Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 102 624
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • 1st floor
Ох!  Tired Ще се купува изтривалка значи... Няма как да сменя плочките, защото са от външната страна на вратата и целият вход е с такива... Rolling Eyes

# 586
Аз не мога да уцеля препарат,с който да се отърва от тези петна на плочките

# 587
Здравейте, момичета .... преди малко си харесах ето този течен гел за пране?

Някой ползвал ли е, имаше и за бяло с кокиче, уникален аромат...

# 588
  • София
Момичета, писах и в една друга тема... Моля помагайте, боря се с една ужасна миризма на кофа за боклук и мърша, която не знам от къде се появи.
Помислих да не е протекло от бокука, докато го пренасях - бърсах, чистих, минах 2-3 пъти с мопа и препарат. Душих навсякъде - да не е паднало нещо зад рафтовете, нищо няма. Най-силно миризмата се носи от средата на кухнята, където няма нищо.
Сега се чудя дали да не напръскам с нещо или да не взема някакъв по-силен препарат. Доместос, МР Пропър?
Сега мия з Блейзи и за ежедневието ми е ок.

# 589
Да нямате нещо умряло? Един път в работата в кабинета ни зад шкафа се беше промъкнала и умряла една мишка. Такава смрад беше, Sick че вместо да работим един ден се наложи да разместим всичко докато я открием. Обаче поне си подредихме. Миризмата на мърша има гадното свойство да не можеш да я разбереш откъде точно идва. И при нас миришеше сякаш в средата на стаята, а трупът се оказа наврян в един отдалечен ъгъл.

# 590
  • София
Мишка няма от къде да се е домъкнала =( Довечера ще накарам милото да разместим шкафовете в кухнята, сега съм сложила една чашка кафе, уж да попие миризмата... ще използвам и хладилника да прочистя. Просто не знам от какво може да е.

# 591
  • Варна
Мен вчера ме мъчеше гадна миризма - бърсах плот, рових под мивката, сипвах препарат в канала... а се оказа от шванта /ония попиващи кърпи, дето са малко като гъби/.

# 592
Момичета, писах и в една друга тема... Моля помагайте, боря се с една ужасна миризма на кофа за боклук и мърша, която не знам от къде се появи.
Помислих да не е протекло от бокука, докато го пренасях - бърсах, чистих, минах 2-3 пъти с мопа и препарат. Душих навсякъде - да не е паднало нещо зад рафтовете, нищо няма. Най-силно миризмата се носи от средата на кухнята, където няма нищо.
Сега се чудя дали да не напръскам с нещо или да не взема някакъв по-силен препарат. Доместос, МР Пропър?
Сега мия з Блейзи и за ежедневието ми е ок.
Провери си при зеленчуците дали нямаш нещо изгнило. На мен картофи и лук например ми седят в един шкаф и съм имала такива инциденти. Че колкото и да дезинфекцираш, ако не махнеш разваленото - миризмата си остава.

# 593
  • Варна
Ааа, да. И за развалени картофи проверих. Те наистина миришат на мърша.

# 594
  • София
Ще разчистя хладилника после, само там държа неща... Но като го отворя не мирише от него.
Не мога да си го обясня просто. Да е паднало нещо зад плота... не вярвам.
Чудя се дали не е и от канала на мивката. Четох тука из темите за един номер с парче лимон, ще пробвам.

# 595
  • Варна
Можеш и със хлебна сода и оцет/лимонена киселина. Само с лимон не съм пробвала.

# 596
Ако има миризма в хладилника - разполовен лимон оставен вътре - помага  Peace

# 597
  • София
Да попитам пак за съвет - плочките в банята на долната си част имат някакви петна,само тези,които са около душа,някой идея от какво може да е и с какво може да се почисти ?

И аз имам такива и си мисля, че това са остатъци от козметиката - шампоан, сапун и т.н. Много лесно се маха, но няма спасение. На предишните плочки не си личеше, а сега са нови и ми вадят очите  #Crazy

# 598
Да попитам пак за съвет - плочките в банята на долната си част имат някакви петна,само тези,които са около душа,някой идея от какво може да е и с какво може да се почисти ?

И аз имам такива и си мисля, че това са остатъци от козметиката - шампоан, сапун и т.н. Много лесно се маха, но няма спасение. На предишните плочки не си личеше, а сега са нови и ми вадят очите  #Crazy

Ако са петна от варовик /или др./, може с препарат за баня. Доволна съм от Медих Рейзър Simple Smile

# 599
  • София
Ако има миризма в хладилника - разполовен лимон оставен вътре - помага  Peace

Аз знам и за кафе и кисело мляко, отворено, та сега съм пробвала.
Открихме май от къде идва аромата - едно цвете. Сега ще видим като се проветри хубаво дали ще се разкара миризмата, че снощи вече беше нетърпимо, не се дишаше. Чудехме се даже дали съседите не са оставили нещо и то да се е развалило....
Стискайте палци да е китката!

Общи условия

Активация на акаунт