Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 102 640
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Ако има някоя приятелка позната да й даде на Амуей Лок една капачка препарат - мисля, че ще се справи.

# 571
Момичета,моля за съвет как най-добре да се изчисти балатум ,не с препарат за под обаче,а по друг начин ?

# 572
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета,моля за съвет как най-добре да се изчисти балатум ,не с препарат за под обаче,а по друг начин ?

Може да не ти се вярва, но пробвай с обезмаслител.На терасата ни е скарата и под нея имам парче балатум.Цяло лято се трупа прах, мазно и всякакви външни боклуци.ММ искаше да го хвърляме.Напръсках с обезмаслител (моя е на Цилит), накисна се, избърсах го и стана като нов.Майка ми пък вече всичко чисти с обезмаслител  Mr. Green

# 573
Много ти благодаря,утре ще се заредя  Hug

# 574
Момичета, моля за помощ- появиха ми се бели петна по подовите плочки в банята, много приличат на петна от варовик, но не съм сигурна. Взех си препарат за премахване на варовик, но нямаше никакъв ефект. Пробвала съм с какви ли не препарати за баня- стоят си. Когато се намокрят плочките не се личат, но като изсъхнат става някакъв ужас. Плочките са само на 6 месеца, много ме е яд. Наистина нямам идея какво да пробвам вече  smile3511 

# 575
Тези дни из темите някъде прочетох-смес от препарат за съдове и оцет-равни части.Не съм го пробвала,но казват,че върши работа.

# 576
Може и с оцет да ги полееш. Четох из темите, че почистващия оцет е специален - бял (но не ябълковия) и по последна информация го има в ДМ на прилична цена.

# 577
  • 1st floor
Най-сетне открих препарат, с който да не търкам като луда фурната... Grinning Вери хепи съм и от цената му. Казва се Зебра и е на някаква пловдивска фирма, която никога не съм чувала - ЕТ“Згура - Христо Атанасов“. Преписвам го дословно, че никога няма да я запомня. Laughing Само намазвам с гъбка фурната с препарата, оставям го 10-15 минутки и после забърсвам няколко пъти, да се махне препарата. Много съм доволна, че не търкам като луда, както с разните му там обезмаслители и прахообразни почистващи препарати. Викнах ММ да ми стегне с болтовете вътрешното стъкло на фурната, а той: А къде е стъклото?  ooooh! Толкова чисто стана, че даже не го видя, че съм го сложила на отворената вратичка на фурната! Laughing Цената е смехотворна - от квартла си го взех за 2 и нещо, а колежката го намери на Женския пазар за 1,50... Laughing Запасих се с две опаковки, купих и на майка ми. Да предупредя, че се работи само с ръкавици!

# 578
Непокорна, а на загрята или студена повърхност се работи с него?

# 579
Да попитам пак за съвет - плочките в банята на долната си част имат някакви петна,само тези,които са около душа,някой идея от какво може да е и с какво може да се почисти ?

# 580
  • 1st floor
Нищо не пише на опаковката. Аз го сложих на студена. Пише, че става и за съдове, но аз не бих пробвала. Много силно ми се вижда, като гледам какво прави с печката...

# 581
Нищо не пише на опаковката. Аз го сложих на студена. Пише, че става и за съдове, но аз не бих пробвала. Много силно ми се вижда, като гледам какво прави с печката...
Да, агресивен препарат е, чистила съм  аспиратори в заведение с него ... наслоявания за две години се изчистиха много бързо. И аз мисля, че на студена ще даде по-добри резултати, отколкото на загрята повърхност.Май ще  взема и аз да сменя  Циф-а в къщи със зебра Simple Smile

# 582
Много ви благодаря Hug

# 583
  • 1st floor
Да ви питам аз нещо, докато не съм забравила!  Laughing ММ сложи метална врата на входа на апартамента. Докато заварявал железата обаче, съсипал плочките от долу...Стоят едни такива черни точици, прогорени.  Confused Има ли начин да бъдат заличени с нещо? newsm78 Или да се отказвам и да купувам изтривалка за да ги скрия! Tired

# 584
Имах такъв проблем някога на стъклата на терасата, пак от заваряване се беше получило. Не се махнаха с нищо, за съжаление. След няколко години сменихме дограмата и само така се отървах от тях.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт