Вятърът фучи и вее, но във всяка мама МАЙско слънце грее !

• 24 764
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Добро утро дами,
брейй два дни дет се вика не съм се отчела, а то "доста забавано" било тук.

Само искам да пожелая хубав петъчен ден на всички (най-вече работещите), добро настроение и разбира се по-малко неразположения и болежки.
Радвам се за всички, които са имали добри новини при прегледите си, или пък са разбрали пола на бебчето си, мъчно ми е за всички, които имат някакви притеснения...
Усмихвайте се повече и не си създавайте излишни негативни емоции  Hug Heart Eyes на всички коремчета.
Днес мисля да намина при докторката, да видим какво ни е положението.

# 676
Добро утро  на всички, браво на всички мами , които са видели бебчетата колко са пораснали. Стефи, честито ви момченце, няма по-хубаво от това да имаш и от двете според мен  Hug Hug
Аз лично благодаря на всички, защото давате страхотни съвети и винаги мога да ви попитам като има нещо.А и направо знаете толкова неща, аз съм много боса все още. Няма FB и не знам как стоят нещата там, но аз лично съм си изказвала мнението за Анум и няма да се повтарям, просто за мен е невероятна нищо, че не се познаваме и с удоволствие чета всичко, което споделяте.Радвам се на всяка една от вас и изживявам всичко, което казвате  Hug Hug Hug
Надявам се денят да Ви е хубав и да си починете събота и неделя и да няма проблеми, нерви и  ядове  Hug Hug Hug
Аз обмислям да ида до Хиполенд да видя какво ще е това прочуто намаление, ММ каза да си купя количка ако искам ,ама според мен е много рано още  bouquet  bouquetза всички

# 677
  • Северозапада
Ехо, тъкмо вчера се радвах, че темата ни е спокойна, а то какво станало снощи  ooooh!
Ще спестя малко място и ще скрия мнението си за вчерашните търкания. Който иска, да чете
Скрит текст:
Аз не мога да разбера, какво толкова се палите. Имаме още около половин година до края. Знаете ли колко още пъти ще обсъждаме запека, помпите за кърма, витамините, желязото, магнезия и т.н? Пък ще се започне и обсъждане на колички, кошари, еднократни или многократни гащи. Това е само началото. Единствената от нас, която най-много има право да се сърди е Анум, защото и се налага всяка седмица да прави нова тема. Аз, когато не мога да отговоря, не отговарям. Да напиша "едикойси" не мога да ти отговоря ли? А и чета и пиша само през деня и то не винаги, защото може и да имам повече работа и да ме ми е възможно. Не знам защо някой хора очакват да получат мигновен отговор на всеки зададен въпрос. Ако не ти се отговори от първия път и не намираш по-назад отговор на въпроса си, попитай пак. Все пак тук пишат не знам колко мами, понякога просто се пропуска по някой пост. Признавам, че и аз понякога чета "по диагонал".
djuliani, не се сърди, нормално е, ако пишеш по 1-2 пъти седмично, малко да те пропускат. Просто активните момичета са се опознали, по-лесно се разпознават по аватарите и някак си познатите "лица" изпъкват и се пропускат несъзнателно по-непознатите. Това го казвам от близо 2 годишният ми опит във форума  Peace Да ти отговоря на въпроса от снощи, който прочетох едва тази сутрин. Аз ходя от самото начало на платени прегледи в Щерев. Лекарката ме преглежда за 5 минути, казва ми, ако има нещо важно, за витамини, следващ преглед и т.н. и, ако аз имам въпрос го обсъждаме, общо до сега не повече от 10-20 мин. Най-дългия ми ехографски преглед беше този свързан с БХС-то - 10-15 минути. Едва тази седмица се записах на ЖК по здравна каса. Лекарят при който ходиш на ЖК също може да те гледа на ехограф всеки месец, срещу съответното заплащане. Ако му имаш доверие, ходи само при него.
Е, изказах се и аз
Хубав  smile3558 на всички

# 678
  • в пералнята
Уу, виждам, че днес ще е спорен ден за Архи, която умре за някое сдъвкване.

Мон, обърни ми внимание деееее!  smile3533

Мравчеее, честита нова визия.  Hug

Нанина, аз се чудя днес за Хиполенд, като цяло не ми стана ясно кое точно е намалено с 25%, тъй като много ме съмнява да намалят по-големите и скъпи неща.

Нооо днес е Black Friday, така ще смятам да нападна американските сайтове!

Оооо, и дааааа, ПЕТЪК ЕЕЕЕЕЕ!

# 679
  • Бургас

Мон, обърни ми внимание деееее!  smile3533

Въх  Shocked Пропуснала ли съм те  smile3555

Ти да се дъвчем ли искаш или да дъвчем заедно някой друг, и за двете съм на линия  Joy Joy Joy

Залягам да не ме уцелят камъните  newsm43
Много се разлигавих, оставям ви ... временно  Mr. Green
После ще се върна да благодаря за това-онова  Whistling Joy

п.п. Дали 2 часа е достатъчен интервал между кафето и желязото? /и да имате късмет да не ми отговорите Naughty/ Laughing

# 680
Добро утро Grinning
Аз мисля да не се занимавам със " спора", защото мисля, че всъщност няма такъв, а недоразбиране.
И аз не виждам всичко, за което се говори...и не препрочитам по 10 страници назад..най-много предната страница.  И повтарянето на темите не ме притеснява, нито обсъждането им по-рано.Нормално е в една група(пък макар и в тема във форума) да има по-активни членове, по-изявени и такива, които по-рядко се появяват.Във всяка една група в нашия живот съществува това и трябва да разберете, че е напълно нормално и няма за какво да се драчим. Аз някъде загубих някия брънка, та явно затова се чудя защо някои се нервират.
А и не виждам защо да не си честитим и да не се хвалим...затова някои влизат и казват резултата от прегледа-за да реагират другите и да се зарадват заедно.Затова мисля да си честитя, това е отчетна тема, а не информационна, където всеки коментар трябва да е в някакви строги рамки.

Тъй  Laughing  

Марина Бене честити розови гащички.Много се радвам, че момите се увеличават...забелязвам, че навсякъде момчетата са повече и трябва някак да компенсираме нещата. Laughing  
Днес съм отново на работа...живея си там вече.Хайде тръгвам, пък после ще пиша.   

# 681
  • в пералнята

Мон, обърни ми внимание деееее!  smile3533

Въх  Shocked Пропуснала ли съм те  smile3555

Ти да се дъвчем ли искаш или да дъвчем заедно някой друг, и за двете съм на линия  Joy Joy Joy

Залягам да не ме уцелят камъните  newsm43

Абе спор да има! Въх - уби ма!

За желязото - ни нам! Ето ти мигновен отговор. Mr. Green

# 682
  • Бургас

Абе спор да има! Въх - уби ма!

За желязото - ни нам! Ето ти мигновен отговор. Mr. Green

Важно е участието, точно така Mr. Green

Е как може да не знаеш, аз сега какво да правя, мммм?!?!  Crossing Arms Joy

И аз не знам, не трябва да са заедно, но интервал от няколко часа може да значи 2, може да значи и 5 ... затова щом ми се пие, сядам с кафето и това е. Най-много да не се усвои цялото желязо, ама то и да се претоварва организма с желязо не е добре, тъкмо ще има баланс...

Голяма логорея ме гони днес.... дали си личи  Thinking Crazy Joy

Това е сигурно защото съм на лекар следобед и отсега ми е свито, та ме избива на простотии /което не е оправдание, само констатация Whistling/.

# 683
  • София
Оооо Ant G – и аз съм в Щерев  Wink. Там ли мислиш да раждаш?

Забравих да ви спомена, че в Премама има 50% намаление на всички техни Премамански дрехи и за бременни и за дечица, НО това само ако имае клубна карта, която видиш ли струва 60 лева за 1 година..
Айде стиснете едни палци като сме тръгнали с момите и аз днес да се отчета с розови гащи  Laughing

# 684
  • Северозапада
Felicity*, за сега не мисля да съм там. Харесала съм си един лекар в ТК. Има доста добри отзиви за него от мами родили естествено и активно. Мисля, че в Щерев едва ли някой би ме чакал да раждам 12 ч. (дано не са толкова  Praynig). Но, ако се налага секцио, по медицински причини, може и в Щерев.
Аз ще ходя тази вечер в Хипо-то, за да купя поне част от коледните подаръци на племенниците  Mr. Green
Архи  Hug

# 685

здравейте, и аз съм в ТК. моята лекарка е там и аз и имам пълно доверие. за ТК съм чувала само хубави неща, дори знам, че проблемните случаи ги прехвърлят в болници като ТК, МД и тн.

Felicity*, за сега не мисля да съм там. Харесала съм си един лекар в ТК. Има доста добри отзиви за него от мами родили естествено и активно. Мисля, че в Щерев едва ли някой би ме чакал да раждам 12 ч. (дано не са толкова  Praynig). Но, ако се налага секцио, по медицински причини, може и в Щерев.
Аз ще ходя тази вечер в Хипо-то, за да купя поне част от коледните подаръци на племенниците  Mr. Green
Архи  Hug

# 686
Анум,миличка ти си толкова прекрасна,че няма вариант човек да не ти благодари HugПък и не знаех,че е лошо да благодариш на човек,който отделя от времето си за да направи други хора щастливи....нооо различни хора..различни характери и бля бля бля..
Мон ти си мъжко момиче  bouquet И аз като теб,не уважавам несправедливостта ама хич и направо се вбесявавам на безочливи и неблагодарни хора,за това дали ще е за нова тема или за нещо друго- думичката БЛАГОДАРЯ винаги стопля сърцето,на който не му харесва...
 Всички сте страхотни аз пък ви БЛАГОДАРЯ,че ви има и се надявам още дълго време да ви има,и да си се подкрепяме една друга Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Честито на узналите пола на малките мишленца и успех на тези, на които им предстоят прегледи.
А и да отбележа,че БЛАГОДАРЕНИЕ на вас си избрах помпа за кърма!!!

# 687
Цоп...на работа съм вече.
Вчера беше много умрял ден и си седях напразно, нямаше стока, нямаше неща, които да правя.Просто си седях цял ден в офиса  Crossing Arms  Днес се очертава същото.

Аз в кръга на шегата ще кажа, надявам се Април ако чете да не се обиди.
Но си мисля, че с поста си ни прехвърлиха някакъв априлски вирус 
Взела съм си Космополитън и ще чета сега за гримове и дрехи, макар че се чувствам като дебела домакиня.

# 688
Някой има ли впечатления от тази количка, мн ми харесва на външен вид , лека е , но не знам дали ще  е удобно за бебчето.

http://www.iventas.bg/index.php?option=com_k2&view=item& … BE&Itemid=228

# 689
  • София
Мамитааа, добро утро  Hug

Вижте в момента какво се случва при Хиполенд. Една приятелка ми прати снимката

Полета количката изглежда много готина, но не мога да се изкажа по въпроса дали е практична и удобна. Нямам наблюдения

Общи условия

Активация на акаунт