Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 607
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Кажи сега кой от всичките е, че като погледнах в гугъл има различни видове и от къде го купи? Най-важното - сам ли чисти или и аз му трябвам ?  Wink шегувам се

# 346
   Възхитена съм от препарата за миене на мивки ,бани и т.н. Lyso Form !
   Отмириса ми сифона в мивката , банята ми блести (ама сияе ! ) като нова !  Grinning
   Силно препоръчвам  Peace
И аз да питам за него  Laughing
Снимка ако може, от къде да се купи, цена  Mr. Green

# 347

Този е . Струва към 6 лева .
   Трябваш му ,колкото да го нанесеш на повърхностите ( е! поне при мен беше така )  Peace
   Взех го от квартално магазинче .Народност Италиянска .  Grinning

# 348
O, Lysoform ми е любим препарат - аз съм попадала до сега само на универсалния - за подове и всякакви миещи повърхности. Ще взема да се разтърся за този гел.
Lysoform  е марка на Unilever - защо не го предлагат официалните вносители на БГ пазара... не е ясно. Намира се само при паралелните вносители. И ако не бъркам май всичките препарати от серията са дезинфектанти (ама не тип Доместоса с белина) - то затова ти е обезмирисил сифона сигурно  Simple Smile

# 349
Цитат
....И ако не бъркам май всичките препарати от серията са дезинфектанти (ама не тип Доместоса с белина) - то затова ти е обезмирисил сифона сигурно
   Не знам....
   За целта ползвах и Доместос ( и какво ли не) и нищо не помагаше ,докато не попаднах на въпросния гел .

# 350
  • В къЩи.
Може ли да ползвам Саво против мухъл сутринта и в същата стая да сложа малкия да спи на обед? Или ще трябва повече време за да се проветри?  newsm78

# 351
  • Ланкър, планините Овнерог
*Л-и-я*, у нас си трябваха дни проветрение, за да се стои в стаята след Савото. Прекалено силна е миризмата, а не знам пък колко е вредна.

# 352
  • В къЩи.
Благодаря ти.   bouquet
Ще трябва да измисля нещо..петното е в спалната,а тя е само една.Освен да се измъчим за една вечер на дивана в хола. Tired

# 353
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Напръскай някой слънчев ден сутринта и остави целия ден да се проветрява.Ако е малко и не пръскаш много може да успее да се разсее... ако ли не, бъди готова за дивана Peace

# 354
Да се похваля от препарат за фаянс против варовик на фирма Данекс. Изчисти варовика, който се беше натрупал с години и с нищо не можех да изчистя, без дори да пипна с четка. Сложих от препарата и след 3 мин. като видях, че варовика го няма, не повярвах на очите си. А препарата стува само 3,50 лв. Днес ще ида да си купя на тази фирма и за прозорци , и за съдове.

# 355
Да се похваля от препарат за фаянс против варовик на фирма Данекс. Изчисти варовика, който се беше натрупал с години и с нищо не можех да изчистя, без дори да пипна с четка. Сложих от препарата и след 3 мин. като видях, че варовика го няма, не повярвах на очите си. А препарата стува само 3,50 лв. Днес ще ида да си купя на тази фирма и за прозорци , и за съдове.

От къде и го купуваш?

# 356

От къде и го купуваш?
Виждам, че си от София , а аз не съм и не мога да ти помогна за съжаление.

# 357
  • Варна
Е, дай поне снимка  де Simple Smile

# 358
  • София
   Отмириса ми сифона в мивката , банята ми блести (ама сияе ! ) като нова !  Grinning
   Силно препоръчвам  Peace
Моля, би ли казала откъде в София го купи?

# 359
  • Варна
   Силно препоръчвам  Peace
Моля, би ли казала откъде в София го купи?
А някой във Варна да го е виждал в някой магазин? newsm78 Много се заинтригувах от този препарат.

Общи условия

Активация на акаунт