Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 102 655
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, дайте съвет и насоки от къде да купя някой наистина силен препарат за да изчистя мазнотиите по аспиратора ....и К2 му идва леко слаб, една приятелка ми говореше за някакви препарати от Практикер ?? newsm78

Иначе за баня и фаянс съм много доволна от един дооооста евтим препарат, мама ми го подхвърли, а се оказа много ефикасен, Perilis Faience,  прозрачна опаковка с едно патенце. Любима марка ми е също жабока, особено за баня- тзи със оцента и солна киселина, почиствам и микровълновата и кухнята и хладилника с него, много добре, отстранява супер миризмите  Peace

Сега се чудя за под какво да взема , искам да е нещо, което освен да чисти да ароматизира добре. За Мр пропър се чудя, иначе до сега чистя с Пронто, ама нещо не ме кефи, че не мирише много. С ламинат съм в нас.

Има един български препарат, подобен на Циф, мисля че беше Зебра. Но са много агресивни.
Аз съм доволна от Лилавия спрей на Медикс за кухня и Циф за кухня.

Ето, намерих го
Скрит текст:

# 541
Здравейте  Simple Smile
Като писах в тази тема преди време ми препоръчахте Medix Razor като алтернатива на Domestos, понеже не съдържа хлор, а също дезинфекцира. За този става въпрос:

http://www.mexon.bg/bg/Medix_Razor.html

Проблемът е, че на батерията на мивката и слушалката на душа не им действа добре Медикс Рейзъра - започва да им пада покритието и да се показва кафявото отдолу. С какво мога да ги чистя в такъв случай, но да е сигурно, че дезинфекцира?
И да питам също, понеже не следя темата редовно - дали се е появила някаква друга алтернатива на Доместоса за цялостно почистване - подове, баня и т.н, освен Рейзъра - друг дезинфектант?

# 542
  • София
Искам да похваля универсалния препарат на Фрош, взех го, защото не намерих този на Грюн Грийн и ... съм очарована! Освен, че е екологичен, е и с неутрално pH, става и за ръчно пране и дори за течен сапун!
Измих ламината и плочките, супер е! С концентриран препарат измих мивката в банята и тоалетната - светнаха! Много съм доволна!

# 543
  • София
Момичета, дайте съвет и насоки от къде да купя някой наистина силен препарат за да изчистя мазнотиите по аспиратора ....и К2 му идва леко слаб, една приятелка ми говореше за някакви препарати от Практикер ?? newsm78

Звезден прах, аз ползвам Funball за всичко - за фурната, за абсорбатора, за дограмата за всичко, по което полепват мазнотии.  Crazy

# 544
  • Варна
Това откъде се купува?

# 545
  • София
Това откъде се купува?

Аз си го поръчвам от интернет, защото го няма в магазините. И колежките зарибих без да искам Simple Smile За себе си мога да кажа, че съм доволна. И другите им препарати са хубави - за стъкла и за пране. За момента това съм ползвала само.  Peace Мога на лични да ти пратя линк, ако искаш.

# 546
http://www.preparati.bg/products.php?id=3701 - издирвам този спрей, но на цена от 16лв е лудост да го продават. Някъде да сте виждали марката на прилични цени? Иначе, са им много качествени продуктите Heart Eyes , преди си ги купувах от един зоомагазин Crazy , но го затвориха.

# 547
  • Варна
daredevil, за съжаление така и не съм се наканила да започна да си пазарувам по интернет Simple Smile

hailie http://freshmaster.eu/product.php?id=1 13,90 лв. Simple Smile Интересното е, че на твоя сайт са дали много по-подробно и "привлекателно" обяснение за продукта. Аз съм си го купувла от Елитис.

# 548
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
http://www.preparati.bg/products.php?id=3701 - издирвам този спрей, но на цена от 16лв е лудост да го продават. Някъде да сте виждали марката на прилични цени? Иначе, са им много качествени продуктите Heart Eyes , преди си ги купувах от един зоомагазин Crazy , но го затвориха.

Ако не се лъжа съм го виждала в Елитис.Следващият път ще проверя и ще пиша  Peace Цената определено не беше чак 16лв.

# 549

Ако не се лъжа съм го виждала в Елитис.Следващият път ще проверя и ще пиша  Peace Цената определено не беше чак 16лв.

Утре ще проверя, имам Елитис съвсем наблизо, благодаря! Аз когато го купувах беше 4,75лв, тези 16 лв ми се виждат Shocked Shocked

# 550
  • Варна
 Simple Smile преди колко време? То това май беше цената преди 10 г. Преди 4-5 го купих за 12 лв.

# 551
Здравейте!
Моля,препоръчайте,добър препарат за почистване на фурни!Благодаря!

# 552
Аз използвам К2 ,, много съм доволна, напръсквам с пяната и после с парцал обирам, сваля и стари и наслоени ръжди  Peace. Купувам го от Метро . Във флаконе е/като голям дездорант/ с червена капачка.

# 553
  • София
Здравейте!
Моля,препоръчайте,добър препарат за почистване на фурни!Благодаря!

Funball  Peace

# 554
  • Варна
Как перете силиконови въглавници? В пералня става ли?

Общи условия

Активация на акаунт