръзка и да наблюдавам дали ще продължава и ако продължи се правело някаква проба от превръзката се изследва течноста и се разбира дали са оклоплодни води или не.

Сега как си, тече ли още?
Колко течеше, напоява ли превръзката или е малко и само ти създава усещане за мокрота?
Къде трябва да я занесеш тази превръзка за изследване?

# 642
 Лилия, дано всичко е наред  Hug Предполагаам си отишла на лекар, дано се върнеш с хубави новини  Praynig
 Момичета, благодаря за размислите и страстите относно помпите  Hug
 Доста бебета са минали през ръцете ми, но изобщо не се чувствам уверена  newsm78 Бременността ми е позната територия, обаче за след това  Crazy  Затова и гледам да събирам предварително информация  Simple Smile
 Аня, хубаво, че си случила на свястна лекарка Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 19:09 от Анум

# 643
Анум  като дойде момента и гушнеш едно пухкаво мъниче всичко ще си ти идва отвътре.Simple Smile

# 644
  • Бургас
Анум  като дойде момента и гушнеш едно пухкаво мъниче всичко ще си ти идва отвътре.Simple Smile

Принципно си права, но има и неща, като кърменето например, които се учат, не винаги става от раз и само по инстинкт... Wink

Да не говорим пък захранването какво е... Crazy Mr. Green доста неща трябва да изчете човек, за да избере най-добрия вариант за бебето си.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 19:21 от Мон...

Общи условия

Активация на акаунт