Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 617
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не е този Циф, за който аз писах по-горе. Онзи не беше с кремообразна консистенция, а течен и имаше много приятна миризма на свежо. Пак ще потърся снимка и ако намеря, ще я постна тук.

# 256
Този, който сега се продава, ли имаш предвид?

Този не ми допадна, но както бях писала аз съм минала доста препарати за баня и си имам много малко фаворити...

Този съм го купувала от Германия, но и аз не съм очарована от него.

# 257
# 258
Здравейте момичета, преди няколко дни си купих чисто нов комбиниран плот за вграждане и снощи за пръв път изпробвах тенджерата си под налягане и установих, че от газта цялото й дъно е почерняло. Търках с обезмаслител, накиснах, после пак търках- ефект до някъде, но не и изцяло! Моля ако някой се е сблъсквал с това да каже с какво си чисти тенджерите от черното и защо всъщност така почерняват? Никога не ми се е случвало досега, а и преди съм имала газов контлон.

# 259
Привет! Скоро не съм се включвала в тази любима тема. Вчера ходих до ДМ да си купя препарати, че ми бяха посвършили. Взех от любимия ми за баня (в червено шише с помпа), препарата с оцет и един Бреф Торнадо за тоалетната. Имаше намаление на доста препарати (в Бургаския ДМ). Този Бреф не съм го ползвала, но ми хареса. Исках да си взема някакъв за прах антистатик, но нищо не избрах. Общо взето се предлага Медикс крем, един Опи (май така се казваше) и Пронто, който ми идва скъп. Дайте преложение. След ремонта направихме повечето мебели бял гланц и чистя с препарат за стъкла, но на хоризонталните повърхности се събира много прах и ми се иска да пробвам с антистатик да видя дали ще има ефект.

BellaS, ако имаш под ръка някой кремобразен препарат, мисля че трябва да стане. Циф имат такъв.  Peace

# 260
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте момичета, преди няколко дни си купих чисто нов комбиниран плот за вграждане и снощи за пръв път изпробвах тенджерата си под налягане и установих, че от газта цялото й дъно е почерняло. Търках с обезмаслител, накиснах, после пак търках- ефект до някъде, но не и изцяло! Моля ако някой се е сблъсквал с това да каже с какво си чисти тенджерите от черното и защо всъщност така почерняват? Никога не ми се е случвало досега, а и преди съм имала газов контлон.

Аз също използвам Циф в този случай.Обезмаслите не ми върши работа.
Обикновено става така, когато газта не е с хубаво качество...поне аз така знам
  Peace

# 261
Да, когато не е хубава газта, тогава почерняват . Ние в квартирата, преди да се нанесем в нашето жилище, бяхме на газ. На мен проблема не ми беше черното, а че всички тенджери и тигани се бяха изкривили от газта. Като сложех тенджерата на плота и се клатеше  Laughing. Смених си ги и си оправих проблема  Peace

# 262
Привет! но на хоризонталните повърхности се събира много прах и ми се иска да пробвам с антистатик да видя дали ще има ефект.
Пробвай първо с мокрите кърпи за почистване на мебели. Има на Лидл, има и на Кауфланд около 2.50лв за 80бр
П.С.
Извън темата, забелязала ли си дали има в ДМ от бонбоните против кашлица?

# 263
Благодаря ви момичета за бързите отговори. Ще пробвам с Циф и ще сменя газта, дано наистина проблема е в нея а не в плота ми че иначе  smile3511

# 264
  • Пловдив
П.С.
Да, има, включително и детски без захар и подсладители. Цената по спомен (мернах ги само, не съм се заглеждала да купувам) беше около 3лв за 200г.

# 265
Питам за ДМ Бургас Wink

# 266

За съжаление не обърнах внимание.

Благодаря за съвета за кърпичките. Купувам от лидълските и ще пробвам   Hug

# 267
  • Варна
Аз пък въобще не съм доволна как Лидлските домакински мокри кърпички обират прах или бих казала, че не обират. Точно с тази цел ги взех, за около и под черната техника, където непрекъснато се събира.

# 268
Може и да сте писали, но нямам търпение да търся и чета: съвет за почистване на керамичните котлони, нищо не помага, според мен / или поне не се изчистват както очаквам/

# 269
Може и да сте писали, но нямам търпение да търся и чета: съвет за почистване на керамичните котлони, нищо не помага, според мен / или поне не се изчистват както очаквам/
Аз ги чистя с най-обикновен препарат за керамични котлони - независимо от марката и с шпатулката за упорити замърсявания. Каквото не се изчисти от първия път го махам с малко обезмаслител.

Общи условия

Активация на акаунт