Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 102 660
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
Потвърждавам за ЛОК-а- напълно безвреден е, даже едно от приложенията му е за по-бързо и лесно заздравяване на рани по тялото, аз съм го пробвала- зарасват страшно бързо  Peace

# 526
Ама как Доместос и куче бебе, че и изобщо животно?
Хлорът е страхотна отрова, че и алерген и Доместос го съдържа. Лисичке, ще умориш животното.
Ако все пак искаш да миеш с него е направо задължително да отстраниш животното, да измиеш пода с разтвор на Доместос и после поне с 2 кофи чиста вода да измиеш отново отгоре.

Аз бих ти предложила по-добър вариант - пелени за приучване на куче към хигиена. Има ги в зоомагазините.
Друго - урината на малките кученца изобщо не мирише. Може и с Бинго да миеш, не се притеснявай.

Мерси , Чери,да аз пелени купих ,няма да е с Доместос значи  Peace

# 527
  • някъде там
Привет!
Чета ви редовно и искам да благодаря на момичетата,които споделиха за препарата за под на Сано.Намерих го в плик-пълнител се води,на цена 3,80лв.За първи път не ми останаха дири по пода,а  съм пробвала доста  WhistlingВзех си и един на Сано за баня,плочките ми блеснаха  Simple Smile Общо взето от тази марка съм много доволна и праховете почти всички съм ползвала.

# 528
  • При децата ми
Здравейте момичета! Дъщеря ми е надраскала вратата на хладилника и стената с химикал и не мога да го изтрия. Стената е с латекс. Това на стената ще се боядиса да речем, но на хладилника с какво мога да го изтрия?

Мисля, че вълшебната гъбичка трябва да помогне и за стената и за хладилника. Не съм опитвала да чистя точно химикал, но и да не помогне, ще и намериш друго приложение. Струва 1-1.20 лв. и я има в повечето магазинчета за препарати и в големите вериги.

Пунчик, благодаря! А как изглежда тази вълшебна гъбичка?

# 529
  • Русе
Привет!
Чета ви редовно и искам да благодаря на момичетата,които споделиха за препарата за под на Сано.Намерих го в плик-пълнител се води,на цена 3,80лв.За първи път не ми останаха дири по пода,а  съм пробвала доста  WhistlingВзех си и един на Сано за баня,плочките ми блеснаха  Simple Smile Общо взето от тази марка съм много доволна и праховете почти всички съм ползвала.

За баня бялата помпа ли взе, страшен е. А за фурна черната помпа купувам.

# 530
Момичета, дайте съвет и насоки от къде да купя някой наистина силен препарат за да изчистя мазнотиите по аспиратора ....и К2 му идва леко слаб, една приятелка ми говореше за някакви препарати от Практикер ?? newsm78

Иначе за баня и фаянс съм много доволна от един дооооста евтим препарат, мама ми го подхвърли, а се оказа много ефикасен, Perilis Faience,  прозрачна опаковка с едно патенце. Любима марка ми е също жабока, особено за баня- тзи със оцента и солна киселина, почиствам и микровълновата и кухнята и хладилника с него, много добре, отстранява супер миризмите  Peace

Сега се чудя за под какво да взема , искам да е нещо, което освен да чисти да ароматизира добре. За Мр пропър се чудя, иначе до сега чистя с Пронто, ама нещо не ме кефи, че не мирише много. С ламинат съм в нас.

# 531
Звезден^Прах , един от най-силните препарати за мазнини, които знам е "Зебра". Има го из кварталните магазинчета. НО! употребата му задължително е с ръкавици!
Ламинатът чистя с Емасал. Много съм доволна как чисти, но ако кажа, че мирише дълго, ще излъжа  Peace

# 532
  • Варна
Здравейте момичета! Дъщеря ми е надраскала вратата на хладилника и стената с химикал и не мога да го изтрия. Стената е с латекс. Това на стената ще се боядиса да речем, но на хладилника с какво мога да го изтрия?

Мисля, че вълшебната гъбичка трябва да помогне и за стената и за хладилника. Не съм опитвала да чистя точно химикал, но и да не помогне, ще и намериш друго приложение. Струва 1-1.20 лв. и я има в повечето магазинчета за препарати и в големите вериги.

Пунчик, благодаря! А как изглежда тази вълшебна гъбичка?

Това е един вариант (аз не харесвам тези, които имат и червено, но не съм пробвала точно ЛИДЛ-ските) http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-C46B92D5-6C7D5219/lidl_bg/hs … l/index_22485.htm
Произвеждат ги Сано, Апта, Д-р незнам кой си (все му забравям името). Най-често се казват "универсална почистваща гъба". Изглеждат като нормалните, но са с много ситни порички.
В една съседна тема коментират, че надраскано от химикал в/у кожа може да се чисти с тоалетно мляко. Може би ще действа и в/у хладилник. Ако имаш - пробвай и сподели Simple Smile

# 533
  • някъде там
Привет!

За банята и той беше в плик,обаче зелен ли беше...не помня,че го присипах веднага в шише с помпа ooooh!

# 534
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз имам магическата гъба на Фино и съм доволна
Това е опаковката, а самите гъби да бяло и червено

http://media.snimka.bg/4990/016235149.jpg

# 535
  • Русе
Привет!

За банята и той беше в плик,обаче зелен ли беше...не помня,че го присипах веднага в шише с помпа ooooh!

Бре, къде ги намираш тия пълнители Simple Smile?

# 536
  • някъде там
Привет!

Бре, къде ги намираш тия пълнители Simple Smile?

Повечето препарати на Сано в този/в Свищов се намира/ магазин са точно в такива пълнители.Цените са много приемливи,само трябва да се преливат в нещо Simple Smile

# 537
Взех това за пода и пелени с феромони за кученцето
Скрит текст:

# 538
  • Русе
Повечето препарати на Сано в този/в Свищов се намира/ магазин са точно в такива пълнители.Цените са много приемливи,само трябва да се преливат в нещо Simple Smile

Да, явно си поддържат количества, което е супер. Иначе и аз си пазя някои помпи, но ето, че майка ми свършила черната помпа за фурна и сега ще купувам нова. Но така или иначе не съм попадала на пълнители много отдавна. Супер и дано все така доволна да си.

# 539
Момичета, може ли да ми помогнете със съвет как да почистя този сервиз :

снимка

Общи условия

Активация на акаунт