Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 506
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, виждам, че темата е свързана с почистващите препарати, но дали някой може да ми даде съвет? Откакто се затопли, у нас са плъзнали мравки, основно в банята и кухнята. И макар че тригодишният ми син е във възторг от новите ни домашни любимци и много им се радва, с какво да ги изтребя? Не ми се иска да пръскам с нещо отровно от сорта на Райт...
Биокил - продава се в аптеките. Никога не оставам в къщи без една опаковка. Става за много други приложения и е много ефикасен и мисля не толкова вреден

# 391
Благодарности за отговора   bouquet

# 392
Здравейте,трябва ми помощ за препарати за стъкло и дограмата ?

Цилит бенг зелен и оранжев дали са подходящи ?  Thinking

# 393
За стъкла с 2 ръце предлагам Clin. Ако дограмата не е много занемарена, става пак с този препарат.

# 394
За стъкла с 2 ръце предлагам Clin. Ако дограмата не е много занемарена, става пак с този препарат.
Благодаря,не е много,на 5-6 месеца е  Peace

# 395
  • Варна
В чуждите сайтове много често споменават за почистване бял оцет ,някой виждал ли е в България такъв вид оцет?

# 396
В чуждите сайтове много често споменават за почистване бял оцет ,някой виждал ли е в България такъв вид оцет?

Не става ли въпрос за ябълковия оцет  Thinking Мисля, че на него казват "бял".

# 397

Не става ли въпрос за ябълковия оцет  Thinking Мисля, че на него казват "бял".

Този е някакъв дестилиран, не е ябълковия

# 398
# 399
Оня ден си купих новият Clin  с плодов оцет, не съм го ползвала тъй като имах от стария.

# 400
  • В къЩи.
Нужен ли ми е някакъв препарат за да почистя нов хладилник или само с вода става?

# 401
  • Варна
Нужен ли ми е някакъв препарат за да почистя нов хладилник или само с вода става?
вода +оцет, а отвън с  микрофибърна кърпа  Simple Smile

# 402
вода +оцет, а отвън с  микрофибърна кърпа  Simple Smile

препарат за кухня, не вода с оцет. Щом е нов не се знае кой е надничал и през какво е минал.

# 403
Щом е нов не се знае кой е надничал и през какво е минал.
Ужас! Сигурно този хладилник нов новиничък е преносител на страшни бактерии и зарази. Направо се препоръча дезинфекция с белина в комбинация с неразреден доместос.  Confused (в кръга на шегата)

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 12:03 от skica

# 404
Щом е нов не се знае кой е надничал и през какво е минал.
Ужас! Сигурно този хладилник нов новиничък е преносител на страшни бактерии и зарази. Направо се препоръча дезинфекция с белина в комбинация с неразреден доместос.  Confused

ти препоръчваш белина и доместос?

Общи условия

Активация на акаунт