Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 102 648
  • 758
  •   2
Отговори
# 555
Здравейте!
Моля,препоръчайте,добър препарат за почистване на фурни!Благодаря!
От дрогерии DM собствената им марка Denkmit спрей за фурна е много добър препарат на добра цена, без зловонна миризма и без да ти разяжда кожата. Горе-долу същият е препаратът за фурни на Apta (от Пикадили и други магазинчета), който обаче също е собствена марка на френски супермаркети и за такъв тип продукт, цената е висока.

# 556
Simple Smile преди колко време? То това май беше цената преди 10 г. Преди 4-5 го купих за 12 лв.

Оо, не. Не е било преди повече от 5-6г. И 12 лв ми се виждат много Crossing Arms . Няма да дам толкова пари за спрей Naughty . Ненормалници!

# 557
Страхотни сте!Благодаря ви за бързите и изчерпателни отговори!Усмихнат ден!

# 558
Здравейте момичета,
Аз съм съвсем нова във форума и вече ще ми трябва вашата помощ Simple Smile Преди около две години моя приятелка ми беше дала един препарат - много мощен обезмаслител Fun Ball, с който си беше отстранявала много стари лепенки от новата дограма, ако се сещате. На тях пише, че могат да стоят до 3 месеца, което не е точно така, но ние не успяхме да довършим ремонта отвън и бяха останали малко повече (1 година:). Както и да се мъчех, с каквото и да опитвах - никакъв шанс да ги сваля. Даде ми да го пробвам и ефекта беше поразителен - свалих ги за точно 5 минути. Искам да си почистя аспиратора отвътре, че вече е ужасен, а също и хладилника. Тя си го беше взела от Италия и сега където и да търсих не мога да го намеря.
Някой може ли да ми помогне? Simple Smile

# 559
Здравейте момичета,
Аз съм съвсем нова във форума и вече ще ми трябва вашата помощ Simple Smile Преди около две години моя приятелка ми беше дала един препарат - много мощен обезмаслител Fun Ball, с който си беше отстранявала много стари лепенки от новата дограма, ако се сещате. На тях пише, че могат да стоят до 3 месеца, което не е точно така, но ние не успяхме да довършим ремонта отвън и бяха останали малко повече (1 година:). Както и да се мъчех, с каквото и да опитвах - никакъв шанс да ги сваля. Даде ми да го пробвам и ефекта беше поразителен - свалих ги за точно 5 минути. Искам да си почистя аспиратора отвътре, че вече е ужасен, а също и хладилника. Тя си го беше взела от Италия и сега където и да търсих не мога да го намеря.
Някой може ли да ми помогне? Simple Smile
Виж на стр.37, момичетата точно него са го обсъждали Simple Smile

# 560
Точно на предишната, мерси много Wink

# 561
  • Варна
Момичета, знаете ли с какво мога да изчистя химикал от кожена чанта...като съм си прибирала химикала и съм направила една черта, а чантата ми е хубава, бежова...не мисля, че е естествена кожа... Rolling Eyes

# 562
Аз пък искам да попитам с какво се маха засъхнала струйка вода от стъклен смесител/от тези кръглите/.Трябва да е варовик,едно такова бяло и стои грапаво.Текло е преди да се нанесем и е станало едно петно.С какво ли не го търках/циф и груба гъба/ не се маха и не се маха  Crossing Arms Направо ми избожда очите.А ако взема да го човъркам с нокът/с ноктопластика съм и са здрави  Mr. Green / ще взема да надера стъклото Thinking

# 563
  • Пловдив
Аз пък искам да попитам с какво се маха засъхнала струйка вода от стъклен смесител/от тези кръглите/.Трябва да е варовик,едно такова бяло и стои грапаво.Текло е преди да се нанесем и е станало едно петно.С какво ли не го търках/циф и груба гъба/ не се маха и не се маха  Crossing Arms Направо ми избожда очите.А ако взема да го човъркам с нокът/с ноктопластика съм и са здрави  Mr. Green / ще взема да надера стъклото Thinking

С оцет (по-силен), или с лимон (директно изстискан), или в краен случай с кока-кола (заради фосфорната киселина в нея). Варовика е вид карбонат, за да се получи неутрализация (и съответно разтваряне), трябва киселина (естествено по-добре да е органична). Киселината най-вероятно ще го отлепи от повърхността и ще трябва да го махнеш с нещо (примерно шпатула за стъклокерамичен плот или има едни специални шпатули, които ползват фирмите, които професионално почистват прозорци).

# 564
ginbay много ти благодаря!И аз си мислех за оцет,но нямам,а и не искам да омирисвам.Ще пробвам с лимон,дано да се получи.Още веднъж благодарности  Hug

# 565
Чистила съм застоял варовик с каша от сода и ябълков оцет. Изсипах на мястото и оставих да постои малко. После много лесно се изчисти. Не знам обаче за стъкло дали е добре содата.  Peace

# 566
  • Бургас
Момичета, знаете ли с какво мога да изчистя химикал от кожена чанта...като съм си прибирала химикала и съм направила една черта, а чантата ми е хубава, бежова...не мисля, че е естествена кожа... Rolling Eyes
Пробвай на някое по незабележимо място с памуче със спирт.
Аз така съм почиствала надраскано.
Дано излезе.  Praynig

# 567
  • Варна
karzz, благодаря...ще пробвам   bouquet

# 568
Привет, мацки...
майка ми направила малък пожар в кухнята. забравила олио на котлона и то пламнало... стопило аспиратора, кухн. гръб е черен, но най-зле са вратичките на горния шкаф(ПДЧ).
някой да има идея с какво се чисти тая чернилка? всичко е в сажди и почерняло...  Rolling Eyes
дадох й да пробва с Циф и Меглио... ама утре ще ги пробва...
та се надявам и на др предложения, че положението е мн зле. Rolling Eyes

# 569
Привет, мацки...
майка ми направила малък пожар в кухнята. забравила олио на котлона и то пламнало... стопило аспиратора, кухн. гръб е черен, но най-зле са вратичките на горния шкаф(ПДЧ).
някой да има идея с какво се чисти тая чернилка? всичко е в сажди и почерняло...  Rolling Eyes
дадох й да пробва с Циф и Меглио... ама утре ще ги пробва...
та се надявам и на др предложения, че положението е мн зле. Rolling Eyes
Най- напред се сещам за паростриука.Не е препарат но може и да свърши работа

Общи условия

Активация на акаунт