Вятърът фучи и вее, но във всяка мама МАЙско слънце грее !

• 24 771
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Архи съгласна съм с теб, но не искам всеки втори коментар да съдържа моя ник, без никаква реална причина   Grinning Поне да съм виновна  Mr. Green

# 661
Детско  bouquet  bouquetповедение,благодаря ти..Просто за не знам кой си път искам съвет и не получавам отговор,това е..Наистина много се вълнувам и не излизам от този сайт,не съм враждено настроена..Чета всеки ден..Явно съм пропуснала нещо.. Heart Eyes txtloves newsm57

# 662
  • в пералнята
Ами много ме хваща яд вече.  И аз го виждам за не знам кой път и не мога да разбера защо. Когато вляза в темата, първата ми работа е да изчета коментарите, които са писани преди това. Много от тях отговарят на моите въпроси - ние сме с еднакви проблеми и терзания. Когато имам нещо добавям. Не отговарям на въпроси, които са обсъждани 5 пъти, защото ми е досадно, че реално някои хора не четат. След 5 страници някой ще пита за помпите за кърма и ще има същите излияния като сега.
Форумното пространство е свободно - никой не е длъжен да коментира и отговаря на всички въпроси. Ако на някой не му е отговорено, да не се сърди, а да чете.  Peace

# 663
  • София
Спокойно,момичета,не се поддавайте на хормоните Mr. Green
Анум,справяш се прекрасно и с ентусиазъм за темите,имай предвид,че организационният труд обикновено остава недооценен ConfusedОт мен имаш много целувки и похвално благодаря Heart Eyes
Наистина въпросите се повтарят в темата,както и обсъжданите теми,но все пак бремненността не е необятна материя и е нормално въпросите да се въртят около раждане,кърмене,наддаване,запек и т.н.Едва ли ще засегнем темата за глобалното затопляне Crazy
Но все пак,не бива някой да се сърди за каквото и да е,защото тук все пак не сме Софсправка и не може да се очаква мигновен отговор на възникнало питане Rolling Eyes

От мен лека ви нощ,утре ще ставам рано да си правя фреш от моркови и ябълки...познайте защо ooooh!

# 664
Анализиращ се, не те видях да споменаваш секса Mr. Green 4470

Само за протокола да питам:не на всеки магнезия влияе слабително, нали?

# 665
  • София

На мен явно ми влияе обратно,за съжаление Rolling EyesА за секса,предпочитам да практикувам,не да обсъждам Mr. Green

# 666

На мен- да  Mr. Green Откакто го пия, нямам проблеми с онова  Grinning

А за секса,предпочитам да практикувам,не да обсъждам Mr. Green
Това е приказка  Hug  Flutter

# 667
djuliani, мила не се ядосвай, всяка си е в собствения филм, и на мен ми се е случвало да питам и да не ми отговарят, но съм наясно, че това, което е важно в момента за мен не е точно сега за друг  Hug  Наистина няма нищо лично към никой...всички сме в матрицата  Laughing  Laughing  Laughing
Аз ходя по ЗК в МД и съм много недоволна...както бях и с първата бременност пак проследявана в МД. Разбирам ги, че имат много работа, но е ясно, че 5 мин преглед да видят дали има пулс бебето е крайно недостатъчно за мамите. Затова ходя на частно при една лекарка в Лозенец, кабинета й е у тях и приема по всяко време, гледа ме по 45 минути минимум (брои пръсти, ноктенца, проследява кръвоносни съдове...и всички там чаркове) На моменти е чак досадна, но пък на това му викам задоволителен преглед.
За секса да кажа...на мен хич не ми се прави...и с първото бебе бях така,,,явно всеки го удрят хормоните на различно място  Hug

# 668
И аз предпочитам да го практикувам..а нъцки  Rolling Eyes Въздържанието взе да ни се отразява, скарани сме и съм го заточила оттатък, не ща да го виждам..много ми е несимпатичен в момента  Crossing Arms   

Аз пих прясно мляко сега и нещо пак стана разхлабена работата  Laughing Едни се чудят как да разхлабят нещата, аз се чудя кое да ям, че да е стане разхлабено  Laughing Бълбука ми корема сега  Laughing
А пък като съм седнала, явно от сгъването, но коремът ми изглежда като да съм в 5, 6-и месец  Laughing

# 669
  • Belgium
Здравейте мами,

Много се колебах дали да напиша коментар по една от последните теми които засегнахте, и реших да го направя, не само заради себе си а заради останалите мами които са като мен (надявам се да не съм единствена). Praynig
Разбирам разочарованието на част от вас когато ‘трябва’ да се коментират за пореден път въпроси които вече са били коментирани, (това е и причината аз да съм най-вече читател,а не коментатор) но искам да ви помоля да се опитате да се поставите на мястото на мамите които задават тези въпроси..толкова късно..след 5 ..10 или 40 страници.
 Ето моя пример, работя на пълен работен ден, от работното място нямам достъп нито до форуми, нито до ФБ. 2 или 3 дни в седмицата сме на езиков курс до 22ч, т.е. 23ч БГ време… В началото когато преди около 2 месеца започнах да ви чета..ако не успеех през седмицата, наваксвах  weekend-а, и пак ми беше кофти да се включвам с коментар след 5-10 страници, след като вече съответно сте преминали на друга тема... и за мен не е ОК като някой ‘идиот’ да се включа с това забавяне,
Сега нещата са още по-различни,,,още повече мами preggo(суперрр) и още повече коментари.. Този weekend бяхме с ММ на ‘babymoon’ в Лондон, изкарахме си супер...върнах се и вече бяхте изписали 35стр...
Надявам се да ме разберете правилно, искрено завиждам на възможността на тези от вас които могат да следят/четат/пишат редjavascript:moreSmileys();овно,( мн ви се радвам когато се поздравявате за празници..розови. stork-girl.сини гащи stork-boy и т.н.)..Но аз примерно не съм от тях...очертава се и да работя до 1-2 седмици преди термина,,когато вече 90% от вас ще са си в къщи от поне месец..ще значи ли това, че не бихте ми помогнали с опит ако не съм изчела вероятните 40 страници дневно? Thinking
Втория фактор поради който аз например имам ‘закъснели въпроси’ е факта че термина ми от 24.5...се смени на 30.05...напълно естествено е да сте коментирали или засегнали до някъде мой въпроси или притеснения. Което не значи, че не е моето време за споделяне, поискване на съвет и т.н...аз просто вървя седмици след вас .  Sad

П.С. Тук държа да спомена 4е може би преди 3 теми имах въпрос за зацапването, знаех че е коментиран вече, едва ли ще ми повярвате, но помних дори и част от репликите с които беше засягана тази темата..когато обаче ми се случи и на мен..търсих..търсих...четох и толкова се бях притеснила и не намирах информацията..тогава ви писах, и съм безкрайно благодарна, че след по-малко от час се намериха мами който обясниха за техните случай, успокоиха ме, въпреки че моя случай беше различен. Тогава малко след като получих  първия отговор (аз си продължавах да се ровя в старите теми) се оказа че 3 пъти съм гледала страницата в която е обсъждано...и очевидно 3 пъти не съм обърнала нужното внимание..не можех да се ядосвам на себе си защото бях адски притеснена.

Сладки сънища на всички мами    smile3524

# 670
Здравейте мами и от мен! Не мога да смогна да изчета темата днес. Хоп- и то станало 1 часа посред нощ!

Днес бяхме с бебка на втора ФМ при д-р Врагалева.
Момиченцето, което беше заподозряла в 12-та седмица се потвърди.
137 грамова кифличка!

БХС-то във Фемина вече струва 55лв. Нещо си там по здравна каса нямали пари да финансират!

И аз след първата бременност се родих като ми падна в ръчичките помпата на Авент! Възнамерявам пак на нея да разчитам! Simple Smile

Tina_mm и аз съм била в подобни положения: търсиш нещо защото точно сега ти е важно, а не го намираш! Разбирам те напълно и споделям мнението ти. Стига да мога да помогна, нищо не ми пречи да се повторя и потретя за всеки в нужда!  Peace

Да ви се оплача, че тоя коварен вирус още ме тормози, ами за капак и малкия и майка ми го почват!
ПАЗЕТЕ СЕ ВСИЧКИ!  Stop

Лека нощ! До утре! Simple Smile

# 671
  • Бургас
Момичета, понеже наближава да изпишем темата- моля ви в началото на следващата- не ми благодарете  Mr. Green Не че не ми е приятно, просто има мами, които смятат, че това е загуба на място в темата и във всяка  фейсбук публикация, в която някой се оплаква, че не му се обръща внимание във форума срещам собствения си ник, обсъждат се напразните благодарности към мен, което не ми харесва  Peace

Ок, но това е отчетна тема и както всеки може да идва и да хленчи за щяло и нещяло, така може и елементарно уважение и благодарност за положения труд да се изрази. Аман от женски кудкудякания и недоволства. На който му харесва - добре, на който не му харесва - форумът си има "изход", никой не го държи насила тук  Whistling

И на мен не ми се четат подробности всеки ден кой е станал с гъ*а нагоре и всякакви напълно излишни детайли, ама какво да се прави Mr. Green Аз затова и често "чета" темата по диагонал, че нямам време за дребни и неважни неща.

Аз ще продължавам да ти благодаря, защото уважавам труда, който полагаш за всяка тема  Heart Eyes Hug и напук на всички, на които това не им харесва Mr. Green Joy

А сега добро утро  Laughing Hug

# 672
  • Бургас
И благодаря   bouquet предварително за новата тема, като дойде време ще благодаря отново и в нея  Mr. Green Laughing

Ей т'ва съберат ли се много жени на едно място, винаги става мазало  Mr. Green Е затова уважавам мъжете повече и повечето ми приятели са мъже, на тях им са чужди тези тъпи женски интрижки и мрънканици Mr. Green

# 673
Добро утро мами,
виждам, че пак сте се нажежили. Има хра с повече свободно време, които са доста активни...нека си останат такива, просто когато някоя мама дойде притеснена с въпрос ще се повтаряме и потретваме. И чета по диагноал, защото нямам време за всичко, но това не ми пречи, трябва просто да сме толерантни и да се изслушваме  Peace.
На Анум винаги има за какво да се благодаря, аз, а предполагам и много други нямаме времето и уменията да направим така хубава темата   bouquet
Marina Bene, честита ти 137 грамова кифличка, страхотна радост   bouquet
Приятен ден на всички  Hug

# 674
  • Бургас
Добро утро мами,
виждам, че пак сте се нажежили.

Ами ... чешем си клавиатурите и се намираме на работа  Whistling
А относно сериозната част от поста ми /ако някой прави разлика кога говоря сериозно и кога само се лигавя/, дразни ме, когато съм свидетел на несправедливости и затова реагирам.
Но в момента, в който изляза от темата забравям за тези дребни и нищожни "страсти", че ми е обидно, че въобще се занимавам с тях  Mr. Green

С което приключвам, за да не ме разбере някой погрешно /ако изобщо някой ме разбере правилно  Joy/

Общи условия

Активация на акаунт